April 10

Pedo-filer I: Argentina

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Hilsner Verden.

I dag fortsætter vi med at grave i arbejdet Natacha Jaitt døde for at komme ud. Selvom vi nævnte dette i Natacha Jaitts artikel her, er der stadig meget arbejde at gøre, så lad os hoppe lige ind!

Det skønnes, at 152 millioner børn rundt om i verden er tvunget til at arbejde på grund af fattigdom. I Argentina lever mange børn i fattigdom. Det er populært for disse børn at blive sendt til klubber (i dette tilfælde fodboldklubber og tv-shows) med håb om, at de bliver berømte. Disse børn får derefter løfter af mænd eller børn, der foregiver at være deres venner (baiters), at bringe dem ind i grupper og organisationer eller velgørende organisationer, der bruges til trafik. De er i den samlede pleje af arrangørerne (handlers), der arrangerer sexhandel ved at fortælle barnet, hvis de kommer til en fest, eller hvis de kommer til at møde disse mennesker (kunder), de vil blive betalt, givet gaver mv Da disse børn betragtes som engangs ejendom, de voldtages og værre. Fordi magthaverne og folkelige stillinger ikke kan berøres af loven i Argentina (ligesom de fleste andre lande), udnyttes disse børn uden anger af en endeløs flod af pædofile.

Husk, at det er yderst ualmindeligt, at børn udtaler sig om disse ting, af mange grunde, især fordi voksne formodes at være dem, der beskytter dem, og når man i så høj grad bliver forrådt af dem, de vil gå til for at få hjælp, tie. Andre, der taler op, ignoreres eller gøres tavse, fordi voksne i dag tænker så lidt på børn. Fordi voksne ligger konstant, antages det også at børn. Endnu en løgn voksne fortæller sig selv at miste livets ansvar. Det er forbløffende, at så mange børn er kommet frem, men det giver os kun et lille kig på mørket, der er Argentina.

Vi har før mange gange diskuteret, hvordan mafiaen fungerer: alias eliten, regeringer, religioner, skoler, lejre og alle andre former for organiseret kriminalitet. Vi har tidligere afsløret, at uanset klub eller virksomhed, hvad enten det er cement eller CPS eller kostskole, de kan og mange bruges til eliterne vigtigste virksomhed: handel med børn. Dette er den forretning eliterne lever af, resten er en konsekvens. Fordi eliten skal have dine børn, må de have mange måder at få dem på, holde dem sikkert og hemmeligt. Så skoler og lejre er lavet, børn oversvømmes af forældre, der hellere giver deres pligt over for andre end at være forældre selv. Baggrunde kontrolleres takket være applikationsprocesser, og børn er betinget, lokkemad, taget og brugt (nogle gange gives de tilbage og opbevares til fremtidig brug) eller sælges (hvis situationen sælger). Børn er det produkt, eliten altid vil have. For at tage dine børn fra dig åbent skaber de “beskyttelsestjenester” og “politiet” for at gøre det med magt og holde alt om det stille. Den sætter en plastikstjerne på en fyr og siger, at han er her for at vise dig, hvad retfærdighed og lov er, og du tror på dem og lade dem styre dig og stjæle dine børn og rive dem fra hinanden. For at holde politiet på linje med dagsordenen bliver de overvåget af det stadigt fortsatte hierarki, som eliten har dannet: regeringen, derefter militæret, derefter hemmelige operationer osv. osv. osv., indtil børnene bliver behandlet, som de burde være: som menneskehedens fremtid, vores håb, vores drøm, os selv., vil de aldrig være sikre. Indtil voksne vokser op til en forandring og begynder at behandle deres fremtid og drømme og håb, deres børn, med den respekt og beskyttelse og kærlighed, de fortjener, vil det fortsat være alle vores fejl. Hver voksen er ansvarlig for denne utilgivelige infektion. Den eneste måde at få retfærdighed på er at ødelægge dem, der forråder den. Den eneste måde at få fred på er at udslette alle dem, der prøver at fjerne den, og når vi har den, for endelig at beskytte den. Fred kommer ikke ved at give op eller give efter, som eliten har trænet dig. Derfor er deres fred altid falsk. Deres fred kommer kun fra, at du er i et hive-sind med dem. Virkelig fred skal kæmpes for, voldsomt og ubønhørligt. For at få fred må vi være frygtløse.

Så lad os nedbryde denne ring. Det er kun en brøkdel af ringen, da Natacha Jaitts vidneudsagn og beviser givet til retten blev forseglet, og da hun blev myrdet, vil de sandsynligvis blive “glemt”. Dette er fragmentet af en af pave Francis "Pædofile ringe:

Gustavo Vera og hans La Alameda Foundation (De vigtigste ring Leaders-paver Højre hånd mand, som vi diskuterede i teh tidligere artikel og vil ikke gentage i denne ene.)

Enrique Pinti (en berømt komiker, nære ven af Gustavo og kunde)

Carlos Pérez (mulig ring Leader-Jaitt fulgte både Perez og Vera i et år)

Grynts af Gustavo Vera:

Matías Farías (dræbte Lucis Perez)

Juan Pablo Offidani (dræbte Lucis Perez)

Alejandro Maciel (dræbte Lucis Perez)

Pablo Yotich (bedøvet og voldtaget Natacha Jaitt)

Maximiliano Giusto (bedøvet og voldtaget Natacha Jaitt)

Luana Micaela Monsalvo (også ved Jaitts mord, high-end Escort-Gustavos pige)

Medie-personligheder:

Raúl Velaztiqui Duarte (producer, til stede ved Jaitts mord)

Alejandro Fantino (Journalist, Radio og TV personlighed for Animales Sueltos)

Nogle involverede virksomheder:

Storebror

Juan Cruz (panelliste)

Liliana Parodi (involveret direkte med Gustavo Vera, der får børn til Big Brother på hendes anmodning.)

Vera og Brian Lanzelotta (Big Brother Deltager-kunde)

Club Atlético Independiente og River Plate (Tidligere ungdomsspillere rapporterede en børneprostitution ring, og andre, gik til Natacha Jaitt for hjælp, som er, hvordan hun kom i gang med at udsætte denne ring.)

Martín Bustos assisterende dommer. (Lokkemad børn og betaler dem for at have seksuelle forhold med voksne)

Alejandro Carlos Dal Cin spillerrepræsentant (anholdt for voldtægt af et barn)

Juan Manuel Díaz Vallone turnering arrangør (for det meste opererer i den sydlige region af Buenos Aires, men har en lang rækkevidde.)

Diego Latorre Fodboldspilleren og journalist (Natacha Jaitt var et øjeblik intimt med-mest sandsynligt at få info, da hun vidste, han var involveret) Medier er forbudt at diskutere Latorre.

Leo Cohen Arazii Public relations manager og ejer en bar, der anvendes til transaktioner. Hans røvkammerat er Delgado. Middleman for agn børn i sex med voksne)

“Børn lever ofte i lukket kredsløb i klubben, langt fra deres slægtninge, i håb om, at professionel fodbold vil være den pause, de har brug for at redde dem fra fattigdom. En ungdomsafspiller afslørede, at han var blevet misbrugt, at han havde haft sex med mænd i bytte for penge, og at spillerne blev rekrutteret til prostitution ring af et andet klubmedlem. Han afslørede, at han vidste af 19 andre studerende, der var ofre for denne pædofil ring.”

“Der er et andet vidne, hvis vidneudsagn er under analyse. På nuværende tidspunkt har den 20 dokumenterede fakta og 23 at kontrollere. Misbrugte spillere udgør ti, hvoraf halvdelen forbliver i Independiente.”

Der var 19 spillere undersøgt om misbrug, blandt dem, de første nævnte fodboldspillere. Forgreningerne når frem til andre institutioner: Der er indberettede tilfælde i All Boys (fem), Lanús (3), Boca Juniors (1) og Barracas Central (1). Kontakter med mindreårige blev lavet gennem sociale netværk, herunder Whatsapp, som Jaitt også bruges til at spore ringen. Selvom disse børn ikke havde penge til noget, havde de en telefon. En WhatsApp-gruppe, hvor misbrugernes kontakter var forbundet under navnet “los topus”.

Rød Infacia røvada/stjålet barndom netværk

Søster Marta Pelloni, (ven af pave Francis) er grundlæggeren af Infacia Robada og datter af en argentinsk hær officer fra veterinærtjenesten. Samme år blev hun rektor for Colegio del Carmen og San José, i Catamarca, en af hendes elever, María Soledad Morales, blev myrdet af mennesker, der har tætte bånd til mafiaen udsat af Natacha Jaitt, men vi vil gå ind i kvindekvinderne mere i fremtiden. Umiddelbart efter mordet begyndte Pelloni protester og organiserede grupper for at stå op mod elitekræfterne, der sejrer. Hun har siden deltaget i anti-mafia-kongressen og er meget åbenhjertig over for den organiserede kriminalitet, som vi kalder regering og ledelse. I 2013 blev Marta Pelloni tildelt de internationale priser af Navarra Prince of Viana.

Red Infancia Robada Email: red@infanciarobada.org (se flere e-mails her)

Sociale medier: Twitter, FB, LinkedIn

Netværk af sociale fora og kontakter her.

Søster Marta Pelloni, har vænnet fødselslæge Dante Binner, bror til den nationale stedfortræder og tidligere guvernør Hermes Binner, “til at være en del af mafiaen gruppe, der sælger babyer,” der kidnappede Liliana Montenegros tvillinger. Ifølge Montenegro tog han mindst ti gange til et hus af Dante Brinner, bror til den tidligere guvernør, for at udføre lægeundersøgelser af en graviditet og præciserede, at i den tid.

“I hjertet af Vatikanet i det 16. århundrede Casina Pio IV, hjemsted for det Pontificale Academy of Sciences, blev Voices of Faith's første udgave den 8. marts 2014 afholdt. Søster Marta Pelloni fortalte publikum, hvordan de kæmper mod vold i hjemmet, handel med kvinder og børn, og organiseret korruption.”

Download [5.48 MB]

“Den latinamerikanske antitrata møde arrangeret i Buenos Aires af Santa Marta (GSM) gruppe, samler biskopper, religiøse, lægfolk, eksperter og politichefer fra hele verden. Den blev skabt Jorge Bergoglio i 2014 for at “finde løsninger på det alvorlige kriminelle problem”, som rejser menneskehandel. Deltagerne omfattede: biskoppen af San Juan, Jorge Lozano, søstre Valmí Bohn (Brasilien), Lidia Cruz (Guatemala), Conchi Burgos (Peru) og Rosita Milesi (Brasilien), Néstor Roncaglia, chef for det argentinske føderale politi, Alicia Peresutti, fra NGO Vínculos en Red, og Martha Pelloni fra Red Facia Robada.”

“Ejeren af Red Infacia Robada, Søster Marta Pelloni og Gustavo Vera af La Alameda Foundation, ankom til Río Gallegos for at søge vedhæftning af institutioner til National Anti-Mafia Network. De mødtes med den tidligere føderale dommer i Río Gallegos, Ana Cecilia Alvarez, Mens stadig en Buenos Aires ærkebiskop, Pave Francis deltog i organiseringen af anti-mafia kongressen og gav navne til den inter-religiøse bord. Fra denne erfaring opstod National Anti-Mafia Network. The National Anti-Mafia Network hævdes at kæmpe til fælles mod mafiaerne af menneskehandel, arbejdskraft slave, narkotikahandel, korruption og hvidvaskning af penge.”

Rød Solidaria /Solidaritetsnetværket

Juan Carr ejer Red Solidaria og er en ven af pave Francis, der er vokset op og arbejdet med den katolske kirke hele sit liv. Red Solidaria bevægelsen har 800 frivillige og 38 kontorer op og ned i landet. Hans uddannelse er i veterinære tjenester. Da han var 33, blev Red Solidaria skabt med tre venner og hans kone.

Rød Solidaria E-mail: hola@redsolidaria.org.ar

Sociale medier: LinkedIn, FB, Twitter, Instagram

Pave Francis, var en stor tilhænger af både troende katolik, Juan Carr, og af bekymringen for de fattige, han støtter med Red Solidaria. I 2011 skabte Juan Carr også Mundo Invisible med 3 venner. Carr blev nomineret af UNESCO til Nobels fredspris i 2012. Han blev valgt Social Innovator i 1997 af Ashoka Entrepreneurs Association of Washington, USA. I 2014 ble han erklært en illustrious statsborger i byen Buenos Aires, hovedstaden i den argentinske republikken.

Hvad er Ashoka? Begyndende i Indien i 1981 begyndte Ashoka at identificere og støtte verdens førende sociale iværksættere (posterboys... eliten har altid brug for et anstændigt offentligt ansigt til at gemme sig bag. som har ideer til vidtrækkende sociale forandringer. Ashoka blev officiel i 1987, inspireret af sanskrit-ordet Ashoka, der betyder “aktiv fravær af sorg”, og af den indiske kejser Ashoka, en af verdens tidligste store sociale iværksættere. Efter at have forenet Indien i det 3. århundrede f.Kr., gav kejser Ashoka afkald på vold og blev en af historiens mest tolerante, globale og kreative ledere, banebrydende innovationer inden for økonomisk udvikling og social velfærd.

Juan Carr in a conversation about his friend, Pope Francis aka Jorge Bergoglio: "Bergoglio has been the one who brought these two dimensions of the faith together – the spiritual and the social. I’m from the diocese of San Isidro, not Buenos Aires, but even from a distance I knew that Bergoglio was important, not just for his social commitment but also in the political arena. The most important for me was when I was invited to present the biography of Bergoglio, titled El Jesuita, here in Buenos Aires. That night, I said that I was honored to present Jorge Bergoglio to the audience, someone I believe will one day be a saint. The next day, Bergoglio called me to thank me for what I said about him. I told him I’d like to trade in the speech to get him to help me achieve zero hunger in Latin America, because that’s really my obsession. He agreed immediately: “Of course,” he said. A couple of months later he becomes the pope! My main goal now is to “Bergoglioize” Latin America! We need to turn the message of this Jesuit, his ideas and his work, into a broad Latin American message."

Download [162,45 KB]

Og nu er vi kommet til timens mand, lederen af denne ring, Jorge Bergoglio selv.

Pave Francis (Jorge Bergoglio) vi alle ved, er en rasende pædofil og har arbejdet utrætteligt for at bringe pædofili ind i mainstream, hvor den er i dag. Han har beskyttet pædofile over hele verden, hvilket klart angiver verden, at disse “urørlige” pædofile præster, gør deres herrer arbejde.

“Far” Grassi arbejder nu på Don Basco School i Solis og Moreno, efter at være blevet flyttet der, når han blev fundet ud af at være en voldelig pædofil.

Argentinske biskop Gustavo Zanchetta fundet at have upassende adfærd med seminarer og havde homoseksuel, pædofil, pornografi på sin mobiltelefon, men han fik lov til at blive på som biskop af det nordlige argentinske stift Oran indtil 2017, da han trådte tilbage pludselig, kun for at få en top job på Vatikanet af Francis, hans skriftefader.

Corradi, leder af den pædofile angrebne Antonio Provolo Institute for Døve, hvor snesevis af pædofile havde fuld adgang til snesevis flere børn i deres pleje. Selv med bevisbjerget blev der ikke gjort noget.

Mere her og her og her og her.

Vi fortsætter vores arbejde med at afsløre eliten, og især deres menneskehandel ringe, vi håber dette og alle andre værker, vi gør, vil hjælpe dig til yderligere at afsløre og ødelægge disse mennesker. Uden handling betyder intet noget. Vi placerer oplysningerne før dig. Vil du fortsætte med at sidde stille? Hvornår vil mennesker vågne op? Hvornår vil mennesker begynde at opføre sig som mennesker?

Det forventer vi ikke.

Bevis os forkert.


Tags: , ,
Copyright 2015. All rights reserved. See more at http://saianarchy.com

Posted 10/04/2019 by admin in category "Pedos

Leave a Reply

Your email address will not be published.