April 10

Pedo Bestanden I: Argentinië

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Gegroet wereld,

Vandaag blijven we graven in het werk Natacha Jaitt stierf om eruit te komen. Hoewel we dit in Natacha Jaitt's artikel hier hebben genoemd, is er nog veel werk aan de winkel, dus laten we er meteen in springen!

Naar schatting 152 miljoen kinderen over de hele wereld worden gedwongen om te werken als gevolg van armoede. In Argentinië leven veel kinderen in armoede. Het is populair voor die kinderen om naar clubs te worden gestuurd (in dit geval voetbalclubs en tv-shows) met de hoop dat ze beroemd zullen worden. Deze kinderen krijgen dan beloften van mannen of kinderen die zich voordoen als hun vrienden (aas), om hen te brengen in groepen en organisaties of liefdadigheidsinstellingen die gewend zijn aan verkeer. Ze zijn in de totale zorg van de organisatoren (handlers), die de sekshandel regelen door het kind te vertellen als ze naar een feest komen, of als ze komen voldoen aan deze mensen (klanten), zullen ze worden betaald, gegeven geschenken, enz. Aangezien deze kinderen worden beschouwd als wegwerp eigendom ze worden verkracht en erger. Omdat de machthebbers en de populaire posities niet door de wet kunnen worden aangeraakt in Argentinië (zoals de meeste andere landen), worden deze kinderen zonder berouw benut door een eindeloze rivier Pedofielen.

Onthoud dat het buitengewoon ongebruikelijk is dat kinderen zich over deze dingen uitspreken, om een groot aantal redenen, vooral omdat volwassenen verondersteld worden hen te beschermen, en wanneer iemand zo extreem wordt verraden door degenen waar ze hulp voor zouden gaan, zwijgen ze. Anderen die wel spreken worden genegeerd of het zwijgen opgelegd, omdat volwassenen tegenwoordig zo weinig aan kinderen denken. Omdat volwassenen constant liggen, worden kinderen verondersteld dat ook. Weer een andere leugen volwassenen vertellen zichzelf om de verantwoordelijkheden van het leven te verliezen. Het is verbazingwekkend dat zoveel kinderen naar voren zijn gekomen, maar dit geeft ons slechts een klein kijkje in de duisternis die Argentinië is.

We hebben al vele malen besproken hoe de maffia werkt: alias de elite, regeringen, religies, scholen, kampen en alle andere vormen van hun georganiseerde misdaad. We hebben eerder blootgelegd dat ongeacht de club of het bedrijf, of het nu cement of CPS of kostschool, ze kunnen en velen worden gebruikt voor de elites belangrijkste business: kinderhandel. Dit is de zaak waar de elites van leven, de rest is een gevolg. Omdat de elite uw kinderen moet hebben, moeten ze vele manieren hebben om ze te krijgen, ze te houden, veilig en in het geheim. Dus scholen en kampen worden gemaakt, kinderen worden overspoeld door ouders die liever hun plicht aan anderen geven dan zelf ouders te zijn. Achtergronden worden gecontroleerd, dankzij applicatieprocessen, en kinderen worden geconditioneerd, aas, genomen en gebruikt (soms worden ze teruggegeven en bewaard voor toekomstig gebruik) of verkocht (als de situatie wordt verkocht). Kinderen zijn het product dat de elite altijd zal willen. Om uw kinderen openlijk van u af te nemen, creëren ze “beschermende diensten” en “politie” om het met geweld te doen en alles stil te houden. Ze zetten een plastic ster op een man en zeggen dat hij hier is om je te laten zien wat gerechtigheid en wet zijn, en je gelooft ze en laat ze toe je te controleren en je kinderen te stelen en ze uit elkaar te rukken. Om de politie in overeenstemming te houden met de agenda, worden ze in de gaten gehouden door de steeds voortgaande hiërarchie die de elites hebben gevormd: regering, dan militair, dan geheime operaties enz. enz. enz. Tot kinderen worden behandeld zoals ze moeten zijn: als de toekomst van de mensheid, onze hoop, onze droom, onszelf., zullen ze nooit veilig zijn. Totdat volwassenen voor de verandering opgroeien en hun toekomst, dromen en hoop, hun kinderen, beginnen te behandelen met het respect en de bescherming en liefde die ze verdienen, zal het al onze fouten blijven. Elke volwassene is verantwoordelijk voor deze onvergeeflijke infectie. De enige manier om gerechtigheid te hebben is degenen te vernietigen die het verraden. De enige manier om vrede te hebben is door iedereen te vernietigen die het probeert weg te nemen, en zodra we het hebben, om het eindelijk te beschermen. Vrede komt niet door op te geven of toe te geven, zoals de elite jullie getraind heeft. Daarom is hun vrede altijd vals. Hun vrede komt alleen doordat jij met hen in een bijenkorf zit. Echte vrede moet worden bestreden, fel en onverbiddelijk. Om vrede te hebben, moeten we onbevreesd zijn.

Dus laten we deze ring breken. In gedachten houden is dit slechts een fractie van de ring, aangezien Natacha Jaitt's getuigenis en de bewijzen die aan het hof zijn gegeven, verzegeld werden en omdat ze vermoord werd, zullen ze hoogstwaarschijnlijk “vergeten” worden. Dit is het fragment van een pedofiele ring van paus Franciscus:

Gustavo Vera en zijn La Alameda Foundation (De belangrijkste ring leiders-pausen Rechterhand man die we besproken in het vorige artikel en zal niet herhalen in deze.)

Enrique Pinti (een beroemde komiek, goede vriend van Gustavo en klant)

Carlos Pérez (mogelijke ringleider-Jaitt volgde zowel Perez als Vera voor een jaar)

Grunts van Gustavo Vera:

Matías Farías (gedood Lucis Perez)

Juan Pablo Offidani (gedood Lucis Perez)

Alejandro Maciel (gedood Lucis Perez)

Pablo Yotich (gedrogeerd en verkracht Natacha Jaitt)

Maximiliano Giusto (gedrogeerd en verkracht Natacha Jaitt)

Luana Micaela Monsalvo (ook bij Jaitt's moord, high-end escort-Gustavos meisje)

Media-persoonlijkheden:

Raúl Velaztiqui Duarte (producent, aanwezig bij de moord op Jaitt)

Alejandro Fantino (Journalist, radio en TV persoonlijkheid voor Animales Sueltos)

Sommige betrokken bedrijven:

Grote Broer

Juan Cruz (panellid)

Liliana Parodi (rechtstreeks betrokken bij Gustavo Vera, die op haar verzoek kinderen krijgt voor Big Brother.)

Vera en Brian Lanzelotta (Grote Broer Deelnemer)

Club Atlético Independiente en River Plate (voormalige jeugdspelers meldden een kinderprostitutie ring, en anderen, ging naar Natacha Jaitt voor hulp, dat is hoe ze begon bij het blootstellen van deze ring.)

Martín Bustos assistent-scheidsrechter. (Bait kinderen en betaalt hen om seksuele relaties met volwassenen te hebben)

Alejandro Carlos Dal Cin speler vertegenwoordiger (gearresteerd voor het verkrachten van een kind)

Juan Manuel Díaz Vallone toernooi organisator (meestal actief in de zuidelijke regio van de Buenos Aires, maar heeft een lange afstand.)

Diego Latorre Voetbalspeler en journalist (Natacha Jaitt was even intiem met-het meest waarschijnlijk om informatie te krijgen als ze wist dat hij betrokken was) Media is verboden om Latorre te bespreken.

Leo Cohen Arazi Public relations manager en bezit een bar gebruikt voor transacties. (homoseksueel en hiv-positief, zijn bontmaatje is Delgado. Middleman voor het lokken van kinderen in seks met volwassenen)

“Kinderen leven vaak in een gesloten circuit in de club, ver van hun familieleden, in de hoop dat professioneel voetbal de pauze zal zijn die ze nodig hebben om hen te redden van armoede. Een jeugdspeler liet zien dat hij misbruikt was, dat hij seks had gehad met mannen in ruil voor geld en dat spelers werden gerekruteerd door een ander lid van de club. Hij onthulde dat hij wist van 19 andere studenten die het slachtoffer waren van deze pedofiele ring.”

“Er is nog een getuige wiens getuigenis wordt geanalyseerd. Op dit moment heeft het 20 bewezen feiten en 23 te controleren. Misbruikte spelers bedragen tien, waarvan de helft in Independiente blijft.”

Er werden 19 spelers onderzocht over misbruik, waaronder de eerstgenoemde voetballers. De gevolgen bereiken andere instellingen: er zijn gevallen gemeld in All Boys (vijf), Lanús (3), Boca Juniors (1) en Barracas Central (1). Contacten met minderjarigen werden gemaakt via sociale netwerken, waaronder Whatsapp, die Jaitt ook gebruikte om de ring te volgen. Hoewel deze kinderen nergens geld voor hadden, hadden ze een telefoon. Een WhatsApp groep waar de contacten van de misbruikers, werden geassocieerd onder de naam “los topus”.

Rode Infacia Robada / Gestolen kindernetwerk

Zuster Marta Pelloni (vriend van paus Franciscus) is de oprichter van Infacia Robada en de dochter van een Argentijnse legerofficier van de veterinaire dienst. In hetzelfde jaar werd ze rector van het Colegio de Carmen en San José, in Catamarca, werd een van haar studenten, María Soledad Morales, vermoord door mensen die nauwe banden hebben met de maffia blootgesteld door Natacha Jaitt, maar we zullen in de toekomst meer in de femicides gaan. Onmiddellijk na de moord begon Pelloni protesten en organiseerde groepen om op te komen tegen de elite machten die de overhand hebben. Ze heeft sindsdien deelgenomen aan het anti-maffia-congres en is zeer uitgesproken over de georganiseerde misdaad die wij regering en leiderschap noemen. In 2013 ontving Marta Pelloni de internationale prijzen van Navarra Prins van Viana.

Red Infancia Robada Email: red@infanciarobada.org (zie hier voor meer e-mails)

Sociale media: Twitter, FB, LinkedIn

Netwerk van sociale fora en contacten hier.

Zuster Marta Pelloni heeft verloskundige Dante Binner, broer van de nationale plaatsvervangend en voormalig gouverneur Hermes Binner, “betrokken bij de maffiagroep die baby's verkoopt”, die de tweeling van Liliana Montenegro ontvoerde. Volgens Montenegro ten minste tien keer ging hij naar een huis van Dante Brinner, broer van de voormalige gouverneur, om de medische controles van een zwangerschap uit te voeren en specificeerde dat, gedurende die tijd.

“In het hart van het Vaticaan in de 16e eeuw Casina Pio IV, de thuisbasis van de Pauselijke Academie van Wetenschappen, werd op 8 maart 2014 de eerste editie van de Voices of Faith gehouden. Zuster Marta Pelloni vertelde het publiek hoe ze vechten tegen huiselijk geweld, vrouwen- en kinderhandel en georganiseerde corruptie.”

Downloaden [5,48 MB]

“De Latijns-Amerikaanse antitrata bijeenkomst georganiseerd in Buenos Aires door de Santa Marta (GSM) groep, brengt bisschoppen, religieus, leken, deskundigen en politiehoofden van over de hele wereld samen. Het werd opgericht Jorge Bergoglio in 2014 voor “Het vinden van oplossingen voor het ernstige criminele probleem” dat mensenhandel oproept. Deelnemers waren: de bisschop van San Juan, Jorge Lozano; Zusters Valmí Bohn (Brazilië), Lidia Cruz (Guatemala), Conchi Burgos (Peru) en Rosita Milesi (Brazilië); Néstor Roncaglia, hoofd van de Argentijnse federale politie; Alicia Peresutti, van de NGO Vínculos en Red, en Martha Pelloni, van Red Infacia Pelloni a.”

“De eigenaar van Red Infacia Robada, zuster Marta Pelloni en Gustavo Vera van de La Alameda Foundation, arriveerde in Río Gallegos om de toetreding van instellingen tot het Nationale Anti-Mafia Netwerk te zoeken. Ze ontmoetten de voormalige federale rechter van Río Gallegos, Ana Cecilia Alvarez, Terwijl nog een Buenos Aires aartsbisschop, paus Franciscus nam deel aan de organisatie van het anti-maffia-congres en gaf namen voor de interreligieuze tafel. Uit deze ervaring bleek het Nationale Anti-Mafia Netwerk. Het Nationale Anti-Mafia Netwerk wordt beweerd dat het gemeenschappelijk vecht tegen de maffia's van mensenhandel, arbeidslavenhandel, drugshandel, corruptie en het witwassen van geld.”

Red Solidaria/Het Solidariteitsnetwerk

Juan Carr is eigenaar van Red Solidaria en is een vriend van paus Franciscus, die zijn hele leven met de katholieke kerk is opgegroeid en gewerkt heeft. De Red Solidaria beweging heeft 800 vrijwilligers en 38 kantoren in het land. Zijn opleiding is in veterinaire diensten. Toen hij 33 was, werd Red Solidaria gecreëerd met 3 vrienden en zijn vrouw.

Rode Solidaria E-mail: hola@redsolidaria.org.ar

Sociale media: LinkedIn, FB, Twitter, Instagram

Paus Franciscus, was een groot voorstander van zowel vrome katholiek, Juan Carr, en van de zorg voor de armen die hij onderhoudt met Red Solidaria. In 2011 creëerde Juan Carr ook Mundo Invisible met 3 vrienden. Carr werd door de UNESCO genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede in 2012. In 1997 werd hij verkozen tot Social Innovator door de Ashoka Entrepreneurs Association of Washington, USA. In 2014 werd hij uitgeroepen tot Illustrious Citizen van de stad Buenos Aires, hoofdstad van de Argentijnse Republiek.

Wat is Ashoka? Beginnend in India in 1981, begon Ashoka's werelds toonaangevende sociale ondernemers te identificeren en te ondersteunen (posterboys... de elite heeft altijd een fatsoenlijk publiek gezicht nodig om zich achter te schuilen. die ideeën hebben voor vergaande sociale verandering. Ashoka werd officieel in 1987, geïnspireerd door het Sanskriet woord Ashoka dat de “actieve afwezigheid van verdriet” betekent, en door de Indiase keizer Ashoka, een van's werelds vroegste grote sociale ondernemers. Na het verenigen van India in de 3e eeuw voor Christus, Keizer Ashoka afstand gedaan van geweld en werd een van de meest tolerante, mondiaal gerichte en creatieve leiders in de geschiedenis, baanbrekende innovaties in economische ontwikkeling en sociaal welzijn.

Juan Carr in a conversation about his friend, Pope Francis aka Jorge Bergoglio: "Bergoglio has been the one who brought these two dimensions of the faith together – the spiritual and the social. I’m from the diocese of San Isidro, not Buenos Aires, but even from a distance I knew that Bergoglio was important, not just for his social commitment but also in the political arena. The most important for me was when I was invited to present the biography of Bergoglio, titled El Jesuita, here in Buenos Aires. That night, I said that I was honored to present Jorge Bergoglio to the audience, someone I believe will one day be a saint. The next day, Bergoglio called me to thank me for what I said about him. I told him I’d like to trade in the speech to get him to help me achieve zero hunger in Latin America, because that’s really my obsession. He agreed immediately: “Of course,” he said. A couple of months later he becomes the pope! My main goal now is to “Bergoglioize” Latin America! We need to turn the message of this Jesuit, his ideas and his work, into a broad Latin American message."

Downloaden [162,45 KB]

En nu zijn we bij de man van het uur gekomen, de leider van deze ring, Jorge Bergoglio zelf.

Paus Franciscus (Jorge Bergoglio), we weten allemaal dat het een razende pedofiel is en onvermoeibaar heeft gewerkt om pedofilie in de mainstream te brengen, waar het nu is. Hij heeft pedofielen over de hele wereld beschermd en duidelijk aan de wereld verklaard dat deze “onaantastbare” pedofiele priesters, hun meesterwerk doen.

“Vader” Grassi werkt nu aan de Don Basco School in Solis en Moreno, nadat hij daar werd ontdekt dat hij een gewelddadige pedofiel was.

De Argentijnse bisschop Gustavo Zanchetta bleek ongepast gedrag te hebben met seminariërs en had homoseksuele, pedofiele, pornografie op zijn mobiele telefoon, maar hij mocht als bisschop van het Noord-Argentijnse bisdom Oran blijven tot 2017, toen hij plotseling ontslag nam, alleen om een topbaan te krijgen bij de Vaticaan van Francis, zijn biechtvader.

Corradi, leider van de pedofiele besmet Antonio Provolo Institute for the Deaf, waar tientallen pedofielen volledige toegang hadden tot tientallen kinderen in hun zorg. Zelfs met de berg van bewijs, is er niets gedaan.

Meer hier en hier en hier.

We gaan verder met ons werk om de elite te ontmaskeren, en vooral hun mensenhandel ringen, we hopen dat dit en alle andere werken die we doen, jullie zullen helpen om deze mensen verder bloot te leggen en te vernietigen. Zonder actie doet niets er toe. Wij plaatsen de informatie voor u. Wil je blijven zwijgen? Wanneer zullen mensen wakker worden? Wanneer zullen mensen zich gaan gedragen als mensen?

Dat verwachten we niet.

Bewijs ons verkeerd.


Tags: , ,
Copyright 2015. All rights reserved. See more at http://saianarchy.com

Posted 10/04/2019 by admin in category "Pedos

Leave a Reply

Your email address will not be published.