April 10

Pedo Filer I: Argentina

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Hälsningar World,

Idag fortsätter vi gräva i det arbete Natacha Jaitt dog för att komma ut. Även om vi nämnde detta i Natacha Jaitts artikel här finns det fortfarande mycket arbete att göra, så låt oss hoppa rätt in!

Uppskattningsvis 152 miljoner barn runt om i världen tvingas arbeta på grund av fattigdom. I Argentina lever många barn i fattigdom. Det är populärt för dessa barn att skickas till klubbar (i detta fall fotbollsklubbar och tv-program) med hopp om att de kommer att bli kända. Dessa barn ges sedan löften av män eller barn som låtsas vara deras vänner (betare), för att föra dem till grupper och organisationer eller välgörenhetsorganisationer som används för trafik. De är i den totala vården av arrangörerna (hanterare), som ordnar sexhandeln genom att berätta för barnet om de kommer till en fest, eller om de kommer träffa dessa människor (kunder), kommer de att få betalt, ge gåvor etc. Eftersom dessa barn anses vara engångsegendom de våldtas och värre. Eftersom makthavarna och folkpositionerna inte kan beröras av lag i Argentina (liksom de flesta andra länder), utnyttjas dessa barn utan ånger av en ändlös flod av pedofiler.

Kom ihåg att det är extremt ovanligt att barn talar ut om dessa saker, av många anledningar, främst för att vuxna ska vara de som skyddar dem, och när man blir förrådd i så stor utsträckning av dem de skulle gå till för att få hjälp, håller de tyst. Andra som talar upp ignoreras eller tystas, eftersom vuxna idag tycker så lite om barn. Eftersom vuxna ligger ständigt antas barn också. Ännu en lögn vuxna säger sig själva att förlora ansvaret för livet. Det är fantastiskt att så många barn har trätt fram, men det ger oss bara en liten titt på det mörker som Argentina är.

Vi har tidigare diskuterat hur maffian fungerar: aka eliten, regeringar, religioner, skolor, läger och alla andra former av deras organiserade brottslighet. Vi har tidigare avslöjat att oavsett klubb eller företag, oavsett om det är cement eller CPS eller internatskola, de kan och många används för elitens huvudsakliga verksamhet: barnhandel. Detta är den verksamhet eliten lever av, resten är en konsekvens. Eftersom eliten måste ha era barn, måste de ha många sätt att få dem, hålla dem tryggt och i hemlighet. Så skolor och läger skapas, barn översvämmas in av föräldrar som hellre ger sin plikt till andra än att vara föräldrar själva. Bakgrunder kontrolleras, tack vare applikationsprocesser, och barn är konditionerade, bete, tas och används (ibland ges de tillbaka och hålls för framtida bruk) eller säljs (om situationen säljer). Barn är den produkt eliten alltid vill ha. För att ta dina barn från yo öppet skapar de “skyddstjänster” och “polis” för att göra det med våld och hålla allt om det tyst. De sätter en plaststjärna på en kille och säger att han är här för att visa dig vad rättvisa och lag är, och du tror på dem och låter dem kontrollera dig och stjäla dina barn och slita dem i stycken. För att hålla polisens grymtningar i linje med dagordningen bevakas de av den ständigt fortsatta hierarki som eliten har bildat: regering, sedan militär, sedan hemliga operationer etc. etc. Tills barn behandlas som de borde vara: som mänsklighetens framtid, vårt hopp, vår dröm, oss själva, kommer de aldrig att vara säkra. Tills vuxna växer upp för en förändring och börjar behandla sin framtid, och drömmar och förhoppningar, deras barn, med den respekt och skydd och kärlek de förtjänar, kommer det att fortsätta att vara alla våra fel. Varje vuxen är ansvarig för denna oförlåtliga infektion. Det enda sättet att få rättvisa är att förstöra de som förråder den. Det enda sättet att få fred är att förinta alla dem som försöker ta bort den, och när vi väl har den, att äntligen skydda den. Fred kommer inte genom att ge upp eller ge efter, som eliten har tränat dig. Därför är deras fred alltid falsk. Deras frid kommer bara från att du är i en bikupa med dem. Verklig fred måste bekämpas, våldsamt och obevekligt. För att få fred måste vi vara orädda.

Så låt oss bryta ner ringen. Med tanke på detta är bara en bråkdel av ringen, eftersom Natacha Jaitts vittnesmål och bevis som gavs till domstolen förseglades, och när hon mördades kommer de sannolikt att bli” bortglömda”. Detta är fragmentet av en av påven Franciskus "Pedofil ringar:

Gustavo Vera och hans La Alameda Foundation (De viktigaste ringledare-påvarna Högerhand man som vi diskuterade i teh tidigare artikel och kommer inte att upprepa i denna.)

Enrique Pinti (en berömd komiker, nära vän till Gustavo och kund)

Carlos Pérez (möjlig ring Leader-Jaitt följde både Perez och Vera i ett år)

Grunts av Gustavo Vera:

Matías Farías (dödade Lucis Perez)

Juan Pablo Offidani (dödade Lucis Perez)

Alejandro Maciel (dödade Lucis Perez)

Pablo Yotich (drogad och våldtagen Natacha Jaitt)

Maximiliano Giusto (drogad och våldtagen Natacha Jaitt)

Luana Micaela Monsalvo (även vid Jaitt mord, high-end Eskort-Gustavos flicka)

Personligheter i media:

Raúl Velaztiqui Duarte (producent, närvarande vid mordet på Jaitt)

Alejandro Fantino (Journalist, Radio och TV-personlighet för Animales Sueltos)

Några inblandade företag:

Storebror

Juan Cruz (panelist)

Liliana Parodi (involverad direkt med Gustavo Vera, som får barn för Big Brother på hennes begäran.)

Vera och Brian Lanzelotta (Storebror tävlande kund)

Club Atlético Independiente och River Plate (Tidigare ungdomsspelare rapporterade ett barn prostitution ring, och andra, gick till Natacha Jaitt för hjälp vilket är hur hon kom igång med att exponera denna ring.)

Martín Bustos biträdande domare. (Betar barn och betalar dem för att ha sexuella relationer med vuxna)

Alejandro Carlos Dal Cin spelare representant (arresterad för våldtäkt ett barn)

Juan Manuel Díaz Vallone turneringsarrangör (mestadels verkar i den södra regionen av Buenos Aires, men har en lång räckvidd.)

Diego Latorre fotbollsspelare och journalist (Natacha Jaitt var tillfälligt intim med-mest sannolikt att få info som hon visste att han var inblandad) Media är förbjudet att diskutera Latorre.

Leo Cohen Arazi Public relations manager och äger en bar som används för transaktioner. (homosexuell och HIV-positiv, hans rumpkompis är Delgado. Middleman för att bete barn i sex med vuxna)

“Barn lever ofta i sluten krets i klubben, långt ifrån sina släktingar, i hopp om att professionell fotboll kommer att vara den paus de behöver för att rädda dem från fattigdom. En ungdomsspelare avslöjade att han hade missbrukats, att han hade haft sex med män i utbyte mot pengar och att spelare rekryterades till prostitutionsringen av en annan klubbmedlem. Han avslöjade att han kände 19 andra studenter som var offer för denna pedofil ring.”

“Det finns ett annat vittne vars vittnesmål är under analys. För närvarande har det 20 bevisade fakta och 23 att kontrollera. Missbrukade spelare uppgår till tio, varav hälften kvar i Independiente.”

Det fanns 19 spelare som undersöktes om missbruk, bland dem, de första nämnda fotbollsspelarna. Förgreningarna når andra institutioner: det finns rapporterade fall i All Boys (fem), Lanús (3), Boca Juniors (1) och Barracas Central (1). Kontakter med minderåriga gjordes genom sociala nätverk inklusive Whatsapp, som Jaitt också använde för att spåra ringen. Även om dessa barn inte hade pengar för någonting, hade de en telefon. En WhatsApp-grupp där kontakterna av missbrukare, associerades under namnet “los topus”.

Red Infacia Robada/stulna barndomsnätverk

Syster Marta Pelloni, (vän till påven Franciskus) är grundaren av Infacia Robata och dotter till en argentinsk arméofficer i veterinärtjänsten. Samma år blev hon rektor för Colegio del Carmen och San José, i Catamarca, mördades en av hennes elever, María Soledad Morales, av människor som har nära band med maffian som exponerats av Natacha Jaitt, men vi kommer att gå in i femicider mer i framtiden. Omedelbart efter mordet började Pelloni protestera och organisera grupper för att stå upp mot elitmakterna som råder. Hon har sedan dess deltagit i antimaffiakongressen och är mycket frispråkig om den organiserade brottslighet som vi kallar regering och ledarskap. År 2013 tilldelades Marta Pelloni de internationella priserna av Navarra Prince of Viana.

Red Infancia Robada E-post: red@infanciarobada.org (se här för fler e-postmeddelanden)

Sociala medier: Twitter, FB, LinkedIn

Nätverk av sociala forum och kontakter här.

Syster Marta Pelloni, har åtalat förlossningsläkaren Dante Binner, bror till den nationella ställföreträdaren och tidigare guvernören HermesBinner, “till att vara en del av maffiagruppen som säljer barn”, som kidnappade Liliana Montenegros tvillingar. Enligt Montenegro åtminstone tio gånger gick han till ett hus av Dante brinner, bror till den tidigare guvernören, för att utföra medicinska kontroller av en graviditet och angav att, under den tiden.

“I hjärtat av Vatikanen på 1500-talet Casina Pio IV, hem till Pontifical Academy of Sciences, hölls Voices of Faith första upplaga den 8 mars 2014. Syster Marta Pelloni berättade för publiken hur de bekämpar våld i hemmet, handeln med kvinnor och barn och organiserad korruption.”

Nedladdning [5,48 MB]

“Det latinamerikanska antitratmötet organiserat i Buenos Aires av gruppen Santa Marta (GSM), sammanför biskopar, religiösa, lekmän, experter och polischefer från hela världen. Det skapades Jorge Bergoglio 2014 för “Hitta lösningar på det allvarliga kriminella problemet” som väcker människohandel. Deltagarna inkluderade: biskopen San Juan, Jorge Lozano, systrarna Valmí Bohn (Brasilien), Lidia Cruz (Guatemala), Conchi Burgos (Peru) och Rosita Milesi (Brasilien), Néstor Roncaglia, chef för den argentinska federala polisen, Alicia Peresutti, från NGO Vínculos en Red och Martha Pelloni, från Facia Robata.”

“Ägaren av Red Infacia Robata, syster Marta Pelloni och Gustavo Vera av La Alameda Foundation, anlände till Río Gallegos för att söka anslutning av institutioner till det nationella Anti-Mafia Network. De träffade den tidigare federala domaren i Río Gallegos, Ana Cecilia Alvarez, Medan fortfarande en Buenos Aires ärkebiskop, Franciskus deltog i organisationen av anti-maffian kongressen och gav namn för interreligiösa tabellen. Ur denna erfarenhet framkom National Anti-Mafia Network. National Anti-Mafia Network påstås kämpa gemensamt mot maffian handel, arbetsslav, narkotikahandel, korruption och penningtvätt.”

Röd Solidaria / Solidaritetsnätverket

Juan Carr äger Red Solidaria och är vän till påven Franciskus, som har vuxit upp och arbetat med den katolska kyrkan hela sitt liv. Rörelsen för Röda Solidaria har 800 volontärer och 38 kontor upp och ner i landet. Hans utbildning är inom veterinärtjänster. När han var 33 skapades Red Solidaria med tre vänner och hans fru.

Röd Solidaria E-post: hola@redsolidaria.org.ar

Sociala medier: LinkedIn, FB, Twitter, Instagram

Påven Franciskus, var en stor anhängare av både hängiven katolsk, Juan Carr, och av oron för de fattiga han hyser med Red Solidaria. Under 2011 skapade Juan Carr också Mundo Invisible med 3 vänner. Carr nominerades av UNESCO till Nobels fredspris 2012. Han valdes 1997 till Social Innovator av Ashoka Entrepreneurs Association of Washington, USA. År 2014 förklarades han en lysande medborgare i staden Buenos Aires, huvudstad i den argentinska republiken.

Vad är Ashoka? Med början i Indien 1981 började Ashoka identifiera och stödja världens ledande sociala entreprenörer (posterboys... eliten behöver alltid ett anständigt offentligt ansikte för att gömma sig bakom. Ashoka blev officiell 1987, inspirerad av sanskrit ordet Ashoka som betyder “aktiv frånvaro av sorg”, och av den indiska kejsaren Ashoka, en av världens tidigaste stora sociala entreprenörer. Efter att ha enat Indien i 300-talet f.Kr., avstod kejsaren Ashoka från våld och blev en av historiens mest toleranta, globala och kreativa ledare, banbrytande innovationer inom ekonomisk utveckling och social välfärd.

Juan Carr in a conversation about his friend, Pope Francis aka Jorge Bergoglio: "Bergoglio has been the one who brought these two dimensions of the faith together – the spiritual and the social. I’m from the diocese of San Isidro, not Buenos Aires, but even from a distance I knew that Bergoglio was important, not just for his social commitment but also in the political arena. The most important for me was when I was invited to present the biography of Bergoglio, titled El Jesuita, here in Buenos Aires. That night, I said that I was honored to present Jorge Bergoglio to the audience, someone I believe will one day be a saint. The next day, Bergoglio called me to thank me for what I said about him. I told him I’d like to trade in the speech to get him to help me achieve zero hunger in Latin America, because that’s really my obsession. He agreed immediately: “Of course,” he said. A couple of months later he becomes the pope! My main goal now is to “Bergoglioize” Latin America! We need to turn the message of this Jesuit, his ideas and his work, into a broad Latin American message."

Ladda ner [162,45 KB]

Och nu har vi kommit till timman, ledaren för denna ring, Jorge Bergoglio själv.

Påven Franciskus (Jorge Bergoglio) vi alla vet är en rasande pedofil och har arbetat outtröttligt för att få pedofili till mainstream, där den är idag. Han har skyddat pedofiler över hela världen och tydligt anger för världen att dessa “oberörbara” pedofilpräster, gör sina mästare arbete.

“Fader” Grassi arbetar nu på Don Basco School i Solis och Moreno, efter att ha flyttat dit när han upptäcktes vara en våldsam pedofil.

Argentinska biskop Gustavo Zanchetta fann att ha olämpligt beteende med seminarianer och hade homosexuell, pedofil, pornografi på sin mobiltelefon, men han fick stanna kvar som biskop i norra argentinska stift Oran på fram till 2017, när han avgick plötsligt, bara för att få ett toppjobb på Vatikanen av Francis, hans biktfader.

Corradi, ledare för pedofilen angripna Antonio Provolo Institute för döva, där dussintals pedofiler hade full tillgång till dussintals fler barn i sin vård. Inte ens med bevisets berg, gjordes ingenting.

Mer här och här och här och här.

Vi fortsätter vårt arbete för att avslöja eliten, och särskilt deras människohandel ringar, Vi hoppas att detta och alla andra verk vi gör, kommer att hjälpa dig att ytterligare exponera och förstöra dessa människor. Utan handling spelar inget roll. Vi lägger informationen framför dig. Kommer du att fortsätta att sitta tyst? När kommer människor att vakna? När kommer människor att börja bete sig som människor?

Vi förväntar oss det inte.

Bevisa oss fel.


Tags: , ,
Copyright 2015. All rights reserved. See more at http://saianarchy.com

Posted 10/04/2019 by admin in category "Pedos

Leave a Reply

Your email address will not be published.