April 13

Døde liste Argentina

en flag
da flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Hilsner Verden.

Efterhånden som vi fortsætter vores syn på Argentina, kan vi i dag nemt se resultaterne af årtiers intensivering af narkotika- og menneskehandel, moralforfald og opløsning af livets hellige. Dette mørke, der har indtaget Latinamerika, begyndte for mange generationer siden, men vi vil senere komme ind i dets blodige historie. I dag ser vi på mordeepidemien i Argentina. Latinamerika har endda lavet en ny betegnelse, fordi der er så mange mord på kvinder i regionen, de kaldes nu Femicides.

Femicide eller Feminicide: hadeforbrydelser baseret på køn, bredt defineret som “bevidst drab på kvinder (eller piger/børn), udelukkende fordi de er kvinder.

Argentina registreret over 2.638 Femicides mellem 2008 og 2017. Næsten 300 kvinder blev dræbt alene i 2017. Hver 30. time myrdes en kvinde i Argentina, og antallet af ofre under 18 år stiger. Resten af Latinamerika er ikke anderledes. FN CEPAL fandt, at 2.795 kvinder over 15 år blev dræbt i 2017 på grund af deres køn i Latinamerika og Caribien. (Er det derfor pludselig mænd bliver til kvinder? For at kompensere for kønscidet?) Vi skal huske på, at disse tal må antages at være et lavt skøn, da mange ikke tages i betragtning på grund af manglen på rapport og retssager om forbrydelsen. Latinamerika er verdens mordhovedstad.

Download [883,09 KB]

Verdensomspændende Femicid Watch

Mord, tage livet af en anden, stjæle, hvad du ikke kan stjæle, er ikke begrænset til et køn eller en alder, som vi alle ved, derfor vil vi ikke kun diskutere Femiciderne her, men mordet på de uskyldige som helhed. På grund af kvaliteten og mængden af oplysninger, vi forsøger at bringe til dig, fokuserer vi kun på Argentina for denne artikel, fordi vores sidste par artikler også har været fokuseret på dette område. Hvad angår dem, der overlever brutale voldtægter og mordforsøg, fandt en UNICEF-rapport 2017, at piger mellem 10 og 14 år føder hver tredje time i Argentina som følge af seksuelle forbrydelser. I 2016 havde Argentina 5.500 nye hiv-infektioner og 2.400 aidsrelaterede dødsfald.

Ni Una Menos (Not One More) er en bevægelse, der har fået kontinentalt momentum. Titusinder af kvinder protesterer mod Femicid. Mariana Carbajal er stiftende medlem af Ni Una Menos og journalist, der dækker kønsbestemt vold i Argentina. “De stopper ikke med at dræbe kvinder. De skal torturere, ødelægge og udslette deres kroppe.” Over 2.100 børn i Argentina har mistet deres mor til Femicide.

Disse endeløse mord er ikke noget nyt for Argentina. I november 1986 blev 19 årige Andrea Danne stukket gennem hjertet i sin seng. I 1990 blev María Soledad Morales, en 17-årig studerende, bedøvet, tortureret og dræbt, før hendes lig blev lemlæstet og dumpet. De to mænd, der var ansvarlige for hendes død, var godt forbundet politisk, derfor blev der ikke gjort noget.

I 1985, efter Argentinas forfærdelige æra med Dirty krigsforbrydelser og total militærregering (som var et mord, menneskehandel og tortur fri for alle), kom mange historier frem. En historie var familien Puccio. Arquímedes Puccio, hans kone og et par venner kidnappede folk fra rige familier, de kendte, og krævede løsepenge. Da de fik løsesummen, blev ofrene dræbt. Ofrene blev holdt i familiens hus, hvor Puccio mange børn boede. Puccio lokket 23-årige rugby player Ricardo Manoukian ind i familiens hus, hvor han blev holdt i ni dage. Løsesummen på 250.000 dollars blev betalt, og Manoukian blev skudt tre gange. Næste kom ingeniør Eduardo Aulet, for løsesummen på $150.000. Eduardo's familie betalte, og Eduardo blev skudt. Hans lig blev først fundet fire år efter han forsvandt i maj 1983. Deres tredje offer, Emilio Naum, kæmpede imod, da de forsøgte at kidnappe ham. Han blev dræbt og efterladt på gaden. Det sidste offer, vi kender til, Nelida Bollini de Prado, blev fundet i huset, i live. Politiet havde mistanke om Puccio familien og fandt Prado under en razzia.

Vi kan som sædvanlig gå længere tilbage i argentinsk historie og finde en Francesca Rojas. Hun fandt sine to børn myrdet i juni 1892 i Necochea, Argentina. Mistænkte var Velasquez, en mand, hvis seksuelle fremskridt var blevet nægtet. Politiet torturerede ham og bandt ham endda til ligene af børnene natten over, men han ville ikke tilstå. Dagens nye undersøgelsesteknikker omfattede kropsmålinger og billeder, som var meget dyre dengang. På grund af inspektørernes omhu og ubarmhjertig undersøgelse af denne sag blev der fundet et blodigt tommelfingeraftryk på soveværelsesdøren. Dette førte til tilståelsen af Rojas, der havde stukket sine to babyer ihjel i et forsøg på at forbedre hendes chance for at gifte sig med sin kæreste. Hun stjal livet som en fireårig pige og en seksårig dreng... for en chance. Vi har alle set det for mange gange før: Dumme piger, der tænker på, at få børn eller slippe af med dem, vil få nogen til at elske dem, som aldrig gjorde det i første omgang. Historien gentager, fordi ingen lærer.

16-årige Lucia Perez blev brutalt voldtaget og myrdet i Argentina den 8. oktober 2016. Hun blev bortført foran skolen, tvangsfodret stoffer, voldtaget og voldtaget af en træpind. Hendes voldtægtsforbrydere og mordere vaskede hendes lig og efterlod hende på et hospital, hvor hun blødte ihjel. Den 71 siders afgørelse frikendt 23 årige Matías Farías og 41 årige Pablo Offinadi for forbrydelserne. Afgørelsen tilgav også Alejandro Maciel for “forværret cover-up”.

Senere samme måned, den 29. oktober, Elida del Valle Barrios, en 39 årig bosiddende i Villa 21, blev stukket mere end 20 gange af sin mand på en offentlig plads. Hun blødte ihjel foran sin 7 årige datter. 1 ud af 3 Femicider forekommer i fattigere områder, såsom Villas (grupperinger af boliger sat sammen af de fattige, der samles der: shanty byer). Senere, den 29. december, blev en 22 årig kvinde skudt i hovedet i Villa 21.

I Argentina begås en ud af fire Femicider med skydevåben, og ud af 969 tilfælde mellem 2014 og 2017 blev 92% af kvinderne dræbt af deres partnere eller nogen, de kendte. I 2018 blev 2 mænd og 18 kvinder, hvoraf to var gravide, myrdet alene i byen Córdoba. 13 andre kvinder undslap fra mordforsøg i Córdoba.

Henry Coronado, en 37 årig gift mand, var i forlig tilbageholdelse siden marts 2015 for mordet på sin elsker Leydi Meneses. Et Femicide var ikke nok for ham. Han dræbte sin kone under et ægteskabeligt besøg, og så sig selv.

I april 2015 blev Marita Eugenia Lanzetti, der var ved at blive skilt fra sin voldelige mand, myrdet af ham. Midt på hendes dag underviste børnehave, løb hendes mand ind i hendes klasse og skar halsen over foran sine elever. Ex-mand Mauro Bongiovani sagde, at han “var besat af sin ekskone, og at han følte lettelse efter at have myrdet hende.”

14 årige Chiara Paez forsvandt i maj 2015. I juni blev hun fundet begravet under terrassen af sin kæreste Mansillas hus. Hun var 8 uger gravid, hvilket skabte opvarmede argumenter mellem parret. Spor af et lægemiddel brugt i aborter blev fundet i hendes system, og hun blev voldsomt slået, før hun blev begravet levende. Selvom Mansilla tilstod tvungen abort og mord, kunne han ikke have handlet alene. På grund af hendes størrelse er det mistænkt, at hans forældre også var involveret.

Under et Umbanda ritual i september 2015 blev 4 årige Uriel Cisneros myrdet. Uriel blev undfanget på grund af hans forældres involvering i Umbanda mystiske kult. Da han var gammel, gav Uriels mor, Romina Hernández, ham til kultleder og kendt heks, Ramona Rosa Toledo AKA: Mae Rosa, der gav ham til sin datter Ivana Toledo, og Ivanas kæreste, Diego Grollino. Han var et offer til kulten for at blive brugt til åndelig transcendens. Uriel blev givet til et liv en tortur. Alvorligt underernæret blev han brændt med cigarer og drænet for sit blod for mange ritualer, der kræver frisk blod. Den sidste rituelle ceremoni (eller “Udvikling” som okkulte ceremonier kaldes nu), blev udført af Diego Grollino iført en sort hat, Ramona Toledo, der bar en rød lang nederdel med en rød skjorte, hendes datter Ivana og Cristian Acha, der bar hvid og en cowboyhat. Grollino erklærede, at den enhed, han indkaldte var Sau Sechi og at Aacha's var Tranca Rúas: Begge er divisioner af Set of Egypt.. men dæmon slægtsforskning er for en anden dag.

Lucas Toledo, Ramonas søn, spillede trommer og udviklingen begyndte. Uriel blev brændt med kul og vand og voldtaget. Hans kød blev revet og skåret. Han blev brutalt slået, og hans hår blev revet af. Under analt spiddet blev udviklingen afbrudt, og okkultisterne kastede barnet, som var næsten bevidstløs, ind i bagagerummet på en bil. Han blev taget til kultens hus, hvor han blev kvalt, indtil han blev kvalt på sit opkast og døde. Uriels mor fik fem års fængsel for opgivelse, mens de andre kultmedlemmer blev frikendt. Efter mange måneder tilstod Lucas Toledos kæreste, som også var til stede, endelig. Ivana Toledo blev dømt til evig fængsel sammen med Diego Grollino. Ramona Rosa Toledo, mor til Ivana og Lucas, fik syndsforladelse sammen med Cristian Acha, Lucas Toledo, Saverio Grollino, far til Diego, og Lidia Maidana Diego mor.

I juni 2016 forsvandt Ángeles Rawson, en 16-årig pige, på vej hjem fra skole. Næste dag blev hun fundet på et affaldsbehandlingscenter, pakket ind i en skraldespand. Hun var blevet bundet og kvalt til døde. Ligesom mange andre blev hendes morder aldrig opsøgt eller sigtet.

I 2011 blev Candela Sol Rodríguez kidnappet og fundet ti dage senere, død. Hun var 11 år gammel. Så er der sager som Marita Verón, en 23 årig, der forsvandt i 2002. Et vidne siger, hun blev kidnappet af tre mænd i en rød bil. Politiet så hende senere og sagde, at hun så ud som om hun var undsluppet en sexfest, men gjorde intet for at hjælpe hende. Hun blev aldrig set igen. En prostitueret fortalte Maritas mor, at hun var blevet solgt til sexsmuglere. Maritas mor begyndte at infiltrere menneskehandel bander ved at foregive at være interesseret i at “købe” kvinder. De oplysninger, hun fik fra disse besøg, førte til politiangreb, der reddede snesevis af kvinder, der var blevet kidnappet og handlet. Alle dem, der er blevet bragt for retten i sagen, blev løsladt uden anklager, og der er ikke gjort mere ved det. Marita er aldrig blevet fundet.

Mario Agustin Salto, en 11 årig dreng, forsvandt og blev fundet død 48 timer senere, også i juni 2016. Marito blev voldtaget, før han blev hængt med en ledning, og derefter parteret, da han døde. Miguel Angel Jimenez, hans kone, skolelederen, Arminda Lucrecia Dia, deres søn Alfredo Daniel Albarracin, Pablo Ramirez, Rodolfo Sequeira, David Tomas Sosa og Ramon Salvatierra er indtil videre blevet arresteret for mordet. Dommer Rosa Falco de Rainieri, der leder sagen, sagde, at det menes, at drengen blev dræbt som en del af en satanisk ritual.

Argentinerne er ikke fremmede for rituelle ofre, da det løber dybt gennem deres historie, tilbage til inkaerne og videre. Se mere her og her.

I juni 2013 blev Ángela Soledad Díaz, en 5-årig pige, myrdet i et Umbanda-ritual. Hjernen døde forældre, Claudia Soledad González og Sergio Alfredo Díaz, tog deres syge baby til Umbanda kultist, “Yesi”. Forældrene, to unge piger, og Raúl Uñates (bly heks) “dækkede pigen i mælk og persille i en halv time” for at helbrede hende. Men natten over blev barnet mere alvorligt syg. De påstod, at de gik direkte til hospitalet, da de ankom, var Angela Diaz død. Under undersøgelsen Yesi erklærede, “Jeg helbreder ikke, Medicin gør.”

I 2016 blev 19 årige Gisela López kidnappet af tre mænd, der tog hende til skoven. Der blev hun slået og voldtaget med en pind mændene fandt der, mens hun blev kvalt med sine snørebånd. Lopez blev fundet dækket af græs, i en fosterstilling, med en sko blonder rundt om halsen. Tre år senere er Mario Andrés Saucedo, Elvio Andrés Saucedo og Matías Alejandro Vega, som blev anklaget for forbrydelsen, blevet benådet.

I december 2016 blev Matteo Daniel Villica, en 16-årig, skudt i brystet på vej hjem. På grund af volden i området, tog han en bus 7 blokke fra en kirke begivenhed til hans venners hjem (30 meter fra bussen). Da han stod af bussen, omringede to motorcyklister ham og skød ham. De tog hans papirer, kort og telefon og flygtede. Selv om der var mange øjenvidner, er ingen blevet sigtet.

I maj 2017 blev Ana Rosa Barrera myrdet af sin kæreste, Marcelo Favio Ferraretto, efter at hun fortalte ham, at hun så en anden. Efter at have været savnet i et par dage, blev Barreras parterede lig fundet i en brønd, ikke langt fra Ferraretto's hjem. Ferraretto, der havde været involveret i eftersøgningspartierne, tilstod et par år senere. (Mordere, der deltager i eftersøgning og redning, synes at være et normalt mønster.) Ferraretto sagde, at efter at have ramt hende voldsomt med en stump genstand i hendes ansigt og pande, brugte han en kniv til at skære begge ben i højden af hendes hofte. Han forsøgte også at halshugge hende, men undlod at frakoble hendes rygsøjle fuldstændigt. Ferraretto påstår, at han gjorde det i søvne.

I april 2017 blev 21 årige Micaela García fundet kvalt ihjel, efter at hun forsvandt. Hun blev myrdet af Sebastián José Luis Wagner, som var prøveløsladt, mens hun gik hjem. Han havde allerede afsonet fængsel for to tilfælde af voldtægt. I dagens tid anses det for barbarisk at afskære en mands kønsorganer, uden bedøvelse, selv når de ikke kan kontrollere sig selv. Denne effektive metode ville befri verden for disse uværdige mennesker uden at skade deres liv. Straffen burde faktisk passe til forbrydelsen. Wagners far og venner hjalp med at dække over forbrydelsen men heldigvis havde hans mor hjerne nok til at melde ham. Wagner tilstod endelig mordet på Miaela Garcia mens han voldtog hende sammen med sin chef.

3 årige Paulo Agustín Bustamante blev skudt i juni 2017. Mens du går med sin far for at købe en pizza, sprang to teenagedrenge ud af træerne, overfaldet og røvede Martin Bustamante, Paulo far. Da drengene løb væk skød de på babyen, slog ham i ryggen og dræbte ham. En 16-årig blev anholdt.

I 2017 skrev 17 årige Ramiro en kalender over Femicider, som han holdt opdateret, da mange af dem ikke er rapporteret af medierne. “Jeg besluttede at gøre det, fordi ingen andre ville, ikke medierne eller aviserne,” fortalte Ramiro BuzzFeed News. Trist, men sandt.

Ingen andre vil gøre det.

Folk vil have alt gjort for dem, og det er op til os få, der står for noget, at hæve sig over det hele og gøre det arbejde, som alle bør gøre.

2018 startede med mordet på 4 årige Abril Sosa. Daniel Ludueña, en 35-årig ven af familien, kidnappede hende, voldtog hende og kvalte hende med hænderne, indtil lille Sosa døde. Så proppede han hende i en rygsæk og gik ud på en mark bag hans hus og smed hende som skrald. Han deltog i søgningen efter den forsvundne baby og tre dage senere blev hendes lig fundet. Luduena havde også misbrugt og myrdet sin søster og hans nevø.

12 årige Facundo Ferreira blev skudt i hovedet af politiet den 8. marts 2018. Politiet siger, at en gruppe børn var på motorcykler og begyndte at skyde på politiet. Vidner siger det modsatte, ligesom familien, og beviser. Da familien ankom til gerningsstedet, fortalte politiet dem, at Ferreira blev kørt på hospitalet på grund af skader fra at falde af hans motorcykel. Da familien modtog nyheden via telefon, at han var død, politiet hånede dem, gjorde ansigter og griner. Familien, der er fra en meget fattig zone i Argentina, kendt for politibrutalitet, modtog trusler fra politiet efter dette, at en anden kugle venter på Ferreiras bror. Hans familie erklærede, at Ferreira drømte om at være en berømt fodboldstjerne, så han kunne købe et dejligt hjem til sin familie. Han havde planer om at gå til fodboldklubben, efter han blev 13, hvilket var et par dage efter han blev myrdet. Der er ikke sket noget indtil videre.

I år, den 8. januar 2019, blev Gisel Verela, en 33 årig politibetjent, dræbt af sin tidligere partner, der krænkede sit tilhold, greb pistolen og skød hende flere gange, herunder to gange i ansigtet, mens hun ventede på bussen.

26 årige Anahí Melisa Luna var i færd med retsmøder for hendes første barns død, i 2016. Efter fødslen i sit hjem tog hendes mor Luna til hospitalet. Ingen af dem rapporterede fødslen, og lægerne opdagede under undersøgelsen, at Luna havde født i de sidste 2 timer. Barnet blev fundet nøgen og død i sin have, efter at være blevet forladt udenfor, efter at være blevet født. I februar 2019 blev Luna visnet sit andet barn, en 3 måneder gammel, da hun blev slagtet af sin ekskæreste César Matías Carranza, far til begge børn. På dagen for Luna død, udlejer, efter at have hørt hele kampen, samt Luna skrige og tigger om hjælp, til sidst kaldte politiet, efter Carranza blev set forlader lejligheden dækket af blod. Luna blev stukket 46 gange. Hun var den fjerde Femicide i byen den måned.

Den 5. april 2019 blev Antonela Rocío Bernhardt fundet myrdet af sin kæreste. Efter at have et argument, Cristian Daniel Vargas greb en kniv og stak Bernhardt i nakken. Fordi naboer handlede hurtigt, blev politiet kaldt straks og en video af Vargas forlader området blev optaget på en mobiltelefon. Politiet fangede ham bare blokke væk.

Den 7. april blev det 58. offer for argentinsk Femicide i år 2019 hævdet. 18 årige Celeste Miranda forsvandt og blev fundet en dag senere, død, på en landlig gård. Hendes tøj var revet, og hun blev slået hårdt og voldtaget, før hun blev hængt. Da hun var død, blev hendes lig smidt på en mark. Hendes kæreste, Reynaldo Nicolás “Tapeque” Romero, blev sigtet, og en mand, der så hende før hun døde, er også blevet arresteret.

I marts 2019 blev Vanina Cattáneo sat i brand af sin kæreste. 50% af hendes krop blev brændt, hvilket resulterede i hendes død den 4. marts. En dag senere blev Haydee García fundet på en mark. Hun var også blevet brændt ihjel. Der er ikke foretaget anholdelser. Irma Rodríguez og Natalia Sandoval (ikke-relaterede sager) blev begge skudt ihjel af deres kærester, som også skød sig selv. Rosa González blev skubbet ned fra balkonen til hendes død af sin mand, der er blevet arresteret.

Fiorella Aghem forsvandt 2. marts. Hendes lig blev fundet et par dage senere, i en yerba mate felt, af en plantagebonde. 20 årige Aghhems ansigt blev slået så slemt, at det var fuldstændig vansiret. Efter at være blevet hårdt slået, blev hun kvalt ihjel med en akkord og dumpet i marken. Leopoldo R, hendes kæreste, var den første mistænkte, men var ude af landet, da politiet ledte efter ham. Hans ejendom blev gennemsøgt, og der blev fundet blod i hans bil. Han blev opsnappet, da han vendte tilbage til Argentina.

I den anden uge af marts blev 37 årige Liliana González rester fundet i badeværelset, af politiet, efter naboer rapporterede lugten. González 'kæreste, Waldo Servian Riquelme, mistænkes, men han forsvandt til Paraguay dage før liget blev opdaget. Efter opdagelsen kunne politiet ikke afgøre, hvor mange lig der var blevet parteret. Riquelme havde brugt en stor kværn til at dismember Gonzalez. Hendes hoved var også blevet barberet. Dele af Gonzalez krop blev fundet i badeværelset og andre på øverste etage, ved siden af en hund, og der var også rester skjult i ovnen i huset.

Selv om denne døde liste ikke giver ret til de liv, der er blevet stjålet, håber vi, at ved at nævne disse meget få, vil I være i stand til at finde de mange. Det er det, eliten vil have. Det er, hvad de nyder. Død. Affald. Det er meningsløst og utilgiveligt. De elsker at se menneskeheden ødelægge sig selv og gøre elitens arbejde for dem. Vi dræber hinanden i stedet for vores fjende.

Der er ingen retfærdighed at finde i denne verden...

Forvent det ikke.


Tags: , ,
Copyright 2015. All rights reserved. See more at http://saianarchy.com

Posted 13/04/2019 by admin in category "Politics

Leave a Reply

Your email address will not be published.