April 26

Notre Dame i Flammer

en flag
da flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Hilsner verden.

I dag vil vi diskutere brændingen af Notre-Dame, hvilket betyder “Vor Frue”.

Før vi kommer til det, lad os gennemgå nogle vigtige historiske punkter. Som vi lagde ud i vores dokument EL: The Bloodlines, for længe siden splittede eliten blodlinje og efterlod en solid linje, der forblev og voksede i Rom, skabte det romerske imperium og fusionerede med den egyptiske elite slægtslinje og sluttede den. I mellemtiden rejste den anden streng, splintrende væk i mange andre lande, og derefter cirkulerede op gennem skandinavisk før bosatte sig i den baltiske/germanske region. Mens den romerske linje byggede et imperium og kronet det er Caesars, den germanske gruppe voksede og delte og til sidst invaderede Frankrig. Kort efter at have overtaget kontrollen over Frankrig-regionen, invaderede blodlinjen Rom, med succes væltede imperiet. Så begyndte race-into-regere-blodlinjer-across-the-world, og vi har den elite herskende struktur, vi ser i dag opdelt i flere hovedgrupper: de offentlige herskere (dukker og/eller efterkommere af blodlinier), den lavere elite (hvad vi kender som bankfamilierne, stadig i offentlighedens opfattelse, der finansierer propaganda og politikere. Kontrol af den mentale og sociale struktur.), den øverste elite (hvad der plejede at være den pavelige (romerske) slægtslinje, som nu ikke længere er i offentlighedens opfattelse, men gennemføre alle klubber og lavere elite fra skyggerne. Kontrol af den organiserede religion, åndelige og multi-domænestruktur.), og de udvalgte (dem, der hersker fra steder af fangenskab under jorden og ud af jorden, gennem enheder, der styrer eliten). Vi fokuserer mest på Rom og den øverste elite som de lavere elite har været udsat så meget som de overhovedet kunne allerede. De har været så let udsat, fordi de ikke er så betydningsfulde som den øverste elite. De har magt, ja, magt, som styres og gives til dem af den øverste elite. De er distraktioner, der holder mange fokuserede på bankfamilierne, så de aldrig ser længere efter at se de rigtige controllere, dem med ultimativ, ukontrolleret magt.

Vi kender de samfund, der er skabt af Rom, hovedsagelig riddersekterne og jesuitterne. Men Frankrig har også været et hot-spot for eliten. De hemmelige samfund, den lavere elite bruger som Illuminati, Frimureri (Illuminatis undersekt) og Priory of Sion (som udviklede sig til jesuitterne), blev født der. En af de nyere hemmelige samfund født i Frankrig var Order of the Solar Temple blev startet af Joseph Di Mambro og Luc Jouret i 1984. Begge mænd var arrangører af et par “nye tidsalder” kulter, herunder Aamenta Club og Golden Way Foundation (tidligere opkaldt La Pyramide). Kulten af Solar Templets orden siger, at dens mål er: at hjælpe menneskeheden gennem en stor “overgang” (oplysning AKA ødelæggelse), forberede “Second Coming” af en solgudkonge (Lucifer), og fremme en forening af alle kristne kirker og islam (den ene verdensreligion). De hævder at trække deres tro fra Luciferian Aleister Crowley, der skabte Orden of Eastern Temple. Lad os ikke glemme, at Crowley, som så mange andre elite-dukker, afslørede sin rædsel, da han indså sandheden, i sine sidste ord, hvor han sagde: “Jeg er forvirret. Satan, kom ud.” Så det samme gælder for hans discipel Anton LaVey, hvis sidste ord var: “Jeg tog fejl med det, jeg gjorde i dette liv”. Charles Darwin afslørede også sine optagelser for, hvad de var på hans dødsleje og på listen går. Det er altid let at finde sandheden, men de fleste vil ikke acceptere det, før det er for sent. På en eller anden måde fortsætter folk med at følge deres lære, selvom de alle er blevet udsat.

I oktober 1994 ofrede Solar Templets orden rituelt et spædbarn ved at stikke det gentagne gange med en træpæl. Et par dage senere udførte kulten i det vestlige Schweiz et rituelt masseselvmord. De ting folk, der blindt følger, gør patetisk. 15 medlemmer af inderkredsen begik selvmord med gift, 30 blev dræbt af kugler eller kvælning, og otte andre blev dræbt af andre årsager. Mange af ofrene blev fundet i et hemmeligt underjordisk kapel foret med spejle og andre elementer af Templar symbolik. I december 1995 blev 16 kultmedlemmer opdaget i en stjernedannelse i Vercors-bjergene i Frankrig. Det blev senere konstateret, at to af dem skød de andre og derefter begik selvmord med skydevåben og immolation. En af de døde omfattede Olympian Edith Bonlieu.

Download

Société Angéliqué var fundamentet, som kulter herunder Priory of Sion, og Thule Society udviklet ud af. Society of the Rights of Man var endnu en jakobin sekt lavet i Frankrig. Optøjer blev organiseret af gruppen, der voksede så stort, at det tog 13.000 politi og 4 dages kamp at undertrykke det. Alle, der boede i en lejlighedsklods i Rue Transnonain, var blevet massakreret i ildkampen. I 1835, medlem Giuseppe Marco Fieschi, og 2 andre, forsøgte et mord på kong Louis Philippe I ved hjælp af en “infernal maskine” bestående af 20 pistol-tønder bundet og detoneret sammen. Selv om 17 mennesker døde, overlevede kongen. Fieschi blev guillotineret. Grundlagt af Jesuit Victor Drevon og baron Alexis de Sarachaga, den katolske kult Hiéron du Val d 'Or (betyder “Sanctuary of the Golden Valley”), blev oprettet i 1873. Da skaberne døde, og nye overtog ledelsen blev kastet fra mystiske esoteriske okkultister til islam og New Age ideologier. En leder, Paul Le Cour, ble en forløper for New Age-bevegelsen, med sin 1937 skrift, The Age of Aquarius.

Lidt Notre Dame historie:

I 250 f.Kr., en keltisk parisisk stamme romerne kaldet Parisiis bosatte sig i Gallien (Frankrig). Kelterne bosatte sig på en ø omgivet af Seines, som de kaldte Lucotocia. Der byggede de et tempel til deres gudinde Isis. Der ville de udføre deres hemmelige ritualer af gudinden, hvis statue kunne findes der. Dette tempel Isis blev genopbygget til Notre-Dame. (Men folk tror faktisk, at dette er en kristen hjemmeside!)

Under den gallo-romerske æra, 2000 år siden, blev Paris omdøbt Lutetia af Julius Cesar. Navnet blev senere ændret til Paris, navnet på en prins, der var forelsket i Helen af Troja. Efter Troja vendte Paris tilbage til sin ø i Frankrig og omdøbt byen Paris. (Parisiis. Par Isis. Paris) I 38 e.Kr. Under Caligulas regeringstid blev det indviet som det store romerske tempel i Marsmarken, til Isis Campensis. Fra dette punkt frem, hvor Rom gik for at erobre med sin ørn (Gallien, Storbritannien, Tyskland, Amerika) kulten af gudinden Isis ville erstatte alle andre guddomme og religioner.

Byggeri på Notre-Dame begyndte i 1163 under kong Louis VII's regeringstid og blev afsluttet i 1345. I 1160 Maurice de Sully (biskop af Paris) beordrer det oprindelige tempel revet ned. I 1163 blev Cornerstone lagt i overværelse af kong Ludvig VII og pave Alexander III. Tornekronen blev givet til kong Louis IX, under korstogene i 1238, af den latinske kejser af Konstantinopel. Indtil da var det blevet holdt i Jerusalem. Det blev derefter placeret i katedralen i 1231 af kong Louis IX, under opførelsen af Sainte-Chapelle. Under Notre Dame, er en af de største gallo-romerske nekropoliser.

I 1300-tallet gjorde en metalsmed ved navn Biscornet indviklet og betagende arbejde og skabte hoveddørene til katedralen. Han blev fundet bevidstløs på gulvet, med projektet på mystisk vis afsluttet på rekordtid. Man troede, han havde indgået en pagt med djævelen for at gøre et så bemærkelsesværdigt, detaljeret arbejde. Da dørene blev sat på plads, ville de ikke åbne, det siges, at de var uforklarligt forseglet lukket, indtil præsten sprinklede helligt vand på dem. Biscornet døde pludselig, så snart dørene var færdige. Den dag i dag er de kendt som de “forbandede døre”.

I 1548 vandaliserede huguenoterne katedralen. Kong Ludvig XIV, efter pres fra sin far, Ludvig XIII, besluttede i 1699 at foretage omfattende ændringer til Notre-Dame. Louis Antoine de Noailles, ærkebiskop i Paris, ændrede i 1726 taget af Notre-Dame, renoverede sin indramning og fjernelse af gargoyler med blygitre.

I 1860 'erne efter revolutionen havde ødelagt meget af katedralen, den franske arkitekt Eugene Viollet-le-Duc, blev valgt til at genoprette den. Spir Notre Dame-katedralen blev bygget med 500 tons eg og 250 tons bly. Åndedrætsdampe kan forårsage blyforgiftning, hvilket forårsager alvorlige sundhedsproblemer.

Børn er særligt følsomme over for blyforgiftning, hvilket kan føre til virkninger på centralnervesystemet, hvilket forårsager alvorlige adfærdsmæssige problemer og mental retardering.

Under den franske revolution i 1790 'erne blev Notre Dame erklæret kirken et ateist tempel, som det er og altid har været. Alle 20 klokker, undtagen den store bourdon i 1681, der hedder Emmanuel, blev fjernet og smeltet ned for at lave kanoner. Klokkerne er blevet udskiftet flere gange nu, men Emmanuel er tilbage. Efter katedralen blev plyndret Notre Dame omdøbt til kulten af fornuft, og derefter til kulten af det Højeste Væsen, og dens statuer blev erstattet med billeder af oplysningstiden filosoffer, for eksempel statuer af Mary blev erstattet med statuer af Lady Liberty (gudinde for seksuel promiskuitet). Det blev brugt til at holde festivaler af oplysning og ateisme, hvor kvinder ville klæde sig forførende og danse til Revolutionære sange.

Notre-Dame genvandt sin status som en romersk-katolsk katedral i 1801, da den nye hersker, Napoleon Bonaparte holdt sin kroning i den. Han blev kronet af pave Pius VII.

I 2013 blev en bikube af honningproducerende bier placeret på sakristiets tag, bierne blev reddet fra ilden. Vi har allerede diskuteret elitens bi-symbolik før, så vi vil ikke gentage det her. Uden for Notre Dame, hvor alle veje i Frankrig fører, er der en lille cirkulær markør med en otte-punkts sprut stjerne indlejret i brosten, hvis betydning også har været udsat tidligere. Notre-Dame er blot endnu en af de mange bygninger, der er designet og bygget af en kombination af Rosicrucian's og frimurere. Den skjulte symbolik i arkitekturen er værd at bemærke som mange trekantede forlængelser, 47 graders hutch og øjet og solen monteret i en trekant. Ligesom elitens bygninger i Rom og andre steder.

En anden interessant note, de 12 apostles statuer (som er de mest værdifulde) blev fjernet fra Notre-Dame en dag før angrebet af falsk flag sammen med rosenfarvet glas og vinduesbeklædning. En brand er ikke sjovt, hvis der er for meget ting, der skjuler det fra kameraer.

Før vi fortsætter med ilden, lad os se på Frankrigs hersker.

Emmanuel Macron er marionetlinealen, kontrolleret af bankfamilien Rothschild AKA the Crown. Da Macron var 15, mødte han og blev involveret med sin 36 årige franske lærer, Brigitte Trogneux. Allerede gift med 3 børn af hendes egne, dette er en lærebog 'handler' situation for pleje af en elite marionet. Macron gik på Lycée Henri IV high school, i Paris og derefter på École Nationale D 'Administration, betragtes som en elite feeder school. Macron dimitterede i toppen af sin klasse i 2004. Han glemte ikke Trogneux, og de blev gift i 2007. I hele sin politiske karriere har Macron påberåbt sig Trogneux, som også var hans kampagnerådgiver.

Macron siges at være homoseksuel, hvilket ikke er nogen overraskelse, da alle elite og elite dukker er (Hillary Clinton, Barry Obama, Jóhanna Sigurðardóttir, Jay-Z, Leo Varadkar, Will Smith, Elio Di Rupo og alle andre). Deres herre er bøsse, så eliten er bøsser, og på hierarkiet flyder det, og som vi ser i dag, er det lykkedes dem at hjernevaske dine børn til at tro, at de også er bøsser. Sådan går det. Du vil kende eliten, vide, hvad de tror, og hvem de tjener.

Macron tjente sin formue på Rothschild's og tjente i alt 3,5 millioner dollars, mens han arbejdede hos Rothschild og Cie. Hans nettoværdi er nu $31,5 millioner. Macron blev udnævnt til rådgiver for Holland-regeringen i 2012 og blev økonomiminister i 2014. Han forsøgte at hæve skatten 75%, hvilket gjorde ham populær, af de forkerte grunde. Hans skattevandring er ikke stoppet, siden han blev sat i embedet i Frankrig. At arbejde på politik for udlandet er altid en god måde at forberede sig på lederskab af ens egen... Det betragtes ikke længere som forræderi. (Selvom det er.)

Den franske offentlighed har været ret oprørt over præsident Macron, siden han førte kampagne. Han vandt over Marine Le Pen, som blev offentligt foretrukket. Kampagnen og dens resultater er parallelle med resultaterne af det amerikanske valg. I løbet af den valgtid ser det ud til, at rigtig mange valgte ledere havde været involveret i det samme kampagnecirkus, selvom amerikansk propaganda alene hjalp med at kvæle de fleste andre landes narrestreger. Så kom de gule veste og et par andre protestbevægelser. Peter Koenig har bemærket om denne spørger,

“Kunne det være, at de gule veste protester, selv om starter på ægte lokaler af” nok er nok “, blev gradvist omdannet i en orkestreret indsats for at skubbe offentligt had til Macron til et punkt, hvor han ikke længe er en holdbar leder?”

Det er sådan, de leger spillet. Da Yellow Vest-bevægelsen fik fart, som en fredelig protest, blev den pludselig voldelig. Hvem er varemerke er det? Det er rigtigt, vores gamle ven, George Soros. Det er det, han har ansvaret for. Diskreditering gennem infiltration: At gøre fred til krig: pervertere og ødelægge den naturlige positivitet til negativitet. Så det er bare flere af hans samme trætte dagsordener, vi har udsat igen og igen.

Sarkozy, der blev stillet for retten for sin korruption, og Macron, har begge haft travle drenge, og da deres baggrund ville være en historie helt alene, vil vi vende fokus tilbage til afbrænding af katedralen. På tidspunktet for ildstedet i Notre Dame skulle Macron tale i fjernsynet, hvilket naturligvis var flyttet. Macrons Republik i marts (LRM) og den nyfascistiske nationale rally (RN) suspenderede deres europæiske kampagner. Europa-radioen har andet,

“På en time blev der dannet en hellig union. Der var ingen uoverensstemmende noter i opfordringen til national enhed, undtagen måske Jean-Luc Mélenchon, fordi han bad Emmanuel Macron at være stille i et par dage.

Efter Frankrig pinned angrebet på ISIS AKA CIA (der kunne have set, at komme), Macron erklærede Paris er halshugget.” Patsy, en kvinde, var blevet anholdt før angrebet.

Uanset om det er fordi Israel foretrak Le Pen frem for Macron eller ej, Macron var aldrig populær for offentligheden. I det mindste har Frankrig oprør og væltet det herskere så mange gange, folk er ikke bange for at gøre det igen. Mennesker med integritet. Dette er folkets ret og pligt, at ødelægge korruption, især når den sidder i regeringskontorer.

Forhåbentlig vil der snart komme et tiltrængt oprør til Europa.

Som Notre Dame brændte, tager den tidligere franske kulturminister under Mitterand, Jack Lang, en selfie fra terrassen på Det Arabiske Verdensinstitut i Paris, hvor han er direktør.

Samtidig var Michelle Obama på en luksus Paris flodkrydstogt som Notre Dame brændte, katedralen i brand ses afspejlet i hendes vinglas.

Som vi ved, handler det altid om pengene. Privatisering tjener altid flere penge end offentlig, som vi har lært af Amerikas kapitalistiske, monopolistiske, grådige, “mig-first” samfund. Den franske stat gjorde mindst 4 millioner euro om året, men kun spare 2 millioner euro (det beløb, der blev brugt sidste år for at genoprette spir) til vedligeholdelse af Notre-Dame, som overlever på donationer til at betale kun 70 medarbejdere, der overvåger turisterne, samt organisere 8 masser om dagen. Der har været et skub for at privatisere den historiske bygning, som bliver så meget desto mere tiltrækkende nu. For at gøre dette nægtede den franske stat at betale 100 mio. EUR for renoveringen. Pinault (Gucci, St. Laurent) lovede 168 millioner dollars fra hans personlige formue til restaureringen. Arnault (Louis Vuitton Moet Hennessy) fordoblet ned, lovede €200 millioner. Patrick Pouyanne, direktør for den franske oliekorant Total, tilbød yderligere 150 millioner dollars. Nissan og Apple og mange flere er kommet frem med enorme donationer for at genoprette bygningen. Roux de Bézieux:

“Det er et ægte øjeblik af national enhed.”

For at holde op med racisme-dagsordenen tweetede journalisten Simon Allison:

“På blot et par timer i dag blev €650 millioner doneret til genopbygning af Notre Dame. På seks måneder er der kun afsat 15 millioner euro til at genoprette Brasiliens nationalmuseum. Jeg tror, det er, hvad de kalder hvide privilegier.”

Ca. 3-5,5 millioner borgere i Frankrig er af afrikansk afstamning, dette omfatter ikke de sidste par år med vandrende vandrende fra Afrika selv til Frankrig. For ikke at nævne, at det er ulovligt for den franske stat at indsamle data om etnicitet, hvilket gør det til et meget lavt gætteri af alle kilder, der indsamler disse oplysninger. I sidste ende betyder det aldrig noget, hvad tallene er, for dagsordenen og propagandaen for det er det, der betyder noget. At skabe et spørgsmål om race, når vi alle kun er ét løb. At forvandle skønhed til skidt. Positiv til negativ. Perversion. Ødelæggelse.

En jødisk rabbiner erklærede, at branden var hævn for da Frankrig brændte Talmuds foran Notre Dame 777 år siden. Rabbiner Bentzi Gopstein siger: “Alle kirker skal ødelægges” og er en stor tilhænger af kirkens brænding. Talmud, som Koranen blev skrevet fra 100 år senere, tilskynder pædofili og kannibalisme. Muslimerne har de samme voldelige følelser.

Samtidig med at Notre-Dame brændte i Frankrig, brændte en moske i Jerusalem. Begivenhederne er identiske. 875 franske kirker blev vandaliseret i 2018. Kirkens hærværk og afbrænding har været stigende i de seneste år, da indvandrere oversvømmer Europa for at ødelægge det. Omkring 2 kirker om dagen er vandaliseret i Frankrig. Den 17. marts brast Paris 'næststørste kirke, Saint-Sulpice, i flammer. Branden beskadigede døre og blyindfattede ruder på bygningens ydre og var ikke tilfældigt. Derefter blev kirken Notre-Dame i Dijon, i den østlige del af landet, ramt af fyring af højalteret, og statuerne blev taget, spredt på jorden og trampet.

Få dage efter Notre-Dame brændte, blev Marc Lamparello anholdt for at brænde St. Patrick's Cathedral ned i New York. Lamparello underviste på New York Citys Lehman og Brooklyn colleges og Seton Hall University i New Jersey. Han havde købt en flugtbillet tilbage til Rom. Vi ser også på påske weekend kirken angreb i Sri Lanka. Dette vil kun stige, da sande kristne må flygte for deres liv. Elite kommer efter alle, der kender sandheden, hvilket gør kristne farligste. Det er kun lige begyndt.

Dette falske flag var lige i tide til Ides i marts, en okkult ferie repræsenteret af ild. Selvom katedralens tvillingetårne ikke er identiske tvillinger, forbliver lighederne mellem tvillingetårne 9-11 og tårnene i Notre-Dame. Det samme script blev brugt, blot redigeret for at imødekomme. Da vi ved, hvordan det går med disse begivenheder, ved vi, at Israel skal inddrages sammen med brandacceleratorer, kemikalier og meget mere. Forsikring og penge er altid et omdrejningspunkt, så vi skal se på, hvem der finansierer den franske regerings historiske sted.

Ides i hver måned var hellig for Jupiter, romerne højeste guddom. Flamen Dialis, Jupiters ypperstepræst, førte “Ides fårene” i procession langs Via Sacra til arx, hvor den blev ofret. Efter Kristi død kunne Rom ikke styre det anarkalske samfund skabt af dette og ændret til det kejserlige imperium. Samtidig blev Ides ændret til en “hellig uge” af festivaler, der fejrer Cybele og Attis. Attis var en dæmon personificeret som en hyrde, der bar både mandlige og kvindelige egenskaber. Vi ved, det er Lucifer og hans besætning, som alle er hermafrodit, ligesom Jupiter, Saturn, Set, Osiris, Minos. Men jeg sidespring...

Attis blev rejst af en mand-ged (Pan) og blev forlovet. Men han blev forelsket i mor gudinde Cybele (AKA Isis, Diana, Gaia, Rhea, Demeter). Vi kender de faldne begær over kvinder, som de derefter besluttede at fange og voldtage, lave genetiske forandringer til dem og producere deres afkom Nephilim. Som altid kan den oprindelige historie altid findes i elitens snoede versioner, hvis du ved, hvordan man fortolker dem. Under ægteskabet optrådte Cybele i sin transcendent magt, og Attis blev gal og afbrød hans kønsorganer. Attis siges at have pådraget sig Zeus 'vrede, som sendte et vildsvin for at dræbe Attis. Attis "kastration blev nævnt af Oscar Wilde i sit digt “The Sphinx”, hvor han siger:

“Og Atys med sin blodfarvede kniv var bedre end det jeg er.”

Den mest kendte begivenhed i historien, der skete under Ides i marts, er mordet på Pontifex Maximus Julius Cesar.

I 1360 begynder et fransk raiding parti en 48-timers amok af voldtægter, plyndring og mord i det sydlige England.

I 1493 vender Christopher Columbus tilbage til Spanien efter sin første rejse til den “nye verden” (som ikke var ny, da den allerede var beboet og etableret).

I 1875 udnævnte pave Pius IX John McCloskey som den første amerikanske kardinal i den romersk-katolske kirke.

I nazistens udslettet Tjekkoslovakiet samtidig med at de skabte deres nye verdensorden.

I 1968 kollapsede Hotel New World i Singapore og dræbte.... 33.

Nogle vigtige brændende begivenheder ikke nødvendigvis på Ides marts omfatter New York City, i 1776 og igen i 1835; Amsterdam brændte til jorden to gange i 1421 og igen i 1452. Moskva blev brændt fire gange mellem 1547 og 1812. København blev brændt ned i 1728 og igen 67 år senere, og New Orleans brændte i 1788 og 1794.

At komme tilbage til det falske flag ved hånden stod brandmænd og så på, da Notre-Dame brændte. Fordi det allerede var under renovering, det meste af taget var metal stilladser, men det sikker lavet til nogle gode foto ops.

Som den pensionerede chefarkitekt siger, at ulykkeshistorien er umulig, brandbeskyttelse var topmoderne, og 800 år gammelt træ er forstenet, som sten, kunne ikke have brændt sådan uden ekstra brændstof, der siger:

“Vi installerede et nyt detektionssystem i 2010 og overførte katedralen fuldstændigt, så ilden ikke var forårsaget af en elektrisk kortslutning.”

Ligesom stål ikke smelter fra jetbrændstof, og atombomber eksploderer ikke, så forstenet træ brænder ikke. Sund fornuft. Vi kan også se den samme gule termitforbrændingsrøg på Notre-Dame, der binder i den gule farve af denne begivenhed. Gul, selvfølgelig, er farven på oplysning. Åndelig ødelæggelse.

Der er også en ny kriseaktør i vores midte. Falsk Flag Fader Jean-Marc Fournier er en tysk præst og præst for Paris Brandvæsen, der også var til stede under Bataclanmassakren i november 2015, hvor 89 mennesker blev skudt og blæst i stykker. Han var der for at “give kollektiv syndsforladelse”, som om nogen kan give det. Udråbte en “frygtløs helt”, Fournier stod klar og ventede på at løbe ind i flammende Notre-Dame for at “redde” visse relikvier. Selv om han startede sin præstekarriere i 50 'erne, var han inden da et stift af væbnede styrker. Hans historie er det typiske heltemanuskript. Han overlevede baghold i Afghanistan og mere, når ingen andre gjorde. Det er en sand helt.

Så hvor er vores Israel indflydelse? General Jean-Claude Gallet er øverstbefalende for Paris 'brandvæsen og tidligere NATO-agent. Han har en “ledelseskatastrofe” praktikplads i Israels Home Front Command. Gallet var partner med Philippe Boutinaud, en anden fransk brandmand og NATO militær agent, der førte tilsyn med multi-site begivenhed i 2015. Gallet blev hædret af Macron for sine tjenester under branden.

Rusland indstillede NATO-samarbejdet, fordi Notre-Dame brændte. Putin, men bare en anden marionetafspiller, kan værdsættes og respekteres, da han har et humanitært manuskript. Det er også derfor, Amerika hader ham. Han er ikke fortæret af grådighed og blodtørst. Den 15. april 2019 advarede en rapport om, at USA i løbet af de seneste tre uger pludselig udløste alle sine tilgængelige kampstrejkegrupper med nukleare bevæbnede hangarskibe og effektivt afbrød al militær til militær kontakt med Den Russiske Føderation. Som altid den krigshæmne USA stikker bjørnen. Inden for to timer efter Notre Dame rapporteret at være i flammer, USA regerings Google derefter havde YouTube straks mærke alle videoer af denne brand som værende en “9/11 sammensværgelse”.

Den kontrollerede oppositionsdukke Robert Steele er enig i, at der ikke er nogen tilfældighed i det falske flag Notre-Dame angreb og Julian Assange for nylig anholdt falske flag. Dobbelt Agent Assange blev pludselig arresteret, hvilket betød yderligere død af ytringsfriheden (især hvis du er hvid). Han bliver nu sendt til USA, som “på en eller anden måde” ikke kunne røre ved ham indtil dette øjeblik, hvor Trump får meget mere støtte ved at give Assange en benådning. Rothschild kæledyr Assange vil fortsætte med at 'lække', hvad han får at vide at lække, og offentligheden vil tro, at censur ikke eksisterer. I mellemtiden bliver alle os andre, ikke på regeringens lønningslister, som gør rigtigt arbejde, arresteret og smidt væk på livstid. Det er altid nemt at se, hvem eliten styrer, de er i live og i søgelyset.

Den belgiske efterretningsagent Marc Delantre, en Gladio Operativ, diskuterer Falsk Flag Events udført af Gladio, herunder ChristChurch (den muslimske moské) falske flag i New Zealand og Dug-forårsaget afbrænding af forstenede Notre-Dame:

Notre Dame er hjemsted for flere artefakter fra korsfæstelsen af Kristi, herunder stykker af korset, negle, der blev brugt, og Tornkronen, hvoraf sidstnævnte er blevet reddet. Dette er et ret vigtigt Falsk Flag, da katedralen nu offentligt anerkendes som et kristent symbol, og det er et ret stærkt budskab at opsluge den i flammer.

Man må forstå den vigtigste dagsorden for eliten er grunden til, at de skal have NWO, hvad hver eneste anden dagsorden lever ind i.

De må kræve sig selv som Gud, derfor må de tage Guds sted, for at være anti Kristus. Så dette symboliserer Guds død. Kristendommens død. De brændte Gud symbolsk til jorden. Denne begivenhed må have været meget spændende for eliten.

Husk i dagens indoktrinerede sind, hvid er synonymt med kristen, da betydningen af termer og endda forståelsen af religion og etnicitet har været så skæv.

Christian, hvilket betyder katolsk, ikke bibelsk eller sand eller gyldig kristendom... Ligesom at være af mellemøstlig afstamning markerer automatisk en muslim og hvordan i dag en jøde ikke betegner slægtslinjen, men paraply er over alle de forskellige slægtslinjer og jødiske religioner. Så det er med kristendommen, er blevet fejlagtigt ligestillet med katolicismen ved populær svaghed og er en genetisk disposition automatisk givet til... mennesker født med hvid hud...

Det er svært at tro, at den sætning faktisk skal skrives ud, at folk ikke kan se, hvor indlysende og kvalmende manglen på sund fornuft er i dag. Tak elite tankekontrol. Kan du ikke se, hvor absurd og sindsbedøvende det hele er? Betydningen af ord er blevet snoet og ændret i lang tid, og humaniora uvidenhed er kun fortykket. Medmindre du er villig til at undersøge hvert ord, hver tanke, hver ide, personlig mening og alt, du tror, du ved, vil du forblive blind, døv og utrolig dum. Alt, der er værd, mens tager indsats. Forskning tager tid og tanke. Forskning betyder ikke at nøjes med den første artikel, der føder dit eget ego og stolte indoktrinering, hvilket gør dig bedre i stedet for at tvinge dig til at lære og udfordre din kerne. Forskning, som sandhed, kræver konstant forandring, konstant åbenhed, og hvad vi plejede at kalde kritisk tænkning og logik... Det er en lang tabt kunst.

Gør det rigtigt, eller gør det slet ikke.

Enten accepterer du hele sandheden, som den er, når du har afsløret den, eller også vælger du at leve en løgn.

Der er enten fakta, eller der er eliten begået løgne.

Den stigende forfølgelse af kristne er naturligvis strengt holdt fra dig. De bliver distraheret af propaganda om muslimer og homofile, mens mindretallet, som altid har været et mindretal, og som forfølges for det, i tavshed udryddes. Med hensyn til de lande, der er mest åbenlyst imod kristendommen, hvor mord på kristne udføres af regeringen og militæret, er Kina steget fra den 43. til den 27.. 1 ud af 3 asiatiske kristne forfølges. 1 ud af 6 afrikanske kristne oplever nu et højt niveau af forfølgelse. Forfølgelsen er steget til et så ekstremt niveau, som om vi allerede levede i det gamle Rom igen, NWO, at 1 ud af 9 kristne forfølges verden over. Der har været en stigning på 57% i forfølgelsen i Indien. I Nigeria blev 3.700 kristne dræbt for deres tro, det dobbelte af det beløb, der blev rapporteret sidste år. De bliver slagtet hver eneste dag. Forfølgelsen af kristne i Amerika startede årtier siden, såvel som i Europa. Det skønnes, at 245 millioner kristne kun i 50 lande har været udsat for et højt forfølgelsesniveau i forhold til 215 millioner sidste år. Af de 150 lande, der overvåges af åbne døre, udviser 73 nu høj til ekstrem forfølgelse.

Verden er glad for at myrde sandheden, uanset etnicitet, uanset “religion” eller kultur eller sprog. Ingen af de ting har nogen mening eller værdi. Det, der har mening, er sandhed. Det, der har værdi, er livet.

Du kan dræbe budbringeren, men sandheden kan ikke ødelægges.

Uanset hvad du eller eliten gør for at forsøge at lukke munden på det, selv om den sidste såkaldte kristne bliver myrdet af dem, ville det ikke gøre nogen forskel. Sandheden er ikke fra vi ubetydelige og ufuldkomne mennesker, det er fra noget mere. Det er absolut. Den er udødelig, og vi er med den.

Dette False Flag var effektiv i programmering for Én religion AKA død af kristendommen (den eneste religion, der ikke kan passe eller tilpasse sig til at passe under One Religion paraply). De må ødelægge det, der er etableret for at præsentere jer for deres snoede løsning.

Husk, eliten arbejde, og har altid arbejdet, at skabe den samlede regel af deres herre. Eliten tror, Lucifer er Kristus, (lys er mørkt, negativt er positivt, mandlig er kvinde) at Luci er gud, og at ved at forvrænge menneskeheden til at tilbede ham og hans medfælle også, vil de frekvensændringer, som dette blandt andet gøre det muligt for ham, og de andre, at regere den nye verdensorden i fysiske form, snarere end som han altid har gjort: bag kulisserne.

Alt, hvad der ikke er en naturlig proces, er unaturligt, fremmed, destruktivt for mennesker. Hyppigheden af et naturligt menneske er positivt. Derfor må eliten pervers den. Dem, de følger, er negative, ligesom eliterne. De valgte negativitet. Mennesker er naturligt positive. Vi kan ikke være begge, man vil altid være stærkere og sejre over den anden, afhængigt af hvilken vi vælger. Vi skal vælge EN, sandhed eller løgne, negativ eller positiv, mørke eller lys.

Må ikke falde for det bullshit, at der ikke kan have den ene uden den anden, det er sådan en åbenlys og indlysende latterlig løgn det er latterligt, at enhver kan stå for at sige sådan noget vrøvl, endsige faktisk tro det.

Hvis du rent faktisk bruger dit sind, vil du ikke blive narret.

Dette er den “nye” World Religion: Enhed, selvtilfredshed, tolerance, som alle skaber en total udslettelse af alt, hvad der er menneske, bikube sind, oplysning.

Dette er formålet med teknologi, at ødelægge og ødelægge dit væsen, krop og sind og især sjæl. Sjælen er deres mål, altid har været. Du kan acceptere det eller fortsætte med at sove. Hvis du ikke forstår det faktum, så er det ligegyldigt, hvor vågen du tror, du er, du har savnet toget og er tabt i en sky af støv.

Frekvensteknologierne har tvunget os, skader os på alle niveauer fra vores mentale funktioner, moralske værdier, kulturelle og sociale konstruktioner og relationer, helt ned til at rive fra hinanden og smelte vores DNA. Det kan ses i alle de dagsordener, eliten har gennemført. Alle våben. Det er ikke nødvendigt at forklare, hvorfor og hvordan våben er unaturlige, når de ødelægger liv, hvilket er antimenneskeligt og frastødende. Ødelæggelse på alle niveauer. Det er, hvad eliten gør. Stadig så mange af jer hævder at være vågen, og du kan se noget, du måske være i stand til at forstå eliten er skurke, men du fortsætter stadig helt at gå glip af det indlysende punkt!!! I stedet falder du for det næste falske flag, eller det næste smarte produkt, den næste opgradering for din bekvemmelighed AKA dovenskab, dovenskab. Ødelæggelse.

Får du det endnu?

Vi har diskuteret frekvenser ad nauseum i tidligere videoer og artikler samt elitens dagsordener, der styres af deres overbevisning, i et forsøg på at få dig til virkelig at vågne op. Desværre de fleste abonnenter vi har talt med elsker at prale af, hvor vågen de er, og de elsker at spytte ud alle disse datoer og mennesker og fakta... men deres stolthed gør det umuligt for dem at se det vigtigste punkt. derfor al deres viden er spild. De er slaver af eliternes programmering, og fordi de ikke har brudt helt fri af det ved at acceptere sandheden, vil de fortsætte med at afvise den åbenlyse sandhed på grund af deres stolthed.

Der er ingen så blinde som dem, der ikke vil se.

Stop med at sidde idiotisk ved, så alt omkring dig bliver ødelagt.

Stop med at være “gode mænd”, og begynd at være HUME.

Vi forventer det ikke, men det ville være rart.

Bedrag af de sidste dage:

Kommende datoer og info, som Notre-Dame False Flag var en forløber for. Samt ting du bør vite om CERN og den kommende One Religion i videoen nedenfor:


Tags: , ,
Copyright 2015. All rights reserved. See more at http://saianarchy.com

Posted 26/04/2019 by admin in category "Mind Kontrol

2 COMMENTS :

Leave a Reply

Your email address will not be published.