April 29

Jimmy Wales udsat

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Fra:

Dr Les Sachs Lørdag, 27. april 2019 12:20

Til:

contact@rasmussenglobal.com contact@rasmussenglobal.com

steven.brill@newsguardtech.com steven.brill@newsguardtech.com

gordon.crovitz@newsguardtech.com gordon.crovitz@newsguardtech.com

as.harling@newsguardtech.com as.harling@newsguardtech.com

CC:

l.sachs@dr-les-sachs.eu l.sachs@dr-les-sachs.eu

Criminal.Division@usdoj.gov Criminal.Division@usdoj.gov

Størrelse: 2,1 KB

I folk på Newsguard - og i særdeleshed jer, den danske tidligere NATO-chef Anders Fogh Rasmussen - skal være helt klar over den historie om børnevoldtægter, der involverer jeres tilsyneladende velforbundne Jimmy Wales, hvis nære hjælpere og advokat, har vist sig at have sendt hadepost i en international børnevoldtægt, afpresning, race-had, og terrorisme ordning, med hvad der synes at være Wales 'personlige opmuntring.

Det lader til, at da Wales solgte p-rnography, viste han sin vilje til at hjælpe voldtage og skade børn og fuldstændig ødelægge uskyldige ofre, hvilket er grunden til, at han blev udvalgt af efterretningstjenesterne til at drive dette langvarige fupnummer.

Wales-operationerne står over for en strafferetlig anklage og et nyt sanktionsprogram for det nødvendige forsvar af EU-borgere, som ofte er blevet skadet af Wales-netværket af løgnere og børnevoldtægtsforbrydere, som Wales har fremmet.

Wales-gruppens forbrydelser er velkendt for personalet i Kommissionen og Parlamentet, og lige nu arbejder jeg sammen med EU-personalet på et meget tiltrængt forslag om fuldstændig at opsige anonymiteten vedrørende såkaldte “encyklopædi “og “internetreferencekilder “, som naturligvis til tider viser sig at være styret af børnevoldtægter og intel-agentur manipulatorer, som dem af Wales.

Hver side på et websted som Wikpedia skal underskrives af en ægte verificeret person, som derefter kan være underlagt EU-arrestordre og stå over for konsekvenserne af hende eller hans løgn. Som det ser ud nu, nyder børnevoldtægtsforbrydere, der er beskyttet af Wales, arrogant misbrug af deres ofre og håne ofre, de hjælper med at true med at myrde, på grund af deres tilsyneladende hjælpeløshed under Wikis dominans i strid med EU's og andre vigtige menneskerettighedsprotokoller.

Anonymitet på internettet er fint, men ikke i en “reference “kilde... ellers bliver det et redskab for efterretningsmanipulatorer og børnevoldtægtsbander med politiske forbindelser, dvs. med folk som Jimmy Wales.

Som nysgerrighed var Wales-forbrydelserne i en nylig amerikansk justitsdepartementsfil, som var et centralt element i den korrupte Muellers forsøg på rigsretssag mod den amerikanske præsident Trump, der fik overskud fra den samme børnevoldtægtsbande Wales, der i årevis havde lov til at operere på hans websted.

I er naturligvis en gruppe med jeres egne stærke politiske og intelligente forbindelser... men I er på den forkerte side af historien her ved at have på jeres hold den fede skaber af børnevoldtægtsværktøjer Jimmy Wales, der hjælper pædofile, racister og terrorister med at være “anonyme “, mens de begår deres forbrydelser.

Informere Dem selv med noget af materialet i hænderne på Kommissionens personale:

“Rapport til EU's politimyndigheder og anklagere om Wikipedia-bedrageri mod europæiske borgere “

http://pastebin.com/BeppgiMJ

Rapport om beviser for forbrydelser, der krænker borgerrettighederne, og bestikkelse af udenlandske agenter... med et afsnit om Wikipedias grimme rolle i disse terrorforbrydelser.

Download


Tags: , ,
Copyright 2015. All rights reserved. See more at http://saianarchy.com

Posted 29/04/2019 by admin in category "Pedos

Leave a Reply

Your email address will not be published.