April 29

Jimmy Wales blootgesteld

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Van:

Dr Les Sachs zaterdag 27 april 2019 12:20

Aan:

contact@rasmussenglobal.com

steven.brill@newsguardtech.com

gordon.crovitz@newsguardtech.com

as.harling@newsguardtech.com

CC:

l.sachs@dr-les-sachs.eu

Criminal.Division@usdoj.gov Criminal.Division@usdoj.gov

Grootte: 2,1 KB

Jullie mensen van Newsguard - en in het bijzonder u, mijnheer de Deense ex-NAVO-chef Anders Fogh Rasmussen - moeten zich volledig bewust zijn van de geschiedenis van kinderverkrachting met betrekking tot uw schijnbaar goed verbonden Jimmy Wales, wiens naaste assistenten en advocaat, bewezen zijn haatpost te hebben gestuurd in een internationale kinderverkrachting, afpersing. race-haat, en terrorisme plan, met wat Wales 'persoonlijke aanmoediging lijkt te zijn.

Toen Wales p-rnografie verkocht, toonde hij zijn bereidheid om kinderen te helpen verkrachten en kwaad te doen en onschuldige slachtoffers volledig te vernietigen. Daarom werd hij door de inlichtingenmensen geselecteerd om deze al lang bestaande oplichting uit te voeren.

De operaties van Wales worden strafrechtelijk aangeklaagd, evenals een nieuw sanctieprogramma voor de noodzakelijke verdediging van de EU-burgers, die vaak worden geschaad door het Wales-netwerk van leugenaren en kinderverkrachtingscriminelen die Wales heeft gestimuleerd.

De misdaden van het Wales-team zijn bekend bij het personeel van de Europese Commissie en het Parlement, en op dit moment werk ik samen met het personeel van de EU aan een broodnodig voorstel, om de anonimiteit van de zogenaamde 'encyclopedie├źn' en 'internetreferentiebronnen' volledig te be├źindigen. Intel-agency manipulators, zoals die van Wales.

Elke pagina van een site als Wikpedia moet worden ondertekend door een echte geverifieerde persoon die vervolgens onderworpen kan worden aan EU-arrestatiebevelen en de gevolgen van haar of zijn leugen onder ogen zien. Zoals het er nu voor staat, verkrachtende criminelen die beschermd zijn door Wales, genieten van arrogante misbruik van hun slachtoffers en beschutte slachtoffers die ze helpen te dreigen te vermoorden, vanwege hun schijnbare hulpeloosheid onder de heerschappij van Wiki, in strijd met de EU en andere belangrijke mensenrechtenprotocollen.

Anonimiteit op het internet is prima, maar niet in een 'referentie' bron... anders wordt het een hulpmiddel voor intel manipulators en kinderverkrachtingsbendes met politieke connecties, d.w.z. met mensen als Jimmy Wales.

Als een nieuwsgierigheid, de Wales misdaden waren in een recent US Justice Dept-dossier, dat was een belangrijk item in het afsluiten van de afzetpogingen op de Amerikaanse president Trump door de corrupte Mueller, die winst kreeg van dezelfde kinderverkrachtingsbende Wales toegestaan voor jaren om te opereren op zijn site.

Jullie zijn natuurlijk allemaal een groep met jullie eigen sterke politieke en intel-agency connecties... maar jullie staan hier aan de verkeerde kant van de geschiedenis door in jullie team, de olieachtige maker van kinderverkrachtingsinstrumenten Jimmy Wales, pedofielen en racisten en terroristen te helpen 'anoniem' te zijn terwijl ze hun misdaden begaan.

Informeer uzelf met een deel van het materiaal in handen van het personeel van de Europese Commissie:

'Verslag aan de politiebureaus en aanklagers van de EU over Wikipedia-fraude tegen Europese burgers'

http://pastebin.com/BeppgiMJ

'Verslag over bewijzen van misdrijven die burgerrechten schenden, en omkoping door buitenlandse agenten...' met een sectie over Wikipedia's lelijke rol in deze terroristische misdrijven.

Downloaden


Tags: , ,
Copyright 2015. All rights reserved. See more at http://saianarchy.com

Posted 29/04/2019 by admin in category "Pedos

Leave a Reply

Your email address will not be published.