April 29

Jimmy Wales exponerade

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Från:

Dr Les Sachs lördag, 27 april 2019 12:20

Till:

contact@rasmussenglobal.com contact@rasmussenglobal.com

steven.brill@newsguardtech.com steven.brill@newsguardtech.com

gordon.crovitz@newsguardtech.com gordon.crovitz@newsguardtech.com

as.harling@newsguardtech.com as.harling@newsguardtech.com

CC:

l.sachs@dr-les-sachs.eu l.sachs@dr-les-sachs.eu

Criminal.Division@usdoj.gov Criminal.Division@usdoj.gov

Storlek: 2,1 KB

Ni på Newsguard - och särskilt ni, herr danska f.d. Natos chef Anders Fogh Rasmussen - måste vara fullt medvetna om barnvåldtäktsbrottshistorien som involverar er till synes välförbundna Jimmy Wales, vars nära medhjälpare och advokat har visat sig ha skickat hatpost i en internationell barnvåldtäkt, utpressning. rashat och terrorism, med vad som verkar vara Wales personliga uppmuntran.

Det verkar som om Wales sålde p-rnografi, visade han sin vilja att hjälpa våldtäkt och skada barn och helt förstöra oskyldiga offer, vilket är anledningen till att han valdes ut av underrättelsetjänstens folk för att driva denna långvariga bluff.

Wales-operationerna ställs inför straffrättsliga åtal och även ett nytt sanktionsprogram för det nödvändiga försvaret av EU-medborgarna, som ofta har skadats av Wales nätverk av lögnare och brottslingar som Wales har främjat.

Wales-gruppens brott är välkända för personalen vid EU-kommissionen och parlamentet, och just nu arbetar jag med EU: s personal på ett välbehövligt förslag för att helt avsluta anonymiteten på så kallade uppslagsverk och referenskällor på Internet, som naturligtvis ibland visar sig styras av barnvåldtäkt och intelligens agentur manipulatorer, såsom Wales.

Varje sida på en webbplats som Wikpedia måste undertecknas av en verklig verifierad person som sedan kan bli föremål för EU: s arresteringsorder och möta konsekvenserna av henne eller hans lögner. Som det nu ser ut har barnvåldtäktsbrottslingar som skyddas av Wales arroganta övergrepp mot sina offer och håna offer som de hjälper till att hota att mörda, när det gäller deras skenbara hjälplöshet under Wikis dominans, i strid med EU: s och andra viktiga människorättsprotokoll.

Anonymitet på internet är bra, men inte i en referenskälla... annars blir det ett verktyg för underrättelsemanipulatorer och barnvåldtäktsgäng med politiska kontakter, dvs. med människor som Jimmy Wales.

Som nyfikenhet fanns Wales-brotten i en ny amerikansk Justice Dept fil, som var en viktig punkt när den korrumperade Mueller stängde riksrätt försöken mot USA: s president Trump, som fick vinster från samma barnvåldtäktsgäng Wales tillät i åratal att operera på sin webbplats.

Ni är naturligtvis alla en grupp med era egna starka politiska och intelligenta kontakter... men ni står på fel sida av historien här genom att ha i ert team, den oljiga skaparen av barnvåldtäktsverktyg Jimmy Wales, hjälpa pedofiler, rasister och terrorister att vara” anonyma” medan de begår sina brott.

Informera er om något av materialet i händerna på Europeiska kommissionens personal:

Rapport till EU: s polisorgan och åklagare om Wikipedias bedrägerier mot europeiska medborgare.

http://pastebin.com/BeppgiMJ

Rapportera om bevis på brott mot medborgerliga rättigheter och mutor av utländska agenter... med ett avsnitt om Wikipedias fula roll i dessa terroristbrott.

Ladda ner


Tags: , ,
Copyright 2015. All rights reserved. See more at http://saianarchy.com

Posted 29/04/2019 by admin in category "Pedos

Leave a Reply

Your email address will not be published.