May 4

De komponere menneskeheden

en flag
da flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Hilsner Verden.

I dag opdaterer vi bevægelserne af nanotech og AI.

Milliarder er blevet og bliver stadig hældt i nanovåbenforskning. “Nanobots er den virkelige bekymring om at udslette menneskeheden, fordi de kan være masseødelæggelsesvåben.” sagde fysikeren Louis Del Monte, som har haft hemmelig godkendelse på US Defense Department programmer hos Honeywell. Han har også tidligere arbejdet på avancerede computere hos IBM og har flere patenter på mikroelektronik. Nanovåben er meget mindre end en streng af menneskehår, og de insektlignende nanobotter, der ses i dag, kan programmeres til at udføre forskellige opgaver, herunder indsprøjtning af toksiner i mennesker eller forurening af vandforsyningen i en storby og meget mere. Lad os ikke glemme, at disse autonome robotter vil være selvreplikerende. Dette vil blive mere og mere nyttigt som erstatning for menneskeliv, Røde Kors og FN's afpopulation-gennem-vaccinationsoperationer.

“Jeg synes, det er ingen overdrivelse at sige, at vi er på spidsen af den yderligere perfektion af ekstrem ondskab, en ondskab, hvis mulighed spredes langt ud over det, som masseødelæggelsesvåben testamenterede til nationalstaterne, på en overraskende og forfærdelig styrkelse af ekstreme individer.” - Bill Joy

En side note: Al den store frygt porno, der er sat ud om uran og Nukes (som ikke er ægte), har været en distraktion for at forhindre dig i at se på AI-udviklingerne i de seneste årtier. Lande er blevet sanktioneret (stærkt begrænset) af USA over for uran. Hvad er det store problem? AI er drevet af uran, gennem nuklear fission. Mens de holder dig bange for bomber og let fixable “lækager” og rædslerne ved uranproduktion, har Rom fået fuld kontrol over teknologiindustrien på alle fronter ved at bruge sin militære hånd (USA) til at holde det ude af lande, der ikke er enige med eliten. Canada, hjemsted for D-Wave, var den største uranproducent i verden indtil 2009, hvor Kasakhstan tog føringen. I 2013 producerede Canada 9.331,5 ton uran, alle fra miner i det nordlige Saskatchewan. Uran er et radioaktivt metal med potentiale til at forårsage et spektrum af sundhedsskadelige virkninger lige fra nyresvigt og nedsat knoglevækst til beskadigelse af DNA. Selvom minearbejdere betales fuldt ud med kræft og andre dødbringende lidelser, protesterer læger og borgere mod udvinding af uran i Canada, regeringen er uafskrækket. Canadas ikkespredningstraktat fra 1970 sikrer offentligheden, at canadisk uran ikke kan anvendes til militære formål, men kun til “fredelige” midler såsom elektrisk produktion. I 2013 leverede Canada uran til Indien for første gang.

Mere end 200 canadiere og 100 australske forskere underskrev åbne breve til Canadas Justin Trudeau og Australiens Malcolm Turnbull og opfordrede til støtte af dræberrobotforbuddet. Mange har også henvist til FN om at forbyde autonome våben, men deres råb om ikke at ødelægge menneskeheden er naturligvis faldet for døve ører. Det forbud, der anmodes om, er ikke så sundt, som det ser ud til (stor overraskelse), forbuddet ville ikke stoppe udviklingen af militære robotvåben, men blot sikre, at der ville være en vis grad af menneskelig involvering. Er det ikke trøstende. Propagandaen vil sige noget andet, hvis dette forbud bliver aktivt forfulgt. Toby Walsh fra University of South Wales siger:

“Min eneste bekymring er, om [lande] har modet til overbevisning til at gøre det nu (presse på for en ansvarlig regulering af dræberrobotter), eller om vi bliver nødt til at vente på, at folk dør først.” Bingo.

I 2013 afslørede præsident Obama USA's regeringers 100 millioner hjernekortlægning forskningsprojekt kaldet... BRAIN... Dette blev modsvares af en forpligtelse på 1,3 mia. USD fra Den Europæiske Union. Lækkede dokumenter afslører, at DARPA-forskere var på randen af at kunne ændre folks moralske overbevisninger, stoppe politisk uenighed gennem fjernbetjening af folks hjerner og meget mere.

Smart Dust (tilføjet i Chemtrails AKA Neural Dust) Forskere ved University of California Berkely afslørede at de har fundet en ny måde at interagere med hjernen og tillade menneskelige hjerner at interagere med maskiner. Ved at indånde elektroniske sensorer størrelsen af støvpartikler, der knytter sig til cortex, er mennesker let fjernstyret gennem ultralyd. Dette vil også gøre det muligt for dem at tage det neurale nettede system, der har din hjerne aftryk på det og overføre det til en robotklon eller dobbelt. (Som vi sandsynligvis har set med Hillary Clinton Doubles 2, 3 og 4-ikke at nævne Trumps og Putins og Assanges, og resten.) Ved at dreje alt SMART, takket være vores mobiltelefoner, som inddæmmer vores kroppe på internettet, er mennesker mere synlige, programmerbare og kontrollerbare. Ligesom eliten ligesom dig.

I Beijing den 22. januar 2015 udtalte Mr. Kurzweil, at Googles medstifter, Larry Page, hyrede ham til at bygge en syntetisk neo-cortex for at forbinde alles hjerne til Cloud. Google medstifter Larry Page er en førende promotor af udødelighed gennem teknologi.

Cornell ingeniører har konstrueret et DNA-materiale med kapaciteter af metabolisme, ud over selv-samling og organisation, tre nøgletræk i livet, ved hjælp af hvad de kalder DASH (DNA-baserede samling og syntese af hierarkisk). Biosyntese og bionedbrydning er nøgleelementer i selvbæredygtighed og kræver metabolisme for at bevare sin form og funktion. Kunstigt liv er et must-have for elitens nye verdensorden.

Bilderberg, som så mange andre, har allerede bekræftet deres intentioner med dette i 2015, da de rapporterede:

“Kunstig intelligens er et værktøj til massivt at forstærke VORES evne til at styre verden.”

Når de udsletter den nødvendige mængde mennesker i deres høst, nok til at sikre deres kontrol over den resterende befolkning (ved at bruge implanterbar AI, gennemtænkt overvågning AKA “hjerne gennemsigtighed” og mere), vil der være en opfordring til fred og enhed af hele menneskeheden, under en kunstig intelligens ( som eliten allerede markedsfører som værende mere human og overlegen i forhold til “voldelige og krigshærgende menneskelige angreb, der har ødelagt jorden”). Efter nedslagningen vil der også være mange andre tjenester, som skal forsinkes af kunstig intelligens, da eliten aldrig vil stole på, at I regerer jer selv. De vil sikre deres egen overlevelse takket være deres underjordiske byer og Avatarer. Deres mål har altid været at være som guder i denne verden. For at leve for evigt, i denne fysiske form, skal der være et selvstændigt system, der er lavet til unaturlig eksistens.

“Designerne viste en ny vej til at skabe dynamiske maskiner fra biomolekyler. Vi er ved et første skridt i opbygningen af naturtro robotter ved kunstig stofskifte,” siger Shogo Hamada forskningsmedarbejder i Luo laboratoriet. “Selv fra et enkelt design var vi i stand til at skabe sofistikerede adfærd som racing. Kunstig stofskifte kunne åbne en ny grænse inden for robotteknologi. Alt fra dets evne til at bevæge sig og konkurrere, alle disse processer er selvstændige. Der er ingen ekstern interferens. I sidste ende kan systemet føre til livagtige selvgenproducerende maskiner.”

Et Development, Concepts and Doctrine Centre (DCDC) fra det britiske forsvarsministerium, rapport diskuterer mål vedrørende AI og nanoteknologi ved hjælp af sandsynlighed og mønstergenkendelse på kort sigt (som vi ser i fuld gang i dag) og længere sigt til “aid knowledge management (fancy ordlyd for censur og sind kontrol) og støtte beslutningstagning (Brain Transparency)”.

Download [655,92 KB]

En Cambridge University konference om global katastrofal risiko fandt en 5% risiko for nanotech-våben, der forårsager menneskelig udryddelse før år 2100. Det ville være fantastisk, hvis vi varede så længe!

Den 25. april 2019 mødtes Kim Jong Un og præsident Putin for første gang. Kim advarede: “Situationen på den koreanske halvø og regionen er nu gået i stå og er nået til et kritisk punkt, hvor den kan vende tilbage til sin oprindelige tilstand, da USA indtog en ensidig holdning i ond tro. DPRK vil binde sig til enhver mulig situation.”

Militære nanoteknologier blev skitseret i en rapport fra 2010 fra Pentagon's Defense Threat Reduction Agency, herunder hvordan “transgene insekter kunne udvikles til at producere og levere proteinbaserede biologiske krigsmidler, og bruges offensivt mod mål i et fremmed land”. USA har brugt nanovåben i forsøg på at myrde udenlandske ledere, deres familier og meget mere. USA, Rusland, Tyskland og andre har aktivt undersøgt nanoteknologibaserede “mini-nuke” -enheder, blandt andet.

Download

NASA perfektionerer det Autonome Nano-Technology Swarm (ANTS) robotter.

“Den vigtigste nyhed er i brugen af neurale net til at træne andre neurale net.”

-Michael Rilee, en NASA forsker, der arbejder på ANTS.

Dr. Noel Sharkey, en førende robotteknologi og kunstig intelligens “ekspert” og professor ved Sheffield University udtalte i 2013:

“I Amerika træner de allerede flere drone piloter end rigtige fly piloter, på udkig efter unge mænd, der er meget gode til computerspil. De ser på sværme af robotter, med måske en person, der ser, hvad de gør. I Amerika træner de allerede flere drone piloter end rigtige fly piloter, på udkig efter unge mænd, der er meget gode til computerspil. De ser på sværme af robotter, med måske en person, der ser, hvad de gør. Offentligheden bliver ikke inviteret til at have en mening om moralen i alt dette.”

Allerede i USA havde 4.000 lagre vist sig at bruge robotter i 2018. På et Amazon websted kan du kun se 6 menneskelige medarbejdere, der fører tilsyn med et massivt 100.000 + kvadratfod lager, der huser titusinder af pakker. Har du aldrig spekulerer på, hvorfor pludselig er det umuligt at få et job, uanset dit land, og hvorfor så mange penge er tragtet ind i AI og automatisering, men ikke tilbage i samfundet? De forbereder dig på din ende. De erstatter dig, mens de arbejder ud af knæk og fortsætter med langsomt at affolke af fattigdom, sygdom og krige. Tror du virkelig, at det hele bliver lavet for din bekvemmelighed? Hvordan vil du have råd til det uden et job? Vær ikke så blind. De gør intet for dig. De har brug for denne teknologi for sig selv, så de kan leve evigt i dette liv som guder.

Vi har nævnt Sentient World Simulation (SWS) før. Dette er en kontinuerlig Running model af den virkelige verden, som offentligheden får at vide har været aktiv siden 2006. Sandheden er imidlertid, at den 27. februar 1969 begyndte CIA deres Simulerede Imagery Program. Det har stået på i meget lang tid. Dette program forudsiger og evaluerer fremtidige begivenheder og handlingsforløb. Vi har set programmering og tankekontrol i film, bøger og musik, og vi har forberedt os på AI-kontrol og prædiktiv kontrol. SWS-simuleringer i realtid er aktive i op til 62 nationer, herunder Irak, Afghanistan og Kina. Simuleringerne sifon gennem breaking news, folketællingsdata, økonomiske indikatorer og klimatiske begivenheder i den virkelige verden, sammen med proprietære oplysninger såsom militær intelligens, data fra hospitaler, moskeer, rørledninger og mennesker. Alle cybersikkerhedsservere er flyttet til Israel, efterlader Israels Talpiot Program involveret med kontrol over verdens cybersikkerhedssystemer og højteknologiske sektorer, hvilket skaber hvad der er kendt som killswitch diplomati. Naturligvis, hvis vi følger dette, stadig betragtes som “ny” operation tilbage, ser vi eliten har arbejdet på dette i lang tid. Intet er nyt. - Ikke noget. Disse samme teknologier har eksisteret før, historien gentager altid. Det er spillet.

Download [188,00 B]

Denne eksponentielle vækst i et felt mennesker er uuddannede i, fører hurtigt til en ny verdensorden, ved hjælp af kontrol gennem alliance. EU er f.eks. forpligtet til at deltage i amerikanske krige. Hvorfor? NATO. NATO blev grundlagt efter pavens anden tredive års krig fra 1914-1945, der forenede den europæiske og vestlige verden. NATO drives udelukkende af USA. Alle lande, der er involveret og besat af NATO, er undersåtter for paven, som er blod-lyst formildes af Roms store amerikanske krigsmaskine. I 1949 blev Asien bragt under samme kontrol efter en række planlagte protester og propagandaudtværinger. CFR's George C. Marshall og Dean Acheson lettede den vellykkede kommunistiske revolution i 1949, mens den amerikanske præsident Harry Truman udsendte Andet Emergency War Powers edikt i 1950, som stadig er i kraft med præsident FDR's dekt fra 1933. Koreakrigen, som var Amerikas første krig uden kongressens krigserklæring, blev lanceret, og sådan er det sket lige siden. Rusland er den eneste tilbageværende militære magt uden solide forbindelser mellem USA og regeringen. Derfor propagandaudtværinger. Thales-Raytheon Systems giver NATO integrerede luft- og missilkommando- og kontrolsystemer, som dækker NATO's territoriale rum, herunder 15 europæiske lande.

Alt dette fører naturligvis til bekymring fra dem, der ikke er blinde over for verden omkring dem. Human Rights Watch opfordrede til et forbud mod “killer robotter”, efter at have vurderet, at der er mindst 380 typer militært udstyr, der anvender sofistikeret “smart” (AI) teknologi IN Operation i Kina, Rusland, Frankrig, Israel, Storbritannien og USA. Korean Advanced Science and Technology Institute (KAIST) og Hanwha udvikler missiler, der kan styre deres hastighed, højde og forandring kurs uden direkte menneskelig indgriben. Samsung Techwin (nu Hanwha Aerospace) og Korea University udviklede og producerede også Samsung SGR-A1, som er udstyret med overvågning, sporing, fyring og stemmegenkendelse. Disse kanoner, som kuld den koreanske demilitariserede zone, er mærket som dødbringende autonome våbensystem (LOV). Lignende automatiske stationære våben omfatter Super AEGIS II og de israelske Sentry Tech-systemer. DARPA arbejder i øjeblikket på AI-programmer, der involverer autonome, overvågningsinsektdroner, ligesom Frankrig, Nederlandene og Israel.

DARPA's AI R og D er vært for et Artificial Intelligence Colloquium (AIC), 6-7. mars 2019 i Alexandria, Virginia. Dr. Peter Highnam, DARPAs vicedirektør, siger: “Derudover arbejder vi aktivt på over 50 programmer, der udnytter AI i en vis kapacitet.”

Den 12. februar 2019 afslørede Pentagon, hvad den vil have dig til at vide om deres AI Advanced våben. Strategiresuméet på 17 sider, som kan findes nedenfor, siger, at AI har et stort løfte til militæret, og det “forventes at påvirke hvert hjørne af afdelingen, der spænder over operationer, træning, bæredygtighed, styrkebeskyttelse, rekruttering, sundhedspleje og mange andre.”

Download [729,15 KB]

I 2001 blev Nanoscience and Technology Initiative (NSTI) oprettet af den indiske regering. Indiens Defense Research and Development Organization har gjort omfattende arbejde inden for nanoteknologi for at forbedre sin anvendelse i forsvarssektoren. Den Bengaluru-baserede Log-9 Materials opstart samarbejder også med forsvarsindustrien for at hjælpe den med at opbygge forskellige produkter og applikationer, samtidig med at energibesparelses.

Rusland har skabt en anden forskningsby, kaldet Era. Fedor Dedus, den udpegede direktør for “technopolis”, det arbejde, der udføres på denne militærbevogtede, hemmelige by “vil koncentrere sig om følgende initiativer: informations- og telekommunikationssystemer, kunstig intelligens, robotkomplekser, supercomputere, teknisk vision og mønster anerkendelse, informationssikkerhed, nanoteknologi og nanomaterialer, livscyklus for energiteknik og teknologi samt bioteknologi, biosyntetisk teknologi og biosensorteknologi.”

Ruslands forsvarsministerium planlægger, at over 2.000 forskere og ingeniører arbejder på stedet inden 2020, selv om det åbnede i 2018. Ligesom mange af de amerikanske hemmelige byer, Era technopolis er komplet med alle tilgængelige sociale bekvemmeligheder for unge specialister og deres familier, herunder indkøbsmuligheder, skoler, børnehaver og offentlig transport, ligesom de sovjetiske “hemmelige byer” gjorde årtier siden.

I 2018 var IBM's Watson blevet indsat i en onkologisk afdeling, hvorfra over 14.000 patienter verden over modtog rådgivning baseret på AI-beregninger. Som man kunne forvente, hvis Watson genererede en anbefaling, der modstod lægerne, ville de typisk konkludere, at Watson ikke var kompetent. (Ligesom læger gør, hvis en anden læge eller patient modsiger deres vurdering.) Undskyldningen for denne manglende blinde accept af maskinkontrol over sundhed er, at AI “ikke kan forklare, hvorfor dens behandling var plausibel på en måde, mennesker kan forstå”.

Hvad angår hjemmeproduktion af nanotech, hvilket betyder, at man kunne bygge deres egne diamanter, medicin, våben eller noget andet ved hjælp af molekylær nanoteknologi (MNT), er dette blevet diskuteret siden 2005. Kampen kunne gå på to måder:

Elite vil gøre nanotech til en hjemmefunktion, ligesom de gjorde med radio, tv, computer og intelligente enheder, som vi har dybt eksponeret som spyware og kontrolmekanismer de er.

Elite fortsætter, som de har hidtil med denne teknologi, arbejder i skyggerne og holder dig i mørket.

Sidstnævnte er den måde, de kan tjene store penge på dette system, hvilket er afgørende for deres planer. Industrien er allerede holdt til militære og private virksomheder, der bruger dette som en åre af pengestrøm, der pumpes direkte ind i eliten. Vær forvisset om, at eliten sandsynligvis har deres egne nanofabrikker, der producerer det kunstige liv, de behøver for at leve for evigt, da det ikke er nogen ny teknologi. Men de ønsker ikke at du skal leve for evigt. De vil ikke have dig til at trives eller vokse. De ønsker ikke, at du skal være i stand til at få fat i ting, der vil gavne dig. Skulle det nogensinde blive frigivet til offentlig brug, pas på.

I juni 2018 underskrev tusindvis af Googles medarbejdere et andragende, der protesterede for virksomhedens engagement i en militæroperation kaldet Project Maven, hvor analysen af videoer taget af en drone blev fremskyndet, så militæret lettere kunne identificere potentielle mål. Google trak sig offentligt tilbage fra operationen, men Alphabet/Googles administrerende direktør Eric Schmidt er stadig noteret i Defense Innovation Advisory Board... i Kina. Googles vicepræsident for trådløse tjenester, Milo Medin, er også i Kinas militære forsvarsadvisory Board. Dette bør ikke være nogen overraskelse, da alle arbejder for alle, fordi de eneste splittelser i denne verden er i dit sind. I Googles halvhemmelige Projekt Dragonfly blev Kinas søgemaskine født. “Googles medarbejdere har foretaget deres egen undersøgelse af virksomhedens plan om at lancere en censureret søgemaskine til Kina og siger, at de er bekymrede over, at udviklingen af projektet fortsætter”, ifølge The Intercept. De skal snart have en endnu mere radikalt censureret søgemaskine for at begrænse din evne til at få oplysninger. Takket være internettet, ingen går til biblioteket længere derfor få vil vende tilbage til biblioteker for information nu. I stedet tjekker de sociale medier feeds. Alt, hvad du ser, tænker, læser og hører, er allerede fuldstændig censureret indoktrinering, men New World Order Control vil være absolut og langt mere ødelæggende og restriktiv. Kina har især været førende i AI løbet af nogen tid, og takket være Donald Trumps restriktive indvandringspolitik har Kina haft en “hidtil uset” mulighed for at tiltrække toptalenter fra udlandet for at udvikle AI. Du faldt faktisk ikke for sloganet “Making America Great Again”, gjorde du? Kinas nanoteknologivirksomheder har også slået sig sammen med USA's Veeco Instruments. I marts 2003 annoncerede CAS, Peking University og Tsinghua University et fælles nationalt center for landets langsigtede nanotech udvikling.

I overensstemmelse med deres gnostiske, okkulte tro på moderen gudinde figur, vil vi fortsætte med at se den stadigt voksende inversion af den naturlige kvinde samt stigningen af den “guddommelige” feminine, mange flere kvindelige ledere vil komme i spil, mange flere kvindelige AI vil komme ind i rampelyset, som vil ikke-AI kvinder.

Da Asien er verdens AI-område, er det ikke overraskende, at Kinas statsdrevne nyhedsbureau, Xinhua, har endnu en AI News Broadcaster på deres team. Xin Xiaomeng blev udviklet i fællesskab af Xinhua og søgemaskine firma Sogou.

Efterhånden som behovet for AI tilbedelse vokser, så du ikke fanger det indlysende, får Maskiner MANNEN rettigheder, statsborgerskab og bliver gjort til guder! Mindar, gudinden for Mercy, tager en kønsneutral menneskelig form i Kodaiji Bhuddist Temple of Kyoto, Japan. Dette er en gammel tidligere hovedstad, der indeholder mange templer, helligdomme og kejserlige haver. Som fødested for den japanske tradition tiltrækker byen ca. 53 millioner turister hvert år. En vigtig reklame sted for en AI hermafrodit guddom, som kostede 100 millioner yen ($909,090). 6 6 6. Dette idol har fået et kamera implanteret i venstre øje for at give indtryk af øjenkontakt. Mindar er programmeret til at holde en 25 minutters tale baseret på den dybt filosofiske religiøse tekst kaldet Heart Sutra, som er velkendt i Japan og Asien. “Munke diskuterer ikke Heart Sutra's sande betydning for tilbedere; de læser det bare som poesi.” Kohei Ogawa siger. Vi ser dette i enhver dannet religion: kontrolleret kontekst holde masserne bedraget og uvidende.

I 2017 blev Shibuya Mirai (hvilket betyder fremtid) den første AI-bot, der blev tildelt officiel bopæl i Tokyo, Japan. Selvfølgelig kender vi den berømte saudiarabiske AI-borger ved navn Sophia, (hvilket betyder visdom), som var en del af Future Investment Initiative afholdt i Riyadh's hovedstad. Da Saudi-Arabien er ved at løbe tør for olie og ikke har nogen arbejdsstyrke, er det ingen overraskelse, at de ligesom Indien kapløb om at omfavne AI.

For at undgå at være overflødige, vil vi blot nævne nogle detaljer om nogle kvindelige symbolik. Sex er et hovedfokus for det okkulte, ligesom køn åndelig styrke/svaghed. At skifte kønnenes åndelige kræfter skaber en uoprettelig kløft i menneskeheden. Der er mand og kvinde, der hver har deres egen betydning og styrker. Ingen køn er hel, ingen køn er komplet. Der skal være EQUAL mandlige og kvindelige komponenter, som opretholder deres rette og retmæssige kvaliteter. Hvis begge køn var lige og frie til hinanden, som de naturligvis er, ville menneskeheden være stærk og sikker. Elite gennemførte deres dagsorden for mand-overlegenhed programmering i generationer, som forlod århundreder af mandsdominerede religioner, uddannelse og lederskab, aggressiv og voldelig og kontrollerende adfærd blev opmuntret på samfundsniveau, og efterlader os nu med hvad der accepteres som naturlige mandlige træk. Efterhånden som elite-programmering voksede og stadig mere modvirkede og afskrækkede den kvindelige befolkning ved at holde dem uuddannede og nedværdigede, måtte eliten ødelægge det eneste område, de havde tilladt kvinder at opnå: hjemmet. Det tog ikke lang tid at nedbryde familiestrukturen takket være nogle få krige og økonomiske kollapser i de lande, hvor religion ikke også er den politiske struktur. Siden menneskehedens naturlige orden blev afsporet, og kernen kastreret, er resten let faldet på plads. Kvinder har en elite-skrevet og konstrueret historie med mental, fysisk og åndelig ulighed og slaveri. Da problemet blev skabt og forstærket, så var løsningen. Kvinder over hele verden har sprunget på den nye alder feminisme, guddommelige hellige kvindelige dagsorden, som vil fortsætte, indtil det har fuldført eliternes dagsorden for at nedbryde menneskeheden. Opdel og inverter. Selv Lucifer er afbildet med bryster. Okkult/hedensk symbolik er alltid ombytelig, inverterbar: løgn. Nu har vi trans og homo og væske, og alle andre ord folk kan finde på. Nu har vi stjernebørn (som ikke har nogen anelse om, hvad de virkelig henviser til) og yogamestere og verden drejer sig om dine følelser. Fordi jo flere mærker man har til det, jo mere forvrænget er virkeligheden, og jo sværere er det at kæmpe. Løgne spredes altid. Jo mere jo bedre.

Female symbolism is seen in buildings such as the dome and oval (such as the shape of St. Peters Basilica Square, the US Congress Building, the Taj Mahal and others) which represent female body parts. Breasts and Womb, in respective order. The symbolism of CERN, a portal, as in the Birthing Canal represents Rebirth, New Birth (birth of a new world order), portals (bringing hidden entities into our plane), circle of life, cykle of life etc. An Obvious one is the triangle which, aside from other meanings, also symbolizes the female genitalia-as does the Rose, Lilly, Lotus and Yoni.

Selvom Yang og Yin nu betragtes som et biseksuelt emblem, er symbolet helt feminint. I Sung perioden henviste det til månens cykliske faser. Nu Yin er kun tilskrives den kvindelige magt i mandala, var en erkende af “yoni”, og Yang tilskrives det modsatte (maskuline).

Listen fortsætter og fortsætter, men disse hovedsymboler skal hjælpe dig med at se mere. Propagandaen er voldsom i film og tv-shows og musik, man behøver ikke se længere end lige foran deres øje.

Elitmesterne er hermafroditter, der ikke har nogen mandlig eller kvindelig form, de tager begge eller begge. Som vi har forklaret før, følger eliten de faldne engle aliens, som før deres forvisning kom til jorden og kidnappede og voldtog kvinder, de havde begæret efter. At holde disse kvinder slaver på deres ø, blev gentest og ændringer gjort til dem, der producerede afkom populært kendt som Nephilim, Giants, Yetis osv. (de skulle være unaturligt skabt, da udlændinge ikke kan reproducere naturligt). Denne unaturlige blanding af arter fortsætter stadig, da den overlevede, takket være de underjordiske byer og kloningscentre i kraftig brug i dag. Det er på tide, at historien gentager sig igen. Sex med robotter, implanteret nanotech, kunstig... Derfor har eliterne altid presset på for genetik, AI og teknologisk samarbejde. Det er ikke for dit helbred.

Hvis man ser på historierne om eliternes gudinder, vil man opdage, at mange har den samme historie (fordi de er de samme enhed-forskellige lande, forskellige navne), hvilket normalt er en historie om, hvordan de blev voldtaget og bortført. Nogle populære gudinder omfatter: Lilith, dronning af Babylon, indiske Lakshmi eller Kali (der bar titlen Cunti eller Kunda, roden af det allestedsnærværende indoeuropæiske ord “kusse”), den egyptiske Isis, den græske Venus, den keltiske Epora, Vatikanets Maria (Demeter), den sumeriske Inanna, den kinesiske Kuan Yin, den japanske Ameratsu, den tibetanske Tara, den jødeske Sophia og den skandinaviske Freya.

Vi ved allerede, hvordan eliten spredte deres okkulte lære gennem tidlige stammer på alle disse områder, og samfund og kulturer, der er født i bedrag, dør også i den.

Den almindelige historie for den “guddommelige” Feminin er således: “Den guddommelige feminine oplever en genopståen, en genfødsel i den kollektive bevidsthed.”

De mindre kendte kvindelige kolleger til de mandlige hemmelige samfund som frimurere og Illuminati hjælper med at gennemføre disse dagsordener.

Se youtube videoer nedenfor for mere information om kvindelig symbolik og meget mere! Hvis du forstår, hvordan gnostikerne og alkymisterne arbejder. Det er let at se gennem elitens dagsordener.

Kohei Ogawa, som er lektor i Intelligent Robotics ved Osaka Universitet og skaber af AI-gudinden Mindar, udtalte: “De (folk, der ser AI for første gang) tænker bare” åh, hvad der er sket her “, og så bare acceptere det.” Hvis vi skal kommentere dette.... alle er gået tabt.

Den nye verdensorden vil være et teknokrati ledet af en kvindelig “mor-gudinde” kunstig væsen.

Forvent det.

“Guddommelig” Feminin: Okkult bedrag at splitte den menneskelige race af åndelig magt:

Seminar om Uhellig feminin:

Del 1:

Del 2:

Transhumanisme Agenda: Androgoni. Kønsløs menneskehed = Ingen Menneskehed

Beyonce: American Elite Black Gudinde:

Propaganda af degenderisering. Ødelægger menneskeheden.

Genetisk ændret af rumvæsner? Eller bare endnu en besat satanist?

Mere forklaring om denne profeti:

Quantum Hive sind:

Nephilim: Afkom af engle

Kvantetankekontrol:


Tags: , ,
Copyright 2015. All rights reserved. See more at http://saianarchy.com

Posted 04/05/2019 by admin in category "Technology

Leave a Reply

Your email address will not be published.