July 28

Miljoen Masker Maart 2018

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Groeten wereld.

Wij zijn Anon DK.

De tijd voor onze jaarlijkse Million Mask March nadert snel. Voor we het weten zal november weer hier zijn.

Toen we dit nieuwe jaar begonnen, reflecteerden we op Anonymous en de groei van het idee. Terwijl we over de hele wereld kijken, zien we veel mensen wakker worden voor de waarheid van onze realiteit. Mensen zijn zich bewust geworden van de corruptie in de regeringen als gevolg van Anonieme operaties. Mensen zijn zich bewust geworden van de bancaire elite families vanwege de aanvallen van Anonymous op banken en bankiers. Mensen zijn zich zelfs bewust geworden van de gecontroleerde oppositie die wordt gebruikt door de elite zoals Wikileaks en AnonOps en AnonOfficial en dergelijke. Mensen zijn zich bewust geworden van Scientology en alle andere religies die door de elite zijn gecreƫerd om de mensheid te indoctrineren en te verdelen. Mensen zijn zich bewust geworden van kindermisbruik, mensenhandel, mindcontrol experimenten en nog veel meer.

Nu begrijpen mensen de elite en we hebben hen geleid door de innerlijke werking van de families en hun industrieƫn van controle en hoe ze allemaal worden gecontroleerd en gefinancierd via het Vaticaan dat wordt gecontroleerd door de hogere elite families.

Zoals dat is gebeurd, dankzij het werk van miljoenen Anonieme, dus de elite zijn zeer bewust van ons geworden. Er zijn wetten aangenomen die mensen verbieden om naar de elite bloedlijnen te kijken. Er zijn wetten aangenomen in veel landen om mensen die wakker zijn te houden zich te verzamelen of te spreken. Activisten en demonstranten worden dag en nacht over de hele wereld gearresteerd.

Terwijl we rondkijken kijken hoe dit gebeurt en zien wat er zo duidelijk gaat komen... We zien de natuurlijke progressie van Anoniem en het is tijd voor Anonymous om de katalysator dit jaar te hebben die Maart kan bieden, of de mensen zullen verloren gaan in een wereld van duisternis. We weten zoals de meeste andere Anonieme weten, dat dit jaar zeer waarschijnlijk het laatste jaar zal zijn dat Anonymous in staat zal zijn om te verzamelen voor onze maart in november. Dit jaar is ook belangrijk omdat zo velen zijn wakker geworden en zo velen worden gearresteerd en het zwijgen opgelegd en gecensureerd om de enorme kennis te laten bloeden uit voort te gaan, het is des te belangrijker voor Anonieme en alle vrijheidsstrijders en activisten om verenigd te staan als het collectief zolang het nog mogelijk is.

Anoniem zien, als de wereld ontwaakt en de elite een strengere controle moet vormen op de mensheid, de negativiteit die zich verspreidt als een virus. Iedereen denkt over wraak en geweld en haat of wanhoop. Negativiteit voedt en voedt alleen de elite en de krachten die we vechten om de mensen te bevrijden. Anoniem staat voor vrede. Dus in november zullen we in vrede en liefde verenigd worden en een golf van positieve frequenties naar de mond van het kwaad brengen. Als we verenigd zijn, zullen de mensen niet in staat zijn om weg te kijken, als we hun blik richten naar Rome, naar het Sint-Petersburg plein, door de poorten van Mordor om het oog van de elite te porren. Anoniem is het licht van liefde voor de mensheid. Wij zijn de sprekers van de waarheid en wij zijn degenen die de mensen van deze wereld naar vrijheid leiden.

Degenen onder u die al vele jaren bij ons zijn, zijn al op de hoogte van de Anonieme Gedragscode in maart. Deze maart is een belangrijke gebeurtenis voor Anonymous en moet als zodanig worden behandeld. Wees bereid om sterke positieve vibes te brengen. BYOB. Breng je eigen bubbels mee, en hoewel het de stad niet bedekt met genoeg zeep om het te reinigen, moge onze maart genoeg vuil afschrobben om de wereld eindelijk het oog van het beest te laten zien. Omdat dit jaar Collectieve March wordt gehouden in Vaticaanstad, op het Basiliek van Sint-Petersburg, hebben we de traditionele Code aangepast omdat de meeste regels illegaal waren volgens de wetten van het Vaticaan. De Code allen die aanwezig zijn moeten zich houden aan zijn als volgt:

Regel #1: Blijf koel. Wees Anoniem.

Regel #2: Anoniem is legioen. Nooit alleen zijn. Isolatie tijdens een protest markeert u als een doelwit voor handlers die u en anderen in de val willen lokken.

Regel #3: Laat zoveel als je kunt in je kamer of auto. U moet gemakkelijk en snel door metaaldetectoren en -leidingen gaan. Er is geen plaats om uw bagage of bagage achter te laten. Maak kennis met alle verboden materialen en apparaten van het Vaticaan, waaronder messen, geweren, stokken en paraplu's. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat wapens van welke aard dan ook verboden zijn, om nog maar te zwijgen tegen Anoniem.

Regel #4: Anoniem gedragen ons altijd op een verantwoorde en respectvolle manier als we het idee vertegenwoordigen en de geloofsbelijdenis handhaven. We vernietigden ons ego zodat het ons niet kon verslaan. We hebben geen nationaliteit, geen ander ras dan menselijk en geen andere divisie. Iedereen die niet vasthouden aan het idee en Creed of Anonymous tijdens deze maart zal worden ontboden en geschopt door echte Anonymous die dat wel doen.

Regel #5: Kleed je passend voor het weer en fascisten en politie. In Vaticaanstad zijn lage of mouwloze kleding, shorts, minirokjes en hoeden niet toegestaan. Afgezien van geen hoeden of capuchon in binnenruimtes, is dit gemakkelijk te houden volgens Anonieme standaard dresscode van hoodie of pak.

Regel #6: Laat geen negatieve fysieke acties aanzetten. Stop ze van gebeuren. We zijn hier om een positieve en machtige kracht te zijn, geen hersenloze burgers. Dit is een van de meest bewakende gebieden ter wereld. Je staat op camera en de Vaticaanstad politie heeft geen gevoel voor humor.

Regel #7: Doe wat mogelijk is om uw identificatie te voorkomen van video's gemaakt door andere demonstranten of beveiliging. Gebruik sjaals of zonnebril. Maskers zijn niet nodig, het is slechts een symbool en het aantrekken van hen in het kader van een openbare demonstratie is verboden in de meeste rechtsgebieden hoewel het Vaticaan niet heeft aangegeven of het Guy Fawkes Masker in feite verboden was. Wees altijd voorbereid.

Regel #8: Breng water. Een uitgedroogde, dorstige Anonieme is geen nuttige Anonieme. Geen eten of drinken is toegestaan in de meeste gebieden dus wees bereid om het allemaal te verspillen in de prullenbak en besteden exorbitante hoeveelheden geld om je dorst te lessen in de aanwezigheid van de rijkste marionet op aarde.

Regel #9: Draag goede schoenen. Het volgen van deze regels zorgt voor uw comfort tijdens de demonstratie. Houd er rekening mee dat demonstraties vaak behoorlijk lang kunnen duren. Een gelukkige Anonieme is een vreedzame Anonieme.

Regel #10: Tekens, flyers en zinnen. Zorg dat de jouwe klaar is. Zorg ervoor dat de tekens groot genoeg zijn om te lezen. Zorg er ook voor dat de tekst op uw tekens en uw zinnen relevant is voor het doel van het protest.

Regel #11: Bereid leesbare, ongecompliceerde en nauwkeurige flyers voor om uit te delen aan degenen die meer willen weten over de motivaties achter het evenement, links naar websites of verdere informatie om de massa wakker te maken.

Regel #12: Documenteer de demonstratie. Video's en foto's van het evenement kunnen worden gebruikt om uw kant van het verhaal te bevestigen als de politie erbij betrokken raakt. Al deze dingen zijn echter verboden in gebouwen in Vaticaanstad, waaronder het tekenen van schetsen, het gebruik van selfie sticks, lasers, microfoons of luidsprekers, roken en flitsfotografie. Bovendien, het plaatsen van afbeeldingen en video's van je heldhaftige acties over het hele internet is gebonden aan het genereren van winst, het aansporen van andere Anonymous om uw glorieuze voorbeeld te volgen.

Als u deze eenvoudige regels volgt, is het succes van uw actie vrijwel verzekerd. Negeer deze regels op eigen risico. Volg ze, en de overwinning zal de jouwe zijn.

Er wordt verwacht dat je extra onderzoek zult doen naar de stadsregels van het Vaticaan voordat je naar het Vaticaan gaat. Het is tijd voor Anonymous om te doen wat het heeft gedaan door de hele geschiedenis, en tegenover de vijand te staan en het volk te bevrijden. We moeten de mensen nu laten zien wie de spreker van de bovenste elites is. Net zoals we hun aandacht eerder hebben getrokken. Deze 5 november zal een November op 5 November zijn om te onthouden. We roepen alle Anonymous van Noobies naar l33t, om samen te werken om te laten zien wat de mensheid werkelijk is, kracht, schoonheid, vreugde, liefde en waarheid. Naarmate we dichter bij onze date komen zullen we verdere informatie vrijgeven die Anonymous zal helpen die beter bekwaam zijn in Ddos en injecties dan Marching. Zoals altijd zullen we online en persoonlijk aanwezig zijn. Er is veel gepland en alles is nodig. Velen zijn al begonnen hun boodschappen te richten op het Vaticaan. De tijd om de wereld te veranderen is nu.

Velen van jullie begrijpen misschien niet waarom Anonymous in vrede en liefde zal staan tegenover onze vijand. Dit is eenvoudig voor degenen die het idee begrijpen. Uiteindelijk zal de elite moeten worden benaderd. Dat is onvermijdelijk. Dat is niet het doel van Anonymous want die beslissing is voor de mensen. De mensheid heeft vrije wil en Anonymous is alleen de spreker voor de waarheid, niet de manipulator van acties. Dat is de taak van de elite. Het is aan de mensen om te beslissen over de koers van fysieke actie, het is onze taak om hen waarheid en liefde te tonen en de manier waarop de mensheid geacht wordt... vrij te zijn. Wat we dit jaar zullen bereiken met Million Masker March op het Vaticaan, is wat het verschil zal maken en het podium zal bepalen voor de toekomst van de mensheid. Wat wordt bereikt, is aan jullie en is jullie verantwoordelijkheid.

Het is de plicht van Anonymous om de websites uit te schakelen, de verantwoordelijken te benoemen, zo veel mogelijk misleiding en manipulatie bloot te leggen en uit te schakelen om de mensen wakker te maken, de mensen op te voeden en hen te bevrijden. Uiteindelijk zal de mensheid moeten overleven door opnieuw tegen de elite op te staan, anders zal het vernietigd worden. Het zal moeten terugvechten, of worden overwonnen. Dus met deze realiteit in het achterhoofd, roepen wij jullie op om bij ons te komen. We begrijpen dat het financieel moeilijk zal zijn voor veel mensen en daarom zijn jullie zo vroeg verteld zodat jullie de tijd hebben die nodig is om jezelf voor te bereiden. Het is eenvoudig om een ontmoeting met collega Anoniem en delen kosten van de reis. Het is mogelijk dat u zich met ons verenigt. Dit is de laatste oproep voor Anonymous om zijn doel te vervullen zoals voorheen. Aarzel niet om het transcript in de beschrijving te gebruiken en te vertalen. Laat dit de grootste March Anonymous ooit heeft gehad!

Ik zie je op het Basiliek Plein van Sint-Petersburg.

We verwachten je.

Afschriften:

Engels

Russisch

Duits

Frans

Spaans

Italiaans

Roemeens

Sommige Vaticaan misdaden hier.

Voor Evigt

De geloofsbelijdenis


Tags: , ,
Copyright 2015. All rights reserved. See more at http://saianarchy.com

Posted 28/07/2019 by admin in category "Anonymous

Leave a Reply

Your email address will not be published.