October 26

Om

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Dette er undersiden AKA blog for det fortsatte arbejde med elitens blodlinjer og deres dagsordener.

Hovedstedet er her.

Biblioteket Achives er her.

Og hvis du har evnerne, er du velkommen til at besøge IRC.

Alt på dette websted er gratis at downloade, dele, uploade, gemme og distribuere som du ønsker.

VÆR SØD AT GØRE DET.

Øverst på hver side kan du oversætte enhver side ved at klikke på det relevante flag øverst på siden. (Plugin vil ikke oversætte nogle af vores længere artikler.) Du vil også bemærke en afspilningsknap, da vi nu har mulighed for at give dig lydversioner af hver side! Ved at klikke på knappen 'Abonner' kan du downloade artiklens lydfil for nem deling, at bruge eller gemme til senere. (Plugin vil ikke lade os ændre etiketten på download-knappen til 'Download'...)

Dette websted er stærkt censureret og taget ned af DHS ofte. Hvis det ikke er op, når du vender tilbage, skal du vente et par dage og prøve igen. Det vil altid komme tilbage, hvis vi kan hjælpe det. Download, udskrive, e-mail, kopiere og gemme alt, hvad du ønsker. Sandheden må komme ud. De vil kun censurere os mere og mere, efterhånden som tiden fortsætter. Evnen til at opnå sandhed er midlertidig.

Case og punkt: Efter udgivelsen af vores sidste video Dec. 25, 2018 og ledsagende artikel blev vores vigtigste hjemmeside og undersider slettet og ødelagt af wordpress, herunder vores sikkerhedskopier. Takket være denne pludselige sletning af vores websted og backup-filer mistede vi alle oplysninger på webstedet fra februar 2017 til januar 2019. Vi har været i stand til at redde mange artikler udført, indtil midten af 2018, med minimalt tab af information. Vi mangler nu kun 12 artikler, som ikke kan reddes. Skuffende disse omfatter nogle af de mest værdifulde oplysninger, vi udsender. Heldigvis blev disse artikler sat i video og kan ses i deres respektive indlæg - uden de ledsagende artikler og kilder, desværre. Ikke at være foruroliget... Vi har afsløret eliten i nogen tid, og dette er sket mange gange før, det bliver ikke det sidste. De oplysninger, vi lægger ud, afslører nogle gange et hjerte af eliten, som de gør alt for at forhindre dig i at finde ud af. Vi håber, at kulminationen på vores værker vil hjælpe med at udfolde det på en sådan måde, at det bliver afsløret en gang for alle, klart.

Vågn og se

Tak, fordi du kom.

Elite hævder at spore deres familier tilbage til Cain. Vi har simpelthen taget denne påstand og bevist, at det er sandt, og ved at gøre det... meget, meget mere. Der er meget få bøger skrevet med en tidslinje og historie af familierne og deres slægtsforskning. Den mest detaljerede bog om familierne sporer kun slægtlinjen tilbage til 1500.

Nyd EL: Bloodlines. En d0x af Elite familierne tilbage til 4400 f.Kr.

Dokumentet nedenfor blev udgivet den 25. december 2015 på 12:00am. Indholdet af dette dokument er solid fact, selvom stavefejl findes... Ugendriveligt. Men tag ikke mit ord for det, bevis det for dig selv. Lad sandheden befri dig.

NY og dele!

Første halvdel Video Version af EL: Bloodlines

Anden halvdel Video Version af EL: Bloodlines

Download [1.54 MB]