October 26

Over

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Dit is de sub-site AKA blog voor het voortdurende werk met betrekking tot de elite bloedlijnen en hun agenda's.

De belangrijkste site is hier.

De Bibliotheek Achives zijn hier.

En als je de vaardigheid hebt, ben je van harte welkom om onze IRC te bezoeken.

Alles op deze site is gratis te downloaden, delen, uploaden, opslaan en distribueren naar wens.

DOE DAT ALSTUBLIEFT.

Aan de bovenkant van elke pagina vindt u kunt elke pagina vertalen door te klikken op de juiste vlag bovenaan de pagina. (De plugin zal enkele van onze langere artikelen niet vertalen.) U zult ook merken een afspeelknop omdat we nu de mogelijkheid hebben om u audio-versies van elke pagina te geven! Door op de knop 'Abonneren' te klikken kunt u het audiobestand van het artikel downloaden om eenvoudig te delen, te gebruiken of op te slaan voor later. (De plugin laat ons het label van de download knop niet veranderen in 'Download'...)

Deze site is zwaar gecensureerd en neergehaald door DHS vaak. Als het niet op is wanneer u terugkeert, wacht dan een paar dagen en probeer het opnieuw. Het zal altijd terugkomen als we het kunnen helpen. Download, print, e-mail, kopieer en sla alles op wat je wilt. De waarheid moet eruit komen. Ze gaan ons alleen maar meer en meer censureren naarmate de tijd vordert. Het vermogen om waarheid te verkrijgen is tijdelijk.

Case and Point: Na de release van onze laatste video december 25, 2018 en bijbehorend artikel, werden onze belangrijkste website en sub-sites verwijderd en vernietigd door wordpress, inclusief onze back-ups. Dankzij deze plotselinge verwijdering van onze site en back-upbestanden verloren we alle informatie op de site van februari 2017 tot januari 2019. We zijn in staat geweest om veel artikelen gedaan te redden, tot medio 2018, met minimaal verlies van informatie. We missen nu slechts 12 artikelen die niet gered kunnen worden. Teleurstellend genoeg bevatten deze enkele van de meest waardevolle informatie die we hebben verstrekt. Gelukkig werden deze artikelen in video gezet en kunnen ze in hun respectievelijke berichten worden bekeken - zonder de bijbehorende artikelen en bronnen, helaas. Niet om gealarmeerd te zijn... We hebben de elite al enige tijd blootgelegd, en dit is al vele malen eerder gebeurd, het zal niet de laatste zijn. De informatie die we uitbrachten, onthult soms een hart van de elite, die ze er alles aan doen om te voorkomen dat je erachter komt. We hopen dat de culminatie van onze werken het zo zal ontvouwen dat het voor eens en altijd duidelijk zichtbaar wordt.

Wakker en zie

Bedankt voor je komst.

De elite claimt hun families terug te traceren naar Kaïn. We hebben die bewering gewoon overgenomen en bewezen dat het waar is, en daarmee... veel, veel meer. Er zijn maar weinig boeken geschreven met een tijdlijn en geschiedenis van de families en hun genealogie. Het meest gedetailleerde boek over de families geeft alleen de bloedlijn terug tot 1500.

Geniet alstublieft van EL: The Bloodlines. Een d0x van de Elite families terug naar 4400 voor Christus.

Het onderstaande document werd uitgebracht op 25 december 2015 bij 12:00am. De inhoud van dit document is solide feit, ook al bestaan er typefouten... Onweerlegbaar. Maar geloof niet op mijn woord, bewijs het aan jezelf. Laat de waarheid je bevrijden.

Genieten en delen!

Eerste helft video-versie van EL: De bloedlijnen

Tweede helft Video Versie van EL: De bloedlijnen

Downloaden [1,54 MB]