October 26

Ungefär

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Detta är undersidan AKA blogg för det fortsatta arbetet med elitens blodlinjer och deras agendor.

Huvudplatsen är här.

Biblioteket Achives är här.

Och om du har den skickligheten, är du välkommen att besöka vår IRC.

Allt på denna webbplats är gratis att ladda ner, dela, ladda upp, spara och distribuera som du vill.

- SÅ.

Överst på varje sida hittar du att du kan översätta vilken sida som helst genom att klicka på lämplig flagga högst upp på sidan. (Insticksprogrammet kommer inte att översätta några av våra längre artiklar.) Du kommer också att märka en play-knappen eftersom vi nu har möjlighet att ge dig ljudversioner av varje sida! Genom att klicka på knappen “Prenumerera” kan du ladda ner ljudfilen i artikeln för enkel delning, att använda eller spara till senare. (Insticksprogrammet kommer inte att låta oss ändra etiketten på nedladdningsknappen till 'Ladda ner'...)

Denna webbplats är starkt censurerad och tas ner av DHS ofta. Om det inte är upp när du återvänder, vänta några dagar och försök igen. Det kommer alltid att komma tillbaka om vi kan hjälpa det. Vänligen ladda ner, skriva ut, e-post, kopiera och spara vad du vill. Sanningen måste komma ut. De kommer bara att censurera oss mer och mer allteftersom tiderna fortsätter. Förmågan att få sanningen är tillfällig.

Fall och punkt: Efter lanseringen av vår senaste video 25 december 2018 och medföljande artikel, togs vår huvudsakliga webbplats och underwebbplatser bort och förstördes av wordpress, inklusive våra säkerhetskopior. Tack vare denna plötsliga radering av vår webbplats och säkerhetskopieringsfiler förlorade vi all information på webbplatsen från februari 2017 till januari 2019. Vi har kunnat rädda många artiklar gjorda, fram till mitten av 2018, med minimal förlust av information. Vi saknar nu bara 12 artiklar som inte kan bärgas. Besvikligt nog inkluderar dessa några av de mest värdefulla uppgifter vi lägger ut. Tack och lov, dessa artiklar sattes i video och kan ses i sina respektive inlägg - utan medföljande artiklar och källor, tyvärr. Inte för att bli orolig... Vi har avslöjat eliten ett tag, och det har hänt många gånger tidigare, det blir inte det sista. Informationen vi lägger ut avslöjar ibland elitens hjärta, som de gör allt för att hindra dig från att ta reda på. Vi hoppas att kulmen på våra verk kommer att bidra till att utveckla det på ett sådant sätt att det en gång för alla avslöjas tydligt.

Vakna och se

Tack för att du kom.

Eliten påstår sig spåra sina familjer tillbaka till Kain. Vi har helt enkelt tagit det påståendet och bevisat att det är sant, och genom att göra det... mycket, mycket mer. Det finns väldigt få böcker skrivna med en tidslinje och historia om familjerna och deras släktforskning. Den mest detaljerade boken om familjerna spårar bara blodslinjen tillbaka till 1500.

Snälla njuta av EL: The Bloodlines. En d0x av elitfamiljerna tillbaka till 4400 f.Kr.

Dokumentet nedan släpptes den 25 december 2015 vid 12:00am. Innehållet i det här dokumentet är fast faktum, även om stavfel finns... Omotsägligt. Men ta inte mitt ord för det, bevisa det för dig själv. Låt sanningen befria dig.

Njuta och dela!

Första halvlek Video Version av EL: Bloodlines

Andra halvan Video Version av EL: Bloodlines

nedladdning [1.54 MB]