September 8

De Fugle, De Bier og De Bauchery

en flag
da flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Hilsner Verden.

Vi ved alle, at elitens mål er at nedbryde menneskeheden til trældom og total tab af fri vilje, som de næsten har afsluttet. I dag vil vi gå dybere ind i vores samfunds seksuelle nedsænkning. På alle dagsordener er der udsvævelser, men det er blevet forøget eksponentielt i denne tidligere generation. Vi har tidligere forklaret mange af de værktøjer, eliten har brugt til at påvirke den naturlige udvikling af ikke kun sindet, men også kroppen, hvoraf mange er seksualiserende børn. Lad os gå tilbage, som vi elsker at gøre... og se på den vej, der førte os til, hvor vi er i dag.

I de sidste 200 år af elitens kontrol har nogle krige og depressioner tvunget den naturlige menneskelige familiestruktur til at kollapse. Det er nu almindeligt, at begge forældre arbejder i stedet for at opdrage deres børn. Penge er dagens genstand, og vi er alle slaver for det. Forældre er vokset op uden deres egen barndom, og i stedet for at producere den barndom til deres eget afkom fortsætter de cyklussen ved at leve (mange gange) gennem deres børn og tvinger dem til ting i stedet for at hjælpe dem med at blive de mennesker, de er beregnet til at være. Børn sendes nu til skoler for at blive uddannet af elitens totalt kontrollerede og censurerede system. Mange lande gennemfører en 8-timers dag i systemet, mens små børn i andre lande forlader deres forældres hjem helt for at blive sat i regeringsorganiserede kostskoler. Humaniora naturlige struktur blev også påvirket yderligere af masseproduktion. Dette gjorde det muligt for eliten at skubbe forbrugerisme: afpresning begær. De pumper din mad med GMO'er og konserveringsmidler og til at blege og tørre og konstruere det. Nu går du ind i en superbutik fyldt med gamle, afsendt, konserveret, pakket ind i plastføde i større mængder, end du kan forbruge. Vi arbejder på at tjene noget af elitdikteret værdi, for at bruge det til at opnå det, vi har råd til, i stedet for vores arbejde at levere det, vi har brug for. Vi lever ikke længere i lokalsamfund og opretholder os selv. Mennesker dyrker ikke længere deres egen mad, hvilket giver tiltrængt fysisk arbejde, hvilket fører til bedre fysisk og mental sundhed, men også naturlige økologiske fødevarer, der nærer den menneskelige krop, holder den stærk og modstandsdygtig over for naturlige sygdomme. Vi løsner på alle sider af dette alene. Vi har intet uden elite tokens af godtgørelse, og selv efter at vi har fået nok til at foretage et køb, kan det tages væk. Det er ikke frihed. Dette er kun overfladen af deres kontrol. Ikke længere var familier tilbragte timer efter skole og arbejde sammen, men i stedet blev de hypnotiseret af selvforskyldte elite programmering gennem deres forskellige skærme.

De elite dagsordener er altid mangesidede, altid looong sigt, og du bliver løbende programmeret til at være kortsigtede organismer på hver front!

Gennem bevidst formindskelse af den nødvendige uddannelse hos både børn og forældre er ansvaret for børneopdragelse (problem) blevet overdraget til eliteprogrammering (reaktion). De havde en løsning til at holde det naturligt aktive og nysgerrige menneske distraheret og underdanig og inaktiv: Teknologi. Dette lettede systematisk kontrol over hele verden. Radio derefter TV skulle være i alle hjem, så kom de håndholdte enheder vi kan bære i vores lommer, bruge hele dagen i skole, på arbejde, i alle aldre, endda sat over krybbe, så spædbørn kan få en tidlig dosering. For at hjælpe eliten i overensstemmelse med samfundene School-Work-Die rutine af livet, blev GMO'er, fluor, chemtrails og Big Pharma introduceret, dæmpe det naturlige menneskelige sind, som er fyldt med nysgerrighed og tørst efter viden. Alle kan observere virkningerne: kede, selvforsynende samfund, der ikke har noget at stræbe efter i livet, ingen fokus på det større billede eller det sande formål, men selvets snævre, lukkede fokus, fordi kritisk tænkning, figuropbygning, logik og ræsonnement færdigheder alle er gået ud af vinduet. Tankekontrol er, hvad det altid handler om, ikke dine uafhængige friheder, ikke dine rettigheder. Vi har indgående diskuteret de teknikker, der anvendes i tankekontrolprogrammering. Programmering er forårsaget af gentagelse og traume: ardannelse i sindet, overbelastning og skadelige nervereceptorer, hvoraf ingen er fysisk synlig, men forårsager skader, der let kan blive permanent, hvis de ikke heles.

Teknologi hjalp med at udvide tankekontrol gennem målrettede annoncer, subliminale meddelelser, personlige internetsøgninger (censurerede informationsbobler, holde dig fra at finde oplysninger), mens falske flagangreb, økonomiske depressioner og meget mere, hjalp med at holde mennesket stresset og distraheret nok til at acceptere resten uden kamp, da hele systemet var overvældet. De deraf følgende unaturlige sygdomme og lidelser (dvs.: stress, hjerteproblemer, angst, kræft, opmærksomhedsproblemer og som vi har udsat før, listen bliver ved og ved) skabt af de skader frekvenser af teknologi gør for vores DNA, også bidrage til at fremme deres kontrol over dig. Ved at opfinde lidelser og sygdomme, for at give næring til de problemer, som folk opstod med på grund af elitens problemer, har de bedøvet hele samfund nu. Og videre tror folk faktisk at disse lidelser er naturlige og virkelige. Menneskeskabt. Bedrag. Censur. Kontrol. Se mere her. - Her. Her og her. Alle elitens dagsordener fører til at ødelægge barnets sind, de uskyldige: kilden til frihed.

Ingen gør noget ved det. Ingen bekymrer sig om børnene. Selv om det ikke burde kræve det, har forskning vist, at små børn, der er yngre end 8 år, er kognitivt og psykisk forsvarsløse mod reklamer. INGEN LORT!

I slutningen af 1970'erne afholdt Federal Trade Commission høringer, gennemgik den eksisterende forskning og kom til den konklusion, at det var uretfærdigt og vildledende at reklamere for børn under 6 år. Sverige og Norge forbyder al reklame rettet mod børn under 12 år, Grækenland forbyder legetøjsreklamer indtil kl. 22.00, og Danmark og Belgien begrænser kraftigt reklamer rettet mod børn. En FTC-undersøgelse fra 2000 viste, at voldelige film, musik og videospil med vilje er blevet markedsført til børn og unge. Den gennemsnitlige unge ser mere end 3000 annoncer om dagen på tv, internet, reklametavler og i magasiner. I stigende grad er annoncører rettet mod yngre og yngre børn. Hele vejen tilbage i 2002 tegnede teenagere sig for mere end $1 milliard i e-handelsdollars, og branchen brugte 21,6 millioner dollars på internetbannerannoncer alene det år.

“ Folk har svært ved at lægge mærke til seksuelt relevante oplysninger, så annoncer med seksuelt indhold bliver bemærket.“ -forsker Tom Reichert, professor og leder af afdelingen for reklame og public relations i UGA Grady College of Journalism og Mass Communication“ Nogle unge mænd tror faktisk Axe body spray vil drive kvinder skøre, men mærke indtryk er formet af billeder i reklamer, også. Vores resultater viser, at stigningen i visuelle seksuelle billeder i løbet af de tre årtiers analyse skyldes produkter, der allerede indeholder seksuelt indhold i annoncer, ikke nødvendigvis udbredt adoption af andre produktkategorier, specifikt, alkohol, underholdning og skønhed annoncer er ansvarlige for en stor del af stige.“

Forskning af 3,232 helsides annoncer offentliggjort i 1983, 1993 og 2003 i de populære magasiner Cosmopolitan, Redbook, Esquire, Playboy, Newsweek og Time, afslørede seksuelle billeder i 20% af annoncerne. Brug af sex til at sælge alt fra alkohol til banktjenester er steget gennem årene: 15% af de undersøgte annoncer brugte sex som salgssted i 1983. Denne procentdel steg til 27% i 2003. Ud af 18 produktkategorier var de, der oftest brugte seksuelle billeder i reklamer, sundhed og hygiejne på 38%; skønhed, 36%; narkotika og medicin, 29%; tøj, 27%; rejse, 23%; og underholdning, 21%.... produkter, der ikke bruger sex i deres annoncer, var velgørende organisationer og computervirksomheder...

Alt, hvad et barn ser, oplever, hører, sanser, arbejder for at udvikle og styrke, eller svække sindet som helhed; følelser og følelser ændrer sig ofte under udvikling, og på grund af dette lærer vi at styre vores følelser og styre sind, som børn og teenagere, så vi kan blive voksne. Voksende og regulere kemi, læring rigtigt fra forkert, selvkontrol, selvrespekt og andre teknikker læres i løbet af denne tid og er meget nødvendige for at bruge sindet frem for følelser (i modsætning til dagens samfund: følelser over sindet).

I tidligere generationer var forældrene ansvarlige for deres børn og forventede at uddanne dem og forberede dem på livet: privatliv, forhold, køn, beslutningstagning, ansvarlighed, og listen bliver ved og ved. I dag har forældrene ingen opgaver at udføre ud over at sørge for, at deres børn går i skole til tiden. Nu er det udviklende sind fuldt udviklet af eliten, på deres måder, som denne:

Californiens AB 329 Health Education Framework 2019, i overensstemmelse med Healthy Youth Act 2016, kræver, at skolerne giver information og instruktion om at udføre forskellige typer sexhandlinger med forskellige typer partnere samt kønsfluiditet. Ifølge en Lompoc Unified School District administrator: Brug af oplysninger til at“ holde børn sikre“, kunne ikke undervises i den traditionelle videnskabelige metode for biologi, fysiologi eller mikrobiologi for at lette en dybere viden og forståelse af de naturlige processer, fordi det „ikke ville opfylde principperne af loven.“

I 1980, efter teknologiens fremgang, uddannelsens fald og familiestrukturens sammenbrud, havde eliten fået verden til at blive så stresset (frygt), at angstforstyrrelserne blev omklassificeret (hvilket ofte opstår, når den skade, eliten skaber bliver mere udbredt, den skal opdeles), og panikangst blev indarbejdet som en ny diagnostisk enhed. Definitioner og udtryk blev ændret for at rumme forskellige versioner af det samme for at skabe flere etiketter til at opdele os i, og flere lægemidler til at erobre os med. Ifølge epidemiologiske undersøgelser er en tredjedel af verdens befolkning ramt af en angstlidelse i løbet af deres levetid, men som de fleste statistikker er det et lavt skøn, da de fleste mennesker ikke går ind for dokumenteret behandling for det. Menneskeheden falder fortsat ind under elitens dagsordener, og derfor falder humaniora moralsk struktur og sundhed også.

„På mange måder er den bekymring, som efterforskere som jeg har, at vi er midt i en naturlig form for ukontrolleret eksperiment på den næste generation af børn,“ -Dr. Dimitri Christakis af Seattle Børnehospital

Følelser (hvis korrekt etableret og udviklet) kan være gode informanter, hvilket er hvad de er til. Men følelser vil altid være dårlige rådgivere, fordi de konstant ændrer sig, hvorfor vi har sind og træffer beslutninger og handler ikke baseret på følelser. Virkningerne af elitens programmering og det faktum, at den går imod den naturlige menneskelighed, er indlysende i de mentale uregelmæssigheder, der ses i ungdommen i dag. At udøve mod i lyset af en følelse som... frygt, opbygger selvværd, som mangler hos de fleste mennesker i dag, lige så at bukke under for at flyve i lyset af frygt reducerer selvrespekt. Vi er ikke skabt til at være kujoner, det er unaturligt. Antallet af unge i Det Forenede Kongerige alene, som siger, at de ikke mener, at livet er værd at leve, er fordoblet i det sidste årti. Mere end en fjerdedel mener også, at deres liv ikke har nogen følelse af formål. De er næppe alene, da angst og depression og følgeselvmord fortsætter med at stige, efterhånden som samfundsstrukturen er blevet elimineret og erstattet af samfundet, som er for skævt og uvidende til at bekymre sig om andre.

Ungdomsårene er en afgørende periode for udvikling og opretholdelse af sociale og følelsesmæssige vaner, der er vigtige for mental velvære. Disse omfatter indførelse af sunde søvnmønstre, regelmæssig motion, udvikling af coping, problemløsning og interpersonelle færdigheder samt læring af at håndtere følelser. Støttende miljøer i familien, i skolen og i samfundet er naturligvis også vigtige. Undersøgelser har vist, at teenagere har brug for 9,5 timers søvn hver nat, men i gennemsnit kun får 7,5 timer. Mangel på søvn kan gøre teenagere trætte, irritabel, deprimeret og mere tilbøjelige til at få forkølelse, influenza og gastroenteritis.

„Det er alarmerende, at teenagestresserfaringen ligner voksne. Det er endnu mere foruroligende, at de synes at undervurdere den potentielle indvirkning, stress har på deres fysiske og mentale sundhed,“ sagde APA CEO og Executive Vice President Norman B. Anderson, ph.d., i en erklæring. „For at bryde denne cyklus af stress og usund adfærd som nation, er vi nødt til at give teenagere bedre støtte og sundhedsuddannelse i skolen og i hjemmet, på fællesskabsplan og i deres interaktioner med sundhedspersonale.“

Ikke så alarmerende, da børn er påvirket af alt omkring dem. Hvis forældrene er stresset, vokser barnet op stresset og har livslange problemer fra det. Venner, tekster, billeder, alle påvirker os alle dybt, men som børn, oversvømmelsen af konkurrence og bedømmelse og godkendelse bragt gennem sociale medier, overvælder og chokerer systemet og traumatiserer det udviklende sind. Forældrene til alle tidligere generationer af menneskeheden er dem, der påberåbes for at sikre fremtiden. Som voksne har forældre evnen til at lære alt, hvad der er nødvendigt for at gøre det bedste, de kan under udvikling.

Forældrene har ansvaret for at passe på mange aspekter af det unge liv: undervisning rigtigt og forkert, godt og dårligt, sundt og usundt. Som mennesker har vi fri vilje, og som enhver supermagt kræver det meget ansvar og visdom at udøve ordentligt og beskytte. At være voksen er at kende dig selv og din vej. Barndommen skal lære dig de værktøjer, der er nødvendige for at være en produktiv voksen, for at finde din vej. Dette opnås kun med kærlighed: beskyttelse, undervisning og omsorg.

„Noget af det mægtigste arbejde i forældre er følelsesmæssig selvbevidsthed, så du kan undervise i følelsesmæssig selvregulering,“ -John Duffy, en klinisk psykolog og forfatter til The Tilgængelige Parent.“ Når børnene forstår, at deres forældre kan håndtere hårde følelser og alligevel være modstandsdygtige, giver det dem tilladelse til at gøre det samme ting.“

I 2014 fandt den amerikanske Psychological Associations Stress in America undersøgelse, at Millennials, i alderen 18-33 år, var landets mest stressede generation. Æren tilhører en endnu yngre demografisk: Generation Z: teenagere. Som vi allerede ved en alle forbrugende stress trigger er frekvens, specifikt Wi-Fi, 5G og frekvenser udsendt fra alle elektroniske internet kompatible enheder. Stress skaber en lang række problemer mentalt, fysisk og udadtil.

En undersøgelse viste ændringer i hjernens struktur blandt børn, der bruger smartphones og andre skærmenheder. Ifølge undersøgelsen scorede børn, der tilbragte mere end 2 timer om dagen på skærme, lavere på sprog og tænkning test. (Stor overraskelse...) Også børn, der tilbragte mere end 7 timer om dagen på elektroniske enheder, viste for tidlig udtynding af cortex, hvilket sker senere i udvikling. Siden iPhone kom ud i 2007, kom børn født efter 1995 ind i ungdomsårene med internettet i hånden.

På grund af stigningen i teknologien er der en ekstrem stigning i alt andet eliten gør. I vores hyperkommercialiserede forbrugersamfund er der stort set ingen undslippe den ubarmhjertige seksualisering af yngre og yngre børn, fordi samtidig en strøm af spam og nonsens har hobet sig op på nettet, den stigende censur plukker internettet tør for nærende information og forskning, til kontrollere al viden og frihed til at uddanne. Sindet er vigtigt. Beskyttelse af det udviklende sind er vigtigst. Men dagens verden er helt omvendt. Ikke længere er børn, som forældrene bruger til at foretage ændringer og være opmærksomme på fremtiden, de er på vej ind i, men børnene bruges snarere som en undskyldning, af deres forældre, for at forældre er blinde for alt, hvad der foregår i virkeligheden. Se ikke, og det eksisterer ikke. Katten i kassen er blevet den voksne tankegang. Uvidenhed er lyksalighed indtil fremtiden vokser op.

Især sociale medier, har eksponentielt øget de påvirkninger, der kommer ind i et uudviklet, uuddannet og ubeskyttet sind. Det er scripted, programmering, indoktrinering til det punkt, det meste af offentligheden, som vi dub masserne, kender intet til sand virkelighed, men lever helt fortæret af deres små og smalle mainstream bobler, som eliten har spundet omkring dem. Det er ikke underligt, at menneskeheden er plaget af menneskeskabte, unaturlige og løselige sygdomme og lidelser.

En undersøgelse foretaget af National Citizen Service viste, at piger i stedet for at tale med deres forældre søger trøst på sociale medier, når de er bekymrede. Undersøgelsen tyder også på, at piger sandsynligvis vil opleve stress oftere end drenge, i gennemsnit to gange om ugen, hvilket er ret nemt at finde ud af uden en undersøgelse. Hunnerne er mere følelsesladede som standard, da de er koblet til at blive mødre, plejere, og når de føler sig usikre og usikre og ubeskyttede, er stress og angst og andre produkter af frygt den naturlige reaktion. Derfor er elitens samfund i dag gearet til at fratage kvinden af kvindelighed, ligeledes med hannerne. Omvendt Menneskehed. Del og erobre.

“ Prinsens Trust har målt ungdomsudtalelsen i 10 år og fundet ud af, at knap halvdelen af de unge, der bruger sociale medier, nu føler sig mere bekymrede over deres fremtid, når de sammenligner sig med andre på websteder og apps som Instagram, Twitter og Facebook. Et tilsvarende beløb er enige om, at sociale medier får dem til at føle sig „utilstrækkelige. Mere end halvdelen (57%) mener, at sociale medier skaber „overvældende pres“ for at lykkes. Selvmord forekommer nu på mere end 5 ud af 100.000 teenagere (i England), hvilket står i kontrast til et tal på lidt over 3 ud af 100.000 i 2010.“

I Danmark (et af de første lande, der legaliserer prostitution og pornografi, hvilket fører til feministisk overtagelse og maskulin kastration: total samfundsmæssig inversion) er omkring 70.000 danskere mellem 15 og 29 år uden uddannelse, arbejde eller en lys horisont, fordi et stigende antal unge står over for en række alvorlige problemer-især psykiske problemer. Selv i dette lille og meget kontrollerede samfund bygget op omkring dedikationen til selvkomfort, tre gange så mange børn og unge diagnosticeres med angst eller depression, som de var for 10 år siden! American College Health Association's 2016-undersøgelse viste, at 62% af de bachelorstuderende rapporterede „overvældende angst“, hvilket er en betydelig stigning fra 50% i 2011. I 1985, da instituttet begyndte at opstille studerende, sagde 18%, at de følte sig overvældet. I 2010, 29% og i 2016 sprang antallet til 41%. Hvis det ikke gør det klart, at der er et problem, vil intet gøre. Slå fakta op for jeres landes ungdom, det er ikke svært. Tag et kig på din fremtid, der smuldrer, fordi systemet er baseret på det uvidende sind, som voksne ikke har gjort noget ved og ikke vil gøre noget ved, fordi voksne ikke har eksisteret i nogen tid.

„Sociale medier er blevet allestedsnærværende i unges liv, og denne forskning tyder på, at det forværrer det, der allerede er en usikker og følelsesmæssigt turbulent tid,“ sagde Nick Stace, UK administrerende direktør for The Prince's Trust. „Unge mennesker er afgørende for landets fremtidige succes, men de vil kun realisere deres fulde potentiale, hvis de tror på sig selv og definerer succes på deres egne vilkår. Det er derfor en moralsk og økonomisk nødvendighed, at arbejdsgivere, regeringer, velgørende organisationer og bredere samfund sætter de unges behov i centrum.“

Teenagere er i dag blevet opdraget på teknologi og levede hele deres liv med internettet, mobiltelefoner og sociale medier: med forandring som en betingelse, for sådan fungerer teknologien. Forandring er forudsætningen, og ustabilitet er standard. Derfor mangler ungdommen nu kommunikationsfærdigheder, sociale færdigheder, er ubeslutsomme, ikke målorienterede, umotiverede, uambitiøse, og alt dette fører til endnu mere stress, angst og depression, hvilket får dem til at sulte efter dopaminfiksering af det, der føles godt for selv et kort øjeblik. Totalt unaturlig menneskelighed. Den onde cyklus er færdig, og alle er en villig mus kører i hjulet. Forbundet, men isoleret, kyndig, men ængstelig, hengivet endnu stresset. Dette er Generation Z (Z... tænk over det). Korrekt uddannelse, der producerer uafhængige tænkere med stærke, kloge sind, er hvad der er nødvendigt for at forbedre verden. Det er alt. Men eliten ved det og arbejder på at forhindre det i at ske... naturligt.

Det bedrag eliten har fået mest til at tro i dag: at vi er et avanceret og fremrykkende samfund, for at fremme elite evolution programmering. Tricket til det bedrag, ligesom dem alle, er, at eliten invertere alt. De skriver og spreder teorier om deres udvikling (humanistiske fremskridt til fremskridt), mens de gør alt, hvad de kan for at uddelegere menneskeheden. Som vi bliver ved med at sige, gør de intet for dig. Mens menneskeheden blindt ledes gennem elitens dagsordener, er den blevet afskåret og nedbrudt til et punkt, at naturlig, ægte menneskelighed er ret svært at finde. Vi har intelligente sind, naturligvis, med evnen til at forestille sig, bygge, skabe, pleje, vise nåde til, beskytte, uddanne og meget mere, som alle skal snuse ud og kontrolleres. Uvidenhed bringer os alle i fare. Ikke kun online, men som alle kan se ved at se på verden omkring dem, er uvidenhed og tolerance nøglerne til elitens uddelegering af menneskeheden.

I dag menneskeheden accepterer (takket være sindet kontrol af tolerance) meget traume gennem tankekontrol, og yderligere accepterer den voksende mentale ustabilitet, som normalt! Eliten styrer din dag, dit arbejde, skole, religion, aktiviteter, fonde, tanker, viden, kost, alt. De styrer dine børn på samme måde, og du fortsætter med at tillade det. Tolerance skaber perfekte slaver. Et eksempel på tankekontrollen, der bringer os til et hypersexualiseret samfund, ville naturligvis være den internationalt kendte Disney, som har påvirket børnenes sind i de fleste lande i verden, i generationer, skubbe eliternes dagsordener i deres subliminale budskaber og i mange film blot skubbe dagsorden åbenlyst. Disney ses af alle lande, kultur, samfund, grupperer de kommende generationer i én, som tankegang. Hive Sind. Dette er en af de mest effektive af elitens værktøjer, da det normaliserer upassende forhold til børn og dyr, samt lærer om det okkulte (som går sammen) til børn, gennem gentagelse af sange og subliminale meddelelser.

Hvis man ser på Hollywood eller i musikindustrien, er det nemt at finde seksuel udnyttelse af børn. Underholdningsindustrien drives af pædofile, eliten, årsagen til eksistensen af denne industri, som mode, er at styre sindet til at ødelægge de uskyldige: at gennemføre NWO. Finn Wolfhard (14) af Stranger Things og cast-mate Millie Bobby Brown (13), har befundet sig under den modbydelige seksualisering fra voksne, hvad vi ville kalde ofre for seksuelle rovdyr. Disse historier er overalt, stadig intet gøres for at beskytte børn.

Lige i sidste generation var det ikke ualmindeligt, at forældre overvåger, hvad deres børn så på tv og i film, og musiktekster og videoer, for at holde de sarte børns sind væk fra traumer af vold og overdreven brug af seksuelle påvirkninger, der fordrejer sindet, ved at gøre sex til noget, der skal bruges og tages. Sex er blevet sænket til perversion, så vi føler os tomme og alene. Nu går det meste af vores indsats ind i, hvordan vi ser ud, hvordan vi mærker os selv, tiltrækningskraft, hvad der er på ydersiden betyder noget, når det i virkeligheden kun er det, der er på indersiden, der gør. Vores værdi er ikke baseret på, hvordan vi blev født så ud.

Menneskelig seksualitet er ikke kun et spørgsmål om biologisk reproduktion (som det er tilfældet med dyr), men også om intimitet. I vores kultur er begrebet intimitet ofte misdefineret som synonymt med samleje. Så som individer føler behov for intimitet, men kun fodres sex, hvorved ensomhed og tomhed er skabt af mangel på ægte intimitet har været i en ekstrem stigning i de sidste generationer.

Dagens usunde budskaber danner de værdier, holdninger og overbevisninger, børn kommer til at holde om sig selv og verden. Det er ikke svært at se, hvor tidlig eksponering for seksualitet har sat børn på en usund livssti, men vi vil alligevel gå dybere ind i det.

En undersøgelse foretaget af Psykologer på Knox College i Galesburg, Ill. viser, at de fleste piger så unge som 6 allerede tænker på sig selv som sexobjekter... Har du forstået virkningen af denne erklæring?

De fleste piger så unge som 6 tænker allerede på sig selv som sexobjekter!!!!

Deres forskning viste, at det enten er medierne eller forældrene (i dette tilfælde moderen), der seksualiserer kvinder og prædisponerer deres børn mod at objektificere sig selv, da den resterende indflydelse forstærker budskaberne og forstærker effekten. Mødre, der ofte rapporterede om at bruge tv og film som undervisningsøjeblikke (alias forældretid) om dårlig adfærd og urealistiske scenarier, var dog langt mindre tilbøjelige til at have urealistisk seksualiserede døtre. Kraften i moderens instruktion. Forældre. Det faktum, at dette endda er et spørgsmål, og så stort, er stadig skuffende for menneskeheden. En rapport fra American Psychological Association fandt, at piger, der udsættes for seksuelle beskeder i populærkulturen, er mere tilbøjelige til at have lavt selvværd og depression, og lider af spiseforstyrrelser. Det kræver ikke et geni at finde ud af det. Bare sund fornuft.

Mainstream mega-selskaber som Disney tjener milliarder ved at markedsføre sexede produkter til børn, der er for unge til at forstå betydningen, det er ikke underligt, at pædofile føler sig begejstrede, som hensigten. Fransk Vogue, som enhver børnemodel, seksualiserer børn så unge som 6 i deres magasiner. Ligesom musikindustrien og Hollywood har modebranchen længe været et hul af menneskehandel, sexudnyttelse, narkotika og misbrug. Chokerende, forstyrrende og traumatiserende indhold, der findes i utallige videoer rettet mod børn, med børn iført upassende tøj og gør upassende ting, er let tilgængelige og indtægtsgivende takket være YouTube-kampagner. Disse videoer bruger ofte populære figurer som Disney's Elsa til at lokke børn til at se videoerne.

For flere år siden introducerede legetøjsproducenten Mattel en version af Barbie kaldet „Lingerie Barbie.“ Mattel erklærede dukken var i alderen 14+, men som alle ved, især dem, det gennemsnitlige marked for Barbie er i alderen 8 til 12 år. Produktbeskrivelsen viser, hvordan børn er tvunget til at konfrontere seksualitet spørgsmål: „Barbie udstråler en flirtende holdning i hendes himmelske glædelig enke bustier ensemble accenteret med indviklede blonder og matchende peekaboo peignoir.“ Barbie er siden blevet erstattet af Bratz dukker, lige fra spædbørn iført makeup til præteen dukker iført fiskenet, miniskørter, tung makeup og uhyrlige outfits. Navnet siger det hele. Problemet er også for drenge, da vi ser en generation af unge drenge, der ønsker at være som det, de ser på tv, i film og musikvideoer: aggressiv og ukontrolleret, uden respekt eller ære. Deres kjole afspejler deres bagudrettede rollemodeller. Forskere i Washington, DC ønskede at starte et program for at forhindre seksuel aktivitet i ungdommen, men efter at have tilbudt programmet til syvende-gradere, var det ineffektivt, fordi for mange syvende-gradere allerede havde sex!

Bare sidste generation var du nødt til at stjæle dine naboer PlayBoy for at få et glimt af en nøgen krop, som var elegant og smagfuldt, respektfuldt vist. I dag har børn fuld adgang til millioner af sex-sites med grafisk eller interaktiv video og live-feed af de mest perverterede og debaserende seksuelle handlinger. Hvis man ikke kan se, hvor ødelæggende det er, er der lidt denne artikel vil gøre for at ændre dit perverterede sind.

Ifølge Det Forenede Kongeriges National Society for the Prevention of Cruelty to Children er tilfælde af seksuelt misbrug af børn steget til en tredjedel af alle sager om seksuelt misbrug af børn i Det Forenede Kongerige. Internet-initierede seksuelle overgreb blandt unge i USA er også steget og som teenagere, bevæbnet med nye ideer fra at se seksuelt eksplicit materiale, men dårligt udstyret med en definition af samtykke, hvordan man trækker grænsen mellem deres egne værdier, hvad deres værdier er, hvad konsekvenserne og konsekvenserne vil være, befinder sig bag tremmer og trykt i sex-gerningsmanden registre for at klikke på „send“ på eksplicitte fotografier. For ofrene er der ofte den langsigtede konsekvens af traumer og undertrykte skyldfølelse over gerningsmandens handlinger, hvilket øges med bevidstheden om, at der ikke vil blive gjort noget ved det. Efterhånden som seksualisering stiger, bliver børn mere og mere forvirrede.

En grundskolelærer med base i Merseyside rapporterede om en række foruroligende hændelser i klasseværelset, hvor elever helt op til 10 blev sendt eksplicitte billeder via sociale medier samt et seksuelt overgreb mellem to syvårige drenge. En lærer med 20 års erfaring, sagde, at hun mente, at ubegrænset adgang til internettet var delvis ansvarlig for seksualisering af børn. Hun siger:

„Som grundlærer er jeg blevet rystet over stigningen i seksuelt sprog og adfærd hos børn helt op til fem år. (Selv med de tilsatte hormoner i vores mad i dag, 5 er stadig 5 år væk fra at være selv naturligt nysgerrig efter sex - og stadig 8 år fra at være mentalt modne nok til selv at forstå den sande virkning og mening af køn, og det er stadig år forbi den alder, hvor et barns sind er udviklet nok til at være stand til at håndtere det, eller være endda tæt på fuldt ud at forstå det på en sådan måde, at man kan forsøge at træffe en beslutning om det.) Ufiltreret adgang til internettet og alder upassende computerspil udsætter flere og flere små børn for ting, de ikke er i stand til at klare eller forstå. Mange forældre har ikke fået en anelse om, hvad der sker.“ De aner ikke, fordi de ikke er forældre.

En gymnasielærer, i London og Humberside, rapporterede „flere seksuelle overgreb og en mulig voldtægt“ over syv års undervisning. En BBC-undersøgelse i september sidste år, baseret på anmodninger om oplysninger til politiet, afslørede, at der blev registreret 5.500 seksuelle lovovertrædelser i britiske skoler over en treårig periode, herunder voldtægter. En undersøgelse fra 2014 foretaget af Girlguiding UK viste, at 59% af de unge kvinder i alderen 13-21 år havde været udsat for en form for seksuel chikane i skolen eller på universitetet i det forløbne år. En sekundær leder af PHSE med hjemsted i Lincolnshire fortalte Guardian, at 95% af en klasse på 7 drenge fortalte hende, at de havde adgang til pornografi online.

I Uganda opdrættes børn (4-14 år) i grundskolen og skærer forældrene helt ud af udviklingsbilledet. I 2002 gik ikke-statslige organisationer ind for både afholdenhed og brug af kondomer, når man ikke kan afholde sig fra at stemme, da kondomer ikke forhindrer hiv og ofte går i stykker. Sund fornuft. De forsøgte i 2004 at uddele kondomer til børn, men samfundet accepterede det stadig ikke. Det blev opdraget igen i 2018 og 2019, som eliten altid gør, indtil noget, de ønsker, bliver skubbet igennem. Målet er at skubbe denne lette adgang til alle ting, der afbaserer børn, så i den tid, hvor man naturligt lærer selvkontrol, integritet, respekt for andre og ansvar, i stedet i dagens udviklingstid, udvikler barnets sind sig omkring overgivelse værdighed og integritet til ukontrollerede luner - Ja. - Selvstændig. Svaghed. Debauchery.

Michael Mulwana, en far til tre, fortalte sin historie.“ Den anden dag var jeg chokeret, da jeg løftede min ældste søns pude fra sengen og fandt kondomer linet op. Jeg stod i chok og stirrede på kondomerne og min søn. Fordi jeg var så chokeret, at jeg hverken kunne slå ham eller råbe ad ham. Så jeg spurgte ham, hvor han fik kondomerne fra.“ De gav dem til os i skolen, „svarede han. Hvad bruger du dem til? Jeg spurgte: 'For at nyde livet. 'sagde han at gå sin vej.“

Mulwana siger, at han satte sig ned i stuen stirrede på taget og spurgte sig selv, hvad han ikke havde gjort, og hvad han ville gøre. Mens kondomer gives frit, påvirkes tilskyndelsen til promiskuøs livsstil, død, misbrug og hiv ikke. I stedet for at bruge tilbageholdenhed og vente på den rette tid i livet, udvikle styrke og karakter og blive voksen, kondomer er elitens løsning, der dubberer det“ sikkert køn“. Nøgleord gør hele forskellen, især når man affolker den uvidende.

Catherine Watson, direktørens kommunikation på Straight Talk Foundation udtalte:“ Det er forkert at give kondomer væk på en uorganiseret og tilfældig måde i skolerne. Fordi dette giver falsk tillid til de studerende og skaber pres på dem for at starte sex, selv når de ikke er klar. Sex bør systematisk gennemtænkes, før de bliver hengivet til.“ Ærgerligt ikke mange lyttede til hende. At give eleverne kondomer fører dem til for tidlig sex og promiskuøs adfærd. Sund fornuft.

Japan eksemplificerer børneseksualisering, da den nationale kommercialisering af „Lolita-komplekset“ har fortjent sin egen forkortelse: Rorikon. På gaderne i Tokyo hænger plastiske modeller af prepubescent piger åbenbloused fra prismærkede vinduer, mens deres uniformklædte virkelige kolleger sælger deres tid til mænd i „JK“ eller „skolepige“ caféer. Selvom børnepornografi blev forbudt i 2014, er blød porno kendt som „Chaku Ero“ med børn tilladt som „ytringsfrihed“, så længe de pågældende børn ikke viser nøgne kønsorganer, bryst eller balder. Børn og teenagere er de største forbrugere af onlinemedier. Stigningen i medieseksualisering er også kombineret med en vending i ofres og gerningsmændenes roller; børn befinder sig på begge sider af spektret, ofte i hænderne på deres jævnaldrende. Dette er naturligvis ikke begrænset til Japan.

Uskyld og renhed, hvad der plejede at være værdsatte kvaliteter af menneskeheden, alt helt ubeskyttet og trampet på. Menneskeheden har fejlet.

„Pornografi? Det er en ny synaptisk vej. Du vågner op om morgenen, åbner en miniatureside, og det fører til en Pandoras æske af billeder. Der har sandsynligvis været dage, hvor jeg så 300 [kvinder], før jeg kom ud af sengen.... internetpornografi har absolut ændret min generations forventninger. For 20 sekunder siden troede du, at billedet var det lækreste, du nogensinde har set, men du smider det tilbage... hvorfor påvirker det ikke psykologien ved at have et forhold til nogen? Det er nødt til.“ -John Mayer i et 2010 interview med Playboy Magazine, Grammy Award-vindende musiker.

Det kræver ikke et geni at regne ud. Pornografi ødelægger menneskets seksualitet ved at rive det ud af det tilsigtede formål (omvendt, som det er alt, eliten gør), etablering og uddybning af ægte intimitet mellem to mennesker og gør det til et produkt, der skal indtages. Mennesker bliver forbrugsmønstre frem for personer, der kræver værdighed og respekt. I denne proces er alle involveret i produktion og forbrug skadet. Denne skade er ikke kun sociologisk og psykologisk, men også åndelig. Porno er en simpel forfalskning, en løgn, et misbrug på dig selv og andre. Den gennemgribende seksualisering af alt, hvad vi ser gennem subliminale og direkte beskeder, øger kun isolation, usammenhængende og meget mere.

Hjernen integrerer, hvad den bliver fodret i minder, giver mening i verden, og udvikler vores selvfølelse. Hjerner kan ikke bestemme, hvilke påvirkninger der skal bevares, og hvilke der skal kasseres, hvorfor det er så vigtigt at beskytte vores sind og kontrollere vores tanker. Hvis hjernen bliver fodret med billeder af voldelig seksualitet, objektivering af sex og en ustabil, usikker familiær struktur, bør det ikke komme som nogen overraskelse, at denne hjerne vil se verden gennem et filter af usikkerhed, angst, fordærv eller sensualitet, som vi ser i flertallet i dag. På grund af vores perversion og udskejelser, har vi nu piller til at hjælpe eller hindre naturlige menneskelige biologiske processer, fordi vi er blevet så desensibiliseret og hormonalt ændret, at naturlige menneskelige intimitet og endda grundlæggende libido i mange lande er et voksende problem, som også anført af NHS. Mellem januar og oktober 2004 brugte stoffirmaer 343 millioner dollars reklame Viagra, Levitra og Cialis. Den menneskelige hjerne reagerer ikke længere på naturlig menneskelig dopamin og andre naturlige kemiske forandringer, som naturligt bør forekomme under naturlige seksuelle forhold. Seksuel information vi sætter i vores sind udløser en kaskade af neurologiske, kemiske og hormonelle hændelser, fordi det er biologi. Når vi ikke kontrollerer, hvad vi sætter i vores sind, når vi ikke beskytter os selv, bliver vi fordærvede.

En Cambridge University undersøgelse viste, at pornografi udløser hjerneaktivitet hos sexmisbrugere på samme måde som stoffer udløser narkomaner. „Kompulsiv adfærd, herunder at se porno til overskud, overspisning og gambling, bliver mere og mere almindelige.“ sagde Dr. John Williams, chef for Neurovidenskab og mental sundhed hos Wellcome Trust, som finansierede forskningen. Vi må bryde cyklussen og forhindre, at den fortsætter. I en rapport i 2014 blev der konstateret en forbindelse mellem at se ubeskyttet sex forekomme på skærmen og fortsætte med at have ubeskyttet sex i det virkelige liv, mens antallet af kvinder, der gennemgik en „labiaplasti“, steg med næsten 40% i 2016 i USA. I 2016 viste en undersøgelse, at 53% af de 11-16-årige på et tidspunkt har set eksplicit materiale online. Selvfølgelig har de det! Det er der med et tryk på en knap, bogstaveligt talt i håndfladen. I 2016 afslørede analyserapporten fra blot én hjemmeside, Pornhub, at dens videoer blev set 92 milliarder gange sidste år, af 64 millioner daglige besøgende.

Lad os nu bryde det ned endnu mere, for dem af jer, der stadig tror, sex ikke er noget særligt for de uudviklede sind-klart blinde over for den skade, det har forvoldt jeres. Når hjernen ser seksuelle billeder, er der en bølge af fornemmelse på grund af menneskets naturlige kemiske udslip af dopamin og oxytocin og vasopressin. De får en til at føle sig begejstret og vækket samt hjælpe en huske langsigtede minder. Sex går hånd i hånd med intimitet. Det er langt mere, end vi lader det være, ligesom alt andet... og indtil vi vender tilbage til vores naturlige menneskelige stater, vil vi være uopfyldte og tomme. Et andet hormon frigivet i sex er serotonin, som bringer os følelser af ro og afslapning. Men som alt andet, hvis hjernen forbinder disse følelser med en kunstig oplevelse (som porno), vil den efterfølgende lede en person tilbage til porno, snarere end en ægte seksuel oplevelse, som vil opfylde de sande menneskelige behov. Ved at misbruge disse naturlige produkter i hjernen, som det sker, når man ser porno selv regelmæssigt, bliver hjernen overbebyrdet og har brug for mere og mere dopamin for at give den samme reaktion og udslidt hjernen. Fordi dopamin kan blive vanedannende, hvis vi ikke er i kontrol over os selv, regelmæssig bliver overdreven, og når du starter, er det stadig vanskeligere at stoppe. Manglende selvkontrol udvikling og selvrespekt. Hvordan man lærer at håndtere seksuel energi og at danne et passende svar på det er en del af at blive en moden voksen. Det er her, uddannelse træder tilbage på scenen. Forhåbentlig kan du se, hvordan det passer sammen.

Hvad der bør ikke være nogen overraskelse, er nu blevet angivet i en undersøgelse: Sex under ungdomsårene kan have varige negative virkninger på kroppen og stemningen godt ind i voksenalderen, sandsynligvis fordi aktiviteten opstår, når nervesystemet stadig udvikler sig. Enhver voksen, der var seksuelt aktiv som barn, kan fortælle dig den negative indvirkning det har haft på deres liv. Det behøver ikke at tvinges seksuelt misbrug for at forårsage varig skade. Det udviklende sind. Ohio State neuroforskere brugte hamstere til en undersøgelse, da de har fysiologiske ligheder med mennesker.

„At have en seksuel oplevelse i løbet af dette tidspunkt, tidligt i livet, er ikke uden konsekvens,“ sagde John Morris, en medforfatter til undersøgelsen og en ph.d. -studerende i psykologi ved Ohio State University. „Påvirker hanners følsomhed over for symptomer på depression og kunne også udsætte hanner for en vis stigning i inflammation (i deres hjernevæv og mindre komplekse cellulære strukturer i centrale signalområder i hjernen) i voksenalderen. Der er en mulighed for, at miljømæssige oplevelser og signaler kan have forstærkede virkninger, hvis de opstår, før nervesystemet har slået sig ned i voksenalderen.“

Den „knap juridiske“ undersøgelse foretaget af forskerne Bryant Paul og Daniel Linz præsenterede 154 bachelorstuderende billeder. Nogle billeder afbildet voksne kvinder, der syntes at være mindst 21 år gamle, og andre billeder afbildet kvinder, der syntes at være mindreårige. Bagefter præsenterede disse billeder, forskerne administrerede en klassisk test af ubevidste forening. Undersøgelsesresultaterne tyder på, at almindelige mennesker ikke har problemer med at lære at forbinde 12-årige piger med seksualitet. Og det var efter kun en kort udsættelse for simulerede billeder af teenageseksualitet i laboratoriet.

Det er ALTID lettere at falde, end at holde sig op.

Vi formodes at være intelligente væsener, men det populære mantra at chant i dag er „samtykke gør det lovligt“ er det ugyldige argument, der bruges af rovdyr og elitens tankegang med hensyn til børn. Pædofileliten vil tvinge deres nedværdigende dagsordener, og takket være din tolerance vil de fortsætte. Det ændrer ikke på kendsgerningerne, at det skader det udviklende sind og dermed vores fremtid. Traume muliggør lettere elite tankekontrol, og den mest effektive måde at opnå et splittet sind på er at rive det gennem et traume, der ikke kan forstås af offeret: voldtægt. Ikke nødvendigvis fysisk voldtægt, men psykisk. Elite foretrækker at forlade ingen ar, som alle, der er involveret i deres „forældreprogrammer“, kan vidne. Mental misbrug, som enhver overlevende kan fortælle dig, er langt værre end fysisk misbrug, da det er en daglig kamp for at arbejde for at helbrede. Denne skade, som mange lider med, er, hvad dagens børn forventes at vokse op i. Stress kan føre til selvmedicinering og stofmisbrug som „afsætningsmuligheder“ for at bremse angst.

Et overaktivt stressrespons hæmmer mange hverdagsfunktioner og kan føre til problemer med at socialisere normalt med andre mennesker. Det er voldtægt, fordi intet barn kan acceptere det, intet barn har den mentale evne til at forstå konsekvenserne af en sådan beslutning, det er derfor ikke deres egen.

Livet er meget mere, end vi tillader det at være på grund af vores manglende uddannelse og tilbageholdenhed, vi har overgivet vores frie vilje og selvkontrol for at leve som slaver af hive sind. Da internettet kom rigtig mange forældre uddannede deres børn om det er farer: du kan stole på ingen online, fordi du aldrig vil vide, hvem der er på den anden ende af linjen. Grundlæggende viden om fremmed fare. Selvfølgelig kan vi ikke blive overrasket fremmed fare ikke diskuteres vedrørende internettet, da det ikke er blevet diskuteret om virkelige verden oplevelser i nogen tid. Hvis det var, ville det ikke være normalt, at 1 vores af 3 børn under 8 år blev fysisk voldtaget (hvilket ødelægger mentalt og fysisk for livet) i det, vi kalder civiliserede samfund. Hvordan tiderne ændrer sig. Der var en tid, det var IKKE acceptabelt, og IKKE opmuntret. Men vi har tolerance at takke for udskejelser.

I dag alt er tilgængelige og uuddannede sind ikke modne nok til at forstå konsekvenserne, opsec, privatlivets fred rettigheder for sig selv og andre, og en lang række andre ting forælder: den mentalt sunde og veluddannede voksne, har en pligt til at videregive. I dag deler forældrene selv billeder og videoer af deres børn og alle deres detaljer online for alle at se og bruge. Sikker på, at vi kunne bruge selvkontrol og tage ansvar, men det ville kræve en indsats og tanke. Vi kunne gøre det så porno og pedoer blev holdt på et begrænset internetrum, der ikke var tilgængeligt for børn og uvidende, men det er ikke det punkt, eliten ønsker at bringe til virkelighed, hvilket er grunden til, at de nu er på facebook og twitter. Deres endelige mål om at fuldføre den nye verdensorden har altid været og er at legalisere pædofili, så deres livsstil er åben og accepteret af alle. For at gøre det, skulle alt dette ske først.

Selv pave Francis fortsætter elitens dobbelt-tale i hans topmøde for seksuel misbrug krise, hævder, at „der er vigtigere spørgsmål end seksuelt misbrug af børn“. De bekymrer sig ikke om dig. I dag er alt fokuseret på sex, perversion, begær - selvet - hvilket fører til alvorlig social nedbrydning, som vi ser i dag. Selvtilbedelse øger dovenskab og reducerer uddannelse og handling. Når et menneske ikke kender sit formål, falder interessen.

NWO's hive sind: tilbedelse af selv, er blevet eksponentielt øget takket være disse teknologier, som selvfølgelig eliten tilbyder os gratis. Teknologi kunne bruges til meget godt, og eliten reklamerer altid for deres produkter for godt, indtil de kan implementere dem. Eliten bruger alle ting til at gavne dem, hvilket gøres ved at ødelægge dig. Intet er gjort for dig, fordi de ikke bryder sig om dig. Deres mål er at ødelægge dig. Den ultimative måde at ødelægge dig på er ved at forhindre eller ødelægge din fremtid: barnet. Alt, hvad de giver til dig så godt, bruger de kun til det negative. At være et voksen menneske kræver visdom... og det kræver ikke meget i dag at se, hvordan vi alle er blevet tåber.

Nu tror folk, at alt der er for dem, og andre er fysisk, sex. Ingen kærlighed. Ingen respekt. Ingen integritet, logik eller visdom: menneskelige træk. Eliten får dig til at tro, at du kommer fra dyr, og derfor er sex og vold alt, hvad du har lov til at vide. Mennesker er åndelige og mentale væsener, det er det, der gør os ikke dyr, men menneskelige: At blive ledet af sindet, ikke kroppen, evnen til at ændre os fuldstændigt gennem vores sinds kraft. Vores sjæle og sind plejede at være uddannet (fodret, næret) nok til at forstå betydningen af renhed og selvkontrol, til at være mere, end vi troede muligt, fordi det, vi tror er muligt, hvad vi føler er muligt, er latterligt i forhold til hvad der virkelig er. Vi er alle i stand til vidunderlige ting, fra helbredelse gennem tanke eller berøring, til at vælge at elske dem, der hader os og derved ødelægge de negative kræfter, til at have evnen til at ændre en persons liv ved at gøre en slags handling. Vi har, individuelt, magt til virkelig at ændre verden.

Alt, der blev skubbet på menneskeheden nu, ville have været utroligt at endda tænke på et par generationer siden, (afhængigt af dit land). De ubestridte sind i dag er primet til at være tolerante, blindt åbne, til at omfavne NWO, som er vores død. Tabet af uddannelse, tab af sundhed, tab af mental kapacitet, tab af stabilitet og sikkerhed, tab af kommunikationsevner, respekt, selvkontrol, visdom, censur af information, finansiel censur, perversion og korruption (vridning af sindet og mentale processer) osv, direkte bly til menneskehedens ende. Formålet med barndommen er at lære, hvad der er nødvendigt for at finde og opfylde dit formål. Formålet med en forælder er at beskytte, forsvare, hæve og forme det udviklende sind på en oprejst, sund og sand måde.

Hvis bare individet kunne forstå en brøkdel af hvor meget vigtige de er, og hvor magtfulde og stærke de kunne være hvis du bare kunne se, hvad jeg ser så ville du ikke lade dig selv blive nedbrudt på en så modbydelig og modbydelig måde... og... vi ville ikke skulle skrive artikler for at forklare naturlig menneskelighed til mennesker!!!!!!!!

Forvent


Tags: , ,
Copyright 2015. All rights reserved. See more at http://saianarchy.com

Posted 08/09/2019 by admin in category "Mind Kontrol

Leave a Reply

Your email address will not be published.