October 7

Dukker på strenge give dæmoner vinger: Making af Greta Thunberg

en flag
da flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Vær hilset verden.

Vi har alle set børneskuespillerne eliteparaden rundt i mode, tv, film, musik, medier og politiske spillesteder som FN. Selvom vi har afsløret, hvordan eliten bruger plakat børn (og voksne), vi ønskede at diskutere en Greta Thunberg i dag. Tingene udfolder sig hurtigere, da massernes sind bliver kvalt i kontrol. Efterhånden som propagandaens oversvømmelse stiger, gør niveauet af agitation også. Stress. Elite har arbejdet i generationer for at bringe niveauet af menneskelig frekvens op til et anstrengt og stresset punkt. Dette er tydeligt i dag, da sind ikke længere kan fungere fornuftigt, rationelt, og evnen til at behandle og udføre opgaver som logik, sund fornuft og ansvar er blevet dæmpet. Vi har set stigningen i elitens aktiviteter på propaganda/pædagogisk front og Greta er blot den næste elitære stjerne, der bruges til at hypnotisere de uvidende masser. Så lad os ødelægge illusionen.

Greta Thunberg,“ blev“ berømt efter at have droppet skolen på 15 år, for at slå til i det svenske parlament den 20. august 2018. Som han fortalte medierne, var Ingmar Rentzhog, grundlæggeren af den sociale medieplatform We Have No Time, tilfældigvis forbi på samme tid og lagde et billede af hende på sin Facebook-side, som gik viralt. I november deltog mere end 17.000 studerende i 24 lande i springende skolestrejker. I december holdt Greta en tale på FN's COP24-konference om klimaændringer.

Februar 2019, protester direkte inspireret af Greta, fandt sted i mere end 30 lande, fra Sverige til Brasilien, Indien og USA. I marts blev den 16-årige nomineret til en Nobels fredspris, da hendes følgende voksede til mere end 2 millioner mennesker i 135 lande. I maj kaldte Times Magazine hende som en af verdens mest indflydelsesrige mennesker og sprøjtede hende på forsiden. I juli opfordrer konservative lovgivere til en boykot af Gretas optræden i det franske parlament. I august fik Greta travlt med at slå tilbage på dem, der kunne se gennem hendes propaganda. Et par dage efter en twitter-krig samledes omkring 450 „Fredage for Future“ klimaaktivister fra 37 europæiske lande til et topmøde i Lausanne, Schweiz for at diskutere Gretas bevægelses udvikling og arbejde med internationalt samarbejde. En uge senere sejlede Greta fra Storbritannien for at deltage i FN's klimapopmøde. I mellemtiden nåede antallet af klimastrejkende 3,6 millioner børn i 169 lande.

Før vi fortsætter med hendes berømmelse tidslinje, lad os tage et øjeblik at grave i denne sejlekspedition af hendes.

Da Greta sejlede i et par uger, i august 2019, fra Plymouth, Storbritannien til New York City, USA, gjorde hun det i en €4 millioner, nulkulstof, yacht, som ejes og ledes af Rothschild Pierre Casiraghi, barnebarn af Prince Ranier og skuespillerinden Grace Kelly. Flyvende et sejl udstyret med mottoet: UNITE bag videnskab! (Elite videnskab... bedrag) Greta lavede pilgrimsrejse uden toilet eller bad. Det ser ud til at bruge havet til affaldshåndtering er acceptabelt, eller genbrugte hun og genbruger hun? Den angiveligt miljøvenlige rejse krævede to besætningsmedlemmer at hoppe på et brændstofslugende fly til New York for at bringe Thunbergs båd tilbage til Europa og udligne alt, hvad der blev reddet på Thunbergs rejse... oven i købet vendte skipper Boris Herrmann og Team Malizia grundlægger Pierre Casiraghi hjem efter turen på miljøvenlige fly til at vende tilbage til Europa, når deres reklamestunt er overstået. Det handler naturligvis ikke om emissioner eller forvaltning eller noget som helst, ud over penge. Det handler altid om penge. Det hele er en joke. De griner af dig. Du falder altid for det samme lort.

Selv stadig var der en stor ting om hendes rejseform, som om verden var vidne til en gammel hinduistisk kroning, hvor den potentielle leder er badet med det hellige vand indsamlet fra forskellige have, floder og damme. Da eliten altid er fyldt med okkulte symbolik lad os tage et kig.

I tarot symboliserer båden almindeligvis deres ansvar for at navigere gennem følelsesmæssige tidevand. I andre okkulte områder symboliserer båden en rejse. Det er også kvindelighed og „ly aspekt af den store mor“ AKA Gaia, Diana, som vi har diskuteret længe i tidligere værker. Det betyder naturligvis også livmoderen. Da vand og båd altid er sammen i symbolik, er de en yin og yang. Vand symboliserer følelser (følelser er flydende, altid skiftende og vanskelige at navigere uden den rigtige fartøj) såvel som livskilden, rejser ad havet er symbolsk for at gøre rejsen på tværs

Livet. Den opadrettede trekant repræsenterer vandelementet, der repræsenterer det underbevidste sind samt et symbol på den feminine polaritet. Vandmanden (et af de mange symboler, der anvendes i „New Age“ -bevægelsen) er symboliseret af vandbæreren. Kræft, Fiskene og Skorpionen tilskrives også vand. I betragtning af de seneste medieoversvømmelser af migranter, der krydser ad søvejen for at invadere andre kontinenter, er selve billedet allerede programmeret i offentlighedens sind til at holde fast og have betydelig indvirkning, hvilket får denne begivenhed til at virke vigtig.

greta ai

En interessant tidbit for nogle: I druide ritualer Asperge er, når man er rituelt drysset med vand eller saltvand som en symbolsk udrensning eller velsignelse, traditionelt gjort med en aspergillum eller asperger (bundt af pinde) lavet specielt til dette formål.

greta 666 nwo

Selvfølgelig ser vi Greta konstant bruge 666 håndbevægelser, såvel som Lucifers Eye symbolik.

Sammen med hendes symboler og fagter har hun også fået mange titler. Hun er blevet døbt den moderne Che Gueverra, en korsfarer, Joan of Arc of Climame Change, Pippi Langstrømpe af klimaforandringer, Jesu efterfølger, Guru af Apocalypse, og mest præcist: protektor Saint Of The Age of Dumpidity.

Offentligheden blev også programmeret til hende gennem Simpsons, som det er meningen med disse shows. I 2007 var filmen The Simpsons' plotline baseret på“ forurening og overtrædelser af miljøbeskyttelsesloven“. Lisa Simpson, der altid havde været lidenskabelig omkring klimaforandringer og miljøet, påtager sig selv at redde Springfield fra at dø. Simpson gjorde det.

greta thunberg

Hendes bratty sans af respektløshed for en ældre og verdensleder, Simpson gjorde det.

greta simpsonsgreta trump

Greta, er blevet den øjeblikkelige leder af GLOBAL ungdomsmiljøbevægelsen kaldet Fredays for Future (en undergren af en større elitefond). Den oprindelige bevægelse har eksisteret siden 2015, men det tog dem så lang tid at forme deres lille eger-barn.

greta thunberg pope puppet

Hun er blevet præsenteret og interviewet i de fleste af verdens førende medier og frokost med Financial Times. Pave Frankie, efter møde med hende, opfordrede hende til at „Fortsæt med at gøre, hvad du gør.“ Hun har modtaget mange priser, herunder den tyske pris for Golden Camera samt optrådt i et panel sammen med FN's generalsekretær António Guterres, talte til Europa-Parlamentet. Hun er allerede godt på vej til at fylde det klassiske elitistiske CV.

Den 23. september 2019 lokkede hun fingeren og skammede voksne på FN's klimakonopmøde. Dette er blevet viralt, hvilket fører til et endnu større korsfarer-skib af indoktrineret og uuddannet ungdom, efter en anden pied piper. Det er trist så mange tror, hvad der kommer ud af denne slags organisationer og møder... Verden er en scene, og scripts er skrevet af eliten for at holde dig uvidende. Greta har talt og holdt møde med verdens ledere, som vi alle ved, er alle kontrollerede dukker selv, som gennemfører de dagsordener, eliten giver dem. Det er en forestilling, de har gjort igen og igen. Offentligheden tror faktisk, at disse møder har værdi og betydning, det hele er en iscenesat farce, og de griner ad dig. Også i september indgav hun en retssag mod Argentina, Brasilien, Frankrig, Tyskland og Tyrkiet for forurening. Putin har kommenteret Greta med sin typiske logik stemme om, at vi (voksne) skal holde børn og teenagere ude af ekstreme situationer.

greta nazi puppet aryan 666

Vi har afsløret flere af de“ talsmænd“ FN har gjort virale, og de følger alle det samme“ skam over mennesker“ script, samt den samme elite kontrollerede baggrund. Husk helt tilbage, da FN brugte marionetbarn, 15 årige Nayirah, hvis“ følelsesmæssige“ tale var grønt lys for Bush til at gå ind i den ulovlige krig mod Irak. Det var lige meget, at hendes vidneudsagn blev fundet FALSK. Det betyder aldrig noget, efter det faktum. Ingen er opmærksom så længe. Nayirah var datter af Saud Nasir al-Sabah, Kuwaits ambassadør i USA. Så var der det samme i 1992, 12 årige Severn Cullis-Suzuki, datter af canadisk miljøforkæmper, David Suzuki, talte med FN om miljøet. Vi kunne nævne hver eneste taler nogensinde for at slamme op på FN's podium, men det ville være en hel del gentagelse. At tænke et øjeblik, at alt, der kommer fra munden på disse droner, kommer fra personen selv, er mildt sagt absurd. De er ikke anderledes end de voksne aktører, der optræder i FN, scripted og indøvet. Skuespillere, der påvirker politik.

Eliten elsker at gøre det blindt indlysende for dig, for selv når bedrag og løgne stirrer dig i ansigtet, ser du det ikke. Dette mind-kontrollerede barn i dag, Greta, har ikke mere lov til at tænke, da hun har lov til at tale uden et udenad manuskript. Krise Skuespillere. Skuffende, at konceptet ikke længere forstås: Distraktion og programmering, også kendt som Divide og Conquer.

En anden ting, der gør det så nemt at identificere dette sindssyge er, at disse børn ikke producerer ideer, implementerer ændringer eller gør noget væsentligt. Hendes manglende forståelse af, hvad hun taler om, er indlysende i hendes interviews. På grund af hende kommer børn over hele verden nu regelmæssigt ud af skolen - uddannelse aflyst - så de kunne danne protester og optøjer, der hjælper med at aktivere det kaos, eliten har brug for. Militarisme. Dagsordenen er ikke at ændre uddannelse, at tilføje viden til børn, så de vil vokse op til at være bevidste, ansvarlige voksne, men blot at have en uddannelsesløs dag udenfor. Distraktion.

Ingen lærer noget eller ændrer noget fra en protest. Intet opnås fra en bevægelse. Problemet er uddannelse og manglende ansvar inden for levende og teknologi og maskiner: unaturlige værktøjer, som vi bruger. Hvis uddannelse blev ændret, så børn lærte om emissioner og skadelige virkninger af teknologien og unaturlige elementer, de bruger og gør, ville handlingen blive ændret. Men forandring er ikke, hvad eliten ønsker. De vil have dig kontrolleret og uuddannet. Dagsordenen er ikke at løse problemet, men at skabe et i Deres sind. Terror. Uro. Så du vil falde ind i deres løsning.

Verdensomspændende tankekontrol af børn. Global børnemishandling via korstog radikalisme.

Justin Murphy tweetede, at hvis Greta Thunberg styrer den globale politik, så kan vi ikke modsætte os, at Jeffrey Epstein betaler 16-årige for sex.

Klimaændringer er blot endnu en af elitens bedragerispil. Designet og implementeret af verdens 130 største banker, med samlede aktiver på $47 billioner, dette er den bedste distraktion fra den globale økonomiske sammenbrud. Bankerne fejler, for eliten kan kun holde dem kørende ved at gennemføre optøjer, plyndringer og krige. Vi kender allerede årsagerne til, og hvordan man løser det, men at fastsætte fremtiden er ikke en del af elitens plan. Mark Carney, guvernør for Bank of England, sagde til FN's klimakonference den 23. september, at de 130 bedste banker arbejdede på at kanalisere alle investeringer i spekulativ „grøn“ sofisme, samtidig med at de støttede Paris-aftalen krav om at lukke en lang række kulfyrede kraftværker og dømte millioner. Denne politik vil sætte børnedødeligheden op (hvilket er godt for eliten) og livslang levetid ned (bonus nummer 2) i udviklingslandene på grund af mangel på elektricitet.

FN's IPCC-plan opfordrer til befolkningsreduktion, argumenterer for, at økonomisk vækst ikke bør overstige 1%, blandt andet. Kogning ned til opløsningen af det menneskelige samfund og liv. Bæredygtig, som for eliten betyder: affolket, slaver, fattig, verdensomspændende total kontrol.

Elite fortsætter chemtrails (Project Cloverleaf), som får stråling til at blive fanget, de øger teknologien og radiofrekvenserne, hvilket øger strålingen, og meget mere har vi tidligere diskuteret. Se nogle af vores tidligere arbejde om emnerne Her, Her, Her, og her, samt i vores Chemtrail Dokumentar nedenfor.

Det er eliten, der lavede de tingester, som deres selskaber bruger til at ødelægge jorden på så mange forskellige måder. Ikke offentligheden. Det er dem, der tænker på nye måder at ødelægge. Alle deres skader ville blive udryddet, hvis menneskeheden ville vende tilbage til sin rene og naturlige tilstand. Mennesker er på denne selvbærende og selvhelbredende jord med evnen til at passe på den ved at leve uden for landet og ikke producere affald. Naturlig menneskelighed arbejder på en naturlig jord, men det er kontraproduktivt for elitens dagsorden for at ødelægge alt og dig. Så de laver øvelser for at åbne jorden og dræne den for det, der tydeligvis skal være der. De sprøjter kemikalier og unaturlige elementer i luften og forurener vand og jord. Dagsordenen for eliten er at pervertere jorden, og alt i det-ikke at rydde op i deres eget rod. Selskaber er elitens fingre, der stikker ind i alle områder af vores liv nu. Vi har tilladt dem at nå så langt. Stadig ingen diskuterer en handlingsplan, der vil rette op på situationen ved at eliminere eliten angreb, der er sygdommen, der dræber verden. De peger deres fingre på dig og siger „skam over dig, det er din skyld“... når det altid har været deres. Greta er bare endnu et skriptet udbrud, der skubber propagandaen med. Hun er ikke til stede for at tage fat på de virkelige problemer eller nogen egentlig løsning. Hvis du ikke kan se elitens løgne gennem deres offentlige mundstykke briller, har du det bedre uden dem. (Og det er vi også). Elite er mestermanipulatorer. Løgnere.

Det er meget lettere at væve nettet, når et barn er budbringeren og hævder at have et handicap, som er skabt af vacciner og andre elite dagsordener. Vi har før set mange falske flag, hvordan børn er vant til at sælge dagsordenen, herunder den kinesiske kulturrevolution, førte til 100 millioner menneskers død. Hære af børn er blevet rejst før af eliten, og som man kunne forvente, er Flies Herre tankegang allerede programmeret ind i dem. Følelsesmæssig manipulation. Selv om en person med Gretas formodede forhold er, går verdensrejser, politiske møder, overfyldte rum og støjende protester, og stort set alt andet hun gør, imod hendes velvære og mentale sundhed på enhver mulig måde. Men vi ved, at eliten må have mulighed for at lukke alle, der taler imod deres særlige. Uanset om de får mærket Jøde eller etiketten af Mentalt Ill, er det hele bare et nøgleord, den begunstigede terminologi af tiden. Dette skaber elitens foretrukne cover: perfekt censur og samtidig indoktrinering. Hun har naturligvis en gruppe online trolde, der kan hjælpe med at lukke munden på alle, der taler ud, såsom en Alan Rusbridger, tidligere redaktør af Guardian, nu leder af Oxford College, som bruger sin prestige til at hælde ophøjet foragt over dem, der vover at tweet Saint Gretas navn forgæves.

Som tidligere nævnt er det umuligt at tro, at hun lider af denne ekstremt stressende vanskelighed. Som alle, der rent faktisk har disse problemer, kan fortælle dig, de tvinger en til at opretholde en vis rolig og stabil livsstil for at klare og trives. Australiens mest højt profilerede psykolog, Michael Carr-Gregg har også givet udtryk for bekymring om, at Greta sandsynligvis vil brænde ud og potentielt have et katastrofalt psykologisk resultat, ligesom alle andre børnestjerner gør.

“ Som forælder, hvis det var mit barn, er jeg ikke sikker på, at jeg ville sætte dem på verdensscenen. Det sender et budskab til andre teenagere om, at de kan tale med voksne på denne meget, meget afvisende måde.“

Men showet skal fortsætte, og det skal vi også.

„Jeg vil have dig til at gå i panik. Jeg vil have dig til at føle den frygt, jeg føler hver dag,“ sagde Greta, da hun talte til verdens ledere i Davos i januar 2019. Dette, som alle hendes andre udsagn, har ingen visdom eller intelligens. Simpelthen budskabet fra eliten: Frygt er deres magt. De vil have dig til at frygte. I stedet for at få den hjælp, hun desperat har brug for, er det hendes undskyldning for at udbrede paranoia. Hun rejste til Davos med tog, i sin typiske protest. Hun talte i flere diskussioner, herunder hovedforelæsningen med titlen „Forberedelse af klimaforstyrrelsen“. Da hun blev spurgt, hvad hendes budskab til verdens ledere var... svarede hun: „Min besked er, at vi vil holde øje med dig.“ - Ja, dybt. Uhandling og intethed. Det er så latterligt, at det er udmattende at se på... men vi må, fordi:

Hvis eliten fortsætter med at gentage det, vil det blive troet som sandhed - fordi indoktrinering efterlader en uden vilje til at se nærmere.

For en fremragende artikel, der dissekerer hende ligger en sætning ad gangen, nyde denne artikel. Elite skaber problemerne, så du falder for deres løsning. Deres dagsordener og bevægelser er aldrig til gavn for jer. Denne video forklarer meget... pænt.. hvordan den virkelige verden fungerer.

Elite har brug for de stadigt stigende protester, som de altid infiltrerer og bliver voldelige, for at bringe de militære magter og evner til at øge lovene ind, som de kun gør for at overholde, indtil langt om længe disse ulækkert brugte og misbrugte og snoede børn, som blot er der for at manipulere dine følelser, at skubbe negativitet ind i dit sind, vil have hjulpet med at lede dagens børn ind i den nye verdensorden i morgen. Voksne har en moralsk forpligtelse til at forblive voksne i forhold til børn og ikke blive båret væk af følelser, ikoner, selfies, billeder af masseprotester eller messianske eller revolutionære vrangforestillinger. Det er, hvad det vil sige at være voksen... Er der nogen tilbage?

Lad os ikke glemme vores historie. Børnenes korstog af 1212 blev ledet af Nicholas, en veltalende hyrde fra Tyskland. Efter mange offentlige taler samlede den unge dreng en stor efterfølger, som han førte gennem Europa til Genova, som skulle føre dem til Jerusalem. Bortset fra de mange, der forlod marts 2 ud af hver 3 døde på vej. Da de resterende 7.000 endelig kom til Genova, mødtes Nicholas med pave Innocent III, der fortalte børnene at vende hjem. Nicholas overlevede ikke den anden passage af Alperne, og hans far blev arresteret og hængt af vrede familier, hvis slægtninge var omkommet, mens han fulgte barnet. Den anden børnekorstog bevægelse samme år blev i samme tid ledet af en 12 årig fransk hyrdedreng ved navn Stephen. Vi husker hyrdens betydning, og at eliten ofte bruger dette som baggrundshistorie for dem, de bruger til offentlige ansigter. Dette korstog var en dobbeltsidet bevægelse: Frankrig og Tyskland. Begge havde samme manuskript og dagsorden. Stephen kom til berømmelse efter at have hævdet at have et brev til kongen fra Jesus. Efter at over 30.000 for det meste unge og børn var blevet samlet, førte Stephen dem gennem Frankrig på vej til Jerusalem. De overlevede ved at tigge om mad, men før de forlod Frankrig var de fleste af dem vendt tilbage til deres familier. Vi vil være i stand til at se, hvordan denne moderne kult af uskyldige vokser... denne gang ledet af en pige med en lang og tragisk historie om selvskade. Historien gentager sig altid, fordi eliten altid arbejder på samme dagsorden.

Men jeg sidespor, lad os tage et kig på dem, der trækker Gretas fjendtlige små tråde. Hvad har Rom-klubben, den tyske Marshallfond, Vi har ikke tid, George Soros, Pave Francis, Rothschilds, Greenpeace, Friends of the Earth and Planet Foundation alle til fælles??

De ejer Greta Tintin Eleonora Ernman Thunberg!

Så lad os bryde det ned.

Plant for Planet Foundation er fundamentet bag fredage for Future bevægelse. Begge organisationer deler en tysk hjemmeside, hvis bankkonti fører til en Ronja Thein med en adresse til et“ kulturelt“ center ved navn Alte Mu, i Kiel. Fru Thein synes ikke at eksistere. Begge er indgået partnerskab med Rom-klubben og Global Marshall-planen samt Avina Foundation, finansieret af Rockefeller Foundation.

Greta thunbergGreta thunberg

Greta er involveret i grønne lobbyister, PR-hustlers, økoakademikere og en tænketank grundlagt af en velhavende tidligere minister i Sveriges socialdemokratiske regering med forbindelser til landets energiselskaber. Disse virksomheder forbereder sig på historiens største uventede offentlige kontrakter: grønnere de vestlige økonomier. (Del af FN's plan for bæredygtig intelligente byer 2030). FN har arbejdet meget hårdt i mange årtier for at opnå den nye verdensorden, og 2030 har altid været køreplanen for FN, uanset hvad de omdøber den. Men lad os ikke stoppe der! Hvem trækker i trådene af denne dukke?

greta bullshit

Kan du huske Gretas første store angreb på Parlamentet? Lad os fortsætte med denne forbipasserende, Ingmar Rentzhog, af We Have No Time, som blev uddannet af Al Gores Climal Reality Project. Han havde faktisk planlagt at være med til strejken, selv om han erklærede, at det var tilfældigt, at han var der. Han er på en postliste fra en klimaaktivist Bo Thoren, leder af Fossil Free Dalsland gruppen. Thoren sendte en e-mail en uge før strejken, og fortalte Ingmar alt om det. Rentzhog og Malena (Gretas mor) er også venner og havde delt en scene på en konference kaldet Klimaparlamentet kun måneder før. Uafhængig journalist Rebecca Weidmo Uvell fik en tidligere e-mail fra Bo Thorens søgen efter det næste plakat barn. I februar 2018 inviterede Thoren en gruppe miljøaktivister, akademikere og politikere til at planlægge „hvordan vi kan involvere og få hjælp fra unge til at øge tempoet i overgangen til et bæredygtigt samfund“. Tilfældigvis var det tid, at Greta vandt en miljøvenlig skrivekonkurrence og blev straks aflyttet af Thoren, der konfronterede hende til at strejke, hvilket er, hvad hun gjorde. Thoren er manden bag musen. Hvem er bag ham? Fortsæt med at læse.

Denne strejke tilfældigvis faldt sammen med udgivelsen af Scener fra Heart, Svante og Malenas erindring om, hvordan“ at redde planeten havde reddet deres familie“. Timing er alt. Rentzhog og hans administrerende direktør David Olsson har baggrunde inden for økonomi, ikke miljømæssig aktivisme. Olsson er grundlægger af Svenska Bostadsfonden, en af Sveriges største ejendomsfonde. Vi har ikke Tidens investorer omfattede Gustav Stenbeck, hvis familie kontrollerer Kinnevik, et af Sveriges største investeringsselskaber. Rentzhog er også grundlægger af Laika, et investeringsrelations-selskab, og i bestyrelsen for arving Kristina Perssons Global Utmaning (Global Challenge). Hun støtter økonomisk politiker Olof Palme, er tidligere viceguvernør i Sveriges centralbank, en New Ager, der åbent diskuterer sine reinkarnationer og kommunikation med de døde. Persson fungerede også som „minister for fremtiden“ i Stefan Lofvens socialdemokratiske regering.

De øvrige bestyrelsesmedlemmer ved siden af Rentzhog er Petter Skogar, formand for Sveriges største arbejdsgiverforening, Johan Lindholm, formand for Sammenslutningen af Byggearbejdere og medlem af Socialdemokraternes bestyrelse, Anders Wijkman, formand for Romklubben, formand for Miljøudvalget Mål Rådet, og en modtager i februar 2018 af Bo Thoréns opfordring til unge mobilisering. Catherina Nystedt Ringborg, tidligere administrerende direktør for Swedish Water, rådgiver ved Det Internationale Energiagentur, og tidligere næstformand i den svensk-schweiziske energigigigant ABB er også medlem. Greta tjente på We Have No Time's rådgivende udvalg mellem november 2018 og januar 2019, og Malena Ernmans underskrift kan ses på et brev med fire Global Challenge bestyrelsesmedlemmer. Mange af Gretas taler kan ses som et spejlbillede af Anders Wijkmans Klubs taler. En anden af Gretas taleforfattere er professor Kevin Anderson om klimaændringer.

Jim Stone rapporterer, at „svenske myndigheder dukkede op hos Greta forældrenes hus og har iværksat en undersøgelse af børnemishandling.“

Gretas mor, Sara Malena Ernman, er en lang tid europæisk berømthedsoperasopran og forfatter. Svante Fritz Vilhelm Ernman Thunberg er heller ikke noobie til Hollywood-livet familien altid har ført. Han er blandt andet talentagent og administrerende direktør for medieselskabet Ermahn Produktion AB. Med al den træning, hun får fra sine forældre såvel som hendes PR-leder Rentzhog, er det ikke underligt, at Greta er så godt indøvet og næsten en anstændig skuespillerinde. Bliv ved med at øve. Svantes far, Fritz-Olof Thunberg, var også i teater og radio.

Svante Arrhenius, er en af Gretas slægtninge og var grundlæggeren af Global Warming fidus. Han fik Nobelprisen for kemi i 1903 og blev den første svenske nobelprismodtager. Han var kollega til Alfred Nobel (russisk Rockefeller) og blev direktør for Nobelinstituttet. Han er blevet mindet ikke kun i sin bog, men ved Arrhenius-ligningen, Arrhenius syre, månens og mars-kratere begge navngivet Arrhenius (vi har nævnt før, hvordan eliten ikke har nogen fantasi), bjerget Arrheniusfjellet, og Arrhenius Labs ved Stockholms Universitet. Han var bestyrelsesmedlem for den svenske Society for Racial Hygiene og eugenicist. Hans børn og børnebørn fortsatte med at udvide planlægningen og praksis for bæredygtig udvikling.

Thunbergs er også en mangeårig familie i den svenske Fri-Mason Cult. Opkaldt i en gammel bayersk Illuminati bog, var en naturlig filosof (socialingeniør) fra Uppsala, der var bekendt med dets grundlægger, Adam Weisshaupt.

Gretas forældre er ansvarlige for at opmuntre og producere denne forkælet møgunge og hendes irrationalitet. Hendes mor fortæller journalister at Greta kan se kuldioxid, en farveløs, naturligt forekommende sporgas allerede i atmosfæren... Selvfølgelig er hun ikke blevet udfordret til at bevise sin overmenneskelige cyborg-vision, eller hendes medicinske diagnose, og hun kan ikke udfordres til at bevise en pointe, fordi hun ikke har lavet en endnu. Bæredygtighedsdronningen er langt fra bæredygtig.

„Greta er blevet afbilledet iført Pro-antifa-tøj og skaffe penge til ANTIFA-årsager i Europa,“ siger Charlie Kirk, når han diskuterer billeder af hele familien, der bærer deres matchende Antifa-skjorter. Greta blev også afbilledet i samme skjorte, da hun indspillede en sang med bandet The 1975. Hun tweetede, at alle indtægter fra optagelsen vil gå til den yderste venstre miljøorganisation, Extinction Rebellion. *oprør* I sin sang siger hun, at alle løsninger på klimakrisen er slået fejl. Så hvis de allerede har fejlet, før de overhovedet begyndte, hvad er hendes problem? Det handler ikke om at give mening, det handler om følelser, ikke noget imod.

Den svenske del af Extinction Rebellion ledes af Antifa-Hero Jonathan Pye, der blev idømt fire års fængsel for hans involvering i Göteborg optøjer i 2001.

„Hvis jeg begår vold, er det som et spil skak. Så tror jeg koldt og taktisk“, Pye sagde i et interview.

Hver gang Greta optræder i Tyskland, ledsages hun af sin Soros-leverede kontaktperson, Luisa-Marie Neubauer, som vejleder og beskytter hende mod journalister, der stiller de „forkerte „spørgsmål. Neubauer er fra Hamborg, og arbejder for One Foundation, som er finansieret af Bank of America, Coca Cola, SAP, Google. ONE Foundation blev oprettet i 2000'erne af George Soros, Bill Gates og Bono, „for bedre at informere amerikanerne om ekstrem fattigdom rundt om i verden.“ Moderselskabet var en anti-fattigdom fortaler organisation kaldet DATA, som brugte berømtheder til at bøje fokus for verdens ledere (klassiske MKULtra teknikker, de altid matcher stjerner med ledere: Marilyn Monroe og JFK). Neubauer blev personligt rekrutteret til at være en del af ONE, og har siden rekrutteret Greta. Neubauer er også medlem af De Grønne og modtager et stipendium fra Heinrich-Böll Fonden. Derudover er Neubauer en ungdomsadør for den amerikanske lobbyorganisation One, og kampagner professionelt.

FN er en stor propagandamaskine for eliten, der udfører de samme falske flag, handel med børn og tankekontrol, og som fortsat kontrollerer dagsordenen. Dagsordenen er at få verden til at tro, at mennesker (at være dig, ikke eliten, der skaber og tvinger ødelæggelse over os) er problemet. De vil have jer til at tro på, at mennesker, ikke elitens teknologi og dagsordener, der er specielt designet til at skabe varme, kaste jordens naturlige processer af, forvrænge naturlige vejrmønstre og kontrollere, hvad der plejede at blive kaldt naturlige begivenheder, har skabt de funktionsfejl, vi står over for i dag. Greta er en uvidende dukke, der skal sættes i timeout. Hun er intet andet end en ude af kontrol forkælet barn, der fortsat vil være låst i MK-programmet, hun har været i siden fødslen, ligesom alle elite-dukker er. Elite skabte varme er, hvad de kalder Global Warming/Klimaændringer: Det er ikke en naturlig proces, og som sådan, kan forebygges og stoppes... ligesom alle andre mennesker (elite) -made problemer.

Bliv ikke bedraget.

Hvis du tror Du er fjenden, så vil du aldrig gøre noget ved din sande fjende.

Forvent det.

Mere info:

Piloter, læger og forskere diskuterer Chemtrails:

David Icke: Greta Thunberg den bonde:

Pave Francis' Pagt for „Ny humanisme“:

De lyver

Den tidligere regering udsætter klimaoperationer:

Vigtigste Stream Videnskab og Sandheden om CO2

Global Warming svindel udsat i billeder

I løgne, vi stoler på


Tags: , ,
Copyright 2015. All rights reserved. See more at http://saianarchy.com

Posted 07/10/2019 by admin in category "DisInfo

Leave a Reply

Your email address will not be published.