August 1

Gennemførelse af Gamification

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Når alt er et spil, virker konsekvenserne aldrig virkelige. Konkurrencen er altid skadelig, da den gør en skel i menneskeheden. Poppel eller upopulær, vinder eller løsere, uanset hvilken „side“ du ender på det handler om at være bedre end alle andre. Denne tankegang om at konkurrere skader vores egen integritet og skader dem omkring os. De, der engagerer sig i konkurrence, fokuserer på selvet, og det afviser dem i stedet for at hæve og forbedre dem.

Den stadigt stigende teknologi, vi bruger dagligt, og tankegangen denne gamificering af aktiviteter bidrager til at intensivere denne programmering og øger de egenskaber, der opnås i konkurrencen. Denne tankegang afstandser yderligere en fra virkeligheden, etiske overbevisninger og alle former for sociale interaktioner. Vi ser de ødelæggende resultater af dette i dag. Bare prøv at få en rigtig diskussion med nogen. De dele af sindet gamification bruger ikke, går i dvaletilstand: logik, fornuft, ansvar, loyalitet, ydmyghed, empati, sund fornuft, sandhed og meget mere, alt sammen afdæmpet og/eller slukket helt. Når alt er et spil, er der ingen reelle konsekvenser, og derfor er handlinger ligegyldigt. Intet er virkeligt.

Dette fører til det uundgåelige, hvilket er den virkelighed, vi ser i dagens generation: Virkeligheden eksisterer ikke.

Navnet på elitens spil er desensibilisering. Den ultimative ødelægge og erobre metode. Eliten kan gøre, hvad de vil, fordi menneskeheden allerede er alt for desensibiliseret, men de vil skubbe den til grænsen, indtil hver gnist af den er kontrolleret og skæv. Da etik og moral allerede er udtømt under udviklingen, (takket være generationer vokser op med sociale medier, spil, tv og film) rekrutterer mange statslige organisationer teenagespillere og andre unge, uvidende internetbrugere til at fungere som spioner og stikker i forskellige samfund.

Ondskab trives kun, når gode mænd ikke gør noget. Da vores tanker styrer vores handlinger, er det vores tanker, vores sind, eliten er altid så dybt fokuseret på.

Det eneste, de behøver, er at blive ved med at nedgøre de unges sind gennem denne frivillige programmering, arbejdet bliver gjort for dem selv, og man betaler endda penge for det. Børn er ubeskyttede, og vi er alle opslugt af menneskehedens nedbrydning.

Husk, at det er eliten, der tror på overlevelse af den stærkeste.

Det er eliten, der betegnes som den „fittest“. Når alt kommer til alt, er vi i virkeligheden alle lige.

Må ikke blive bedraget.

Vi håber, du nyder Face Ligesom Solens serie på Gamification af vores samfund.

Pt 1

Når maskiner overtager vores job, hvad vil folk så gøre? Det er sandsynligt, de vil spille spil. Videospil. Denne video beskriver implikationerne og filosofierne bag bevægelsen både fra science fiction og fantasi til de mest indflydelsesrige akademikere.

Pt 2

Cryptocurrency og blockchain tech, især med de seneste nyheder om #Facebook frigiver deres Global Coin #Libra i håb om at få indflydelse i fremtiden for finansiering. Ja, Facebook bliver en bank.

Pt 3

TRON, CARDANO og Darksiders: Genesis gennem linsen af gamification og Bibelprofeti.


Tags: , ,
Copyright 2015. All rights reserved. See more at http://saianarchy.com

Posted 01/08/2019 by admin in category "Mind Kontrol

Leave a Reply

Your email address will not be published.