August 1

Realisatie van gamification

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Als alles een spel is, lijken de gevolgen nooit echt. Concurrentie is altijd schadelijk omdat het een kloof maakt in de mensheid. Populier of impopulair, Winnaar of losser, welke „kant” je uiteindelijk op het gaat over beter zijn dan iedereen. Deze denkwijze van concurreren schaadt onze eigen integriteit en doet ook de mensen om ons heen pijn. Degenen die zich bezighouden met concurrentie richten zich op het zelf, en dit debaseert hen in plaats van ze te verheffen en te verbeteren.

De steeds toenemende technologie die we dagelijks gebruiken, en de mindset deze gamification van activiteiten helpen om deze programmering te intensiveren en verhoogt de eigenschappen verkregen in concurrentie. Deze mindset distantieert men verder van de werkelijkheid, ethische overtuigingen en alle vormen van sociale interacties. We zien de verwoestende resultaten hiervan vandaag. Probeer eens een echte discussie met iemand te hebben. De delen van de geest gamification gebruiken niet, ga naar de slaapstand: logica, rede, verantwoordelijkheid, loyaliteit, nederigheid, empathie, gezond verstand, waarachtigheid en nog veel meer, allemaal ingetogen en/of volledig afgesloten. Wanneer alles een spel is, zijn er geen echte gevolgen en daarom doen acties er niet toe. Niets is echt.

Dit leidt tot het onvermijdelijke, dat is de realiteit die we zien in de huidige generatie: de werkelijkheid bestaat niet.

De naam van het spel van de elite is desensibilisatie. De ultieme vernietigings- en overheersmethode. De elite kan doen wat ze willen, omdat de mensheid al veel te gedesensibiliseerd is, maar ze zullen het tot het uiterste duwen totdat elke vonk ervan beheerst en kromgetrokken is. Omdat ethiek en moraal al uitgeput zijn tijdens de ontwikkeling, (dankzij generaties die opgroeien met sociale media, gaming, tv en films) werven veel overheidsorganisaties tienergamers en andere jonge, onwetende internetgebruikers om als spionnen en verklikkers in verschillende gemeenschappen te dienen.

Het kwaad gedijt alleen als goede mensen niets doen. Omdat onze gedachten onze acties beheersen, zijn het onze gedachten, onze gedachten, onze gedachten, de elite zijn altijd zo diep gefocust op.

Het enige wat ze hoeven te doen, is de geest van de jongeren blijven doven door middel van deze vrijwillige programmering; het werk wordt zelf voor hen gedaan, en jullie betalen er zelfs geld voor. Kinderen zijn onbeschermd en we zijn allemaal overspoeld in de degradatie van de mensheid.

Vergeet niet dat het de elite is die gelooft in het overleven van de sterkste.

Het is de elite die wordt aangeduid als de „fitste”. Immers, in werkelijkheid zijn we ALLLE gelijk.

Laat je niet misleiden.

We hopen dat je geniet van Face Like the Sun serie over de Gamification van onze Society.

Pt 1

Als machines onze banen overnemen, wat zullen mensen doen? Het is waarschijnlijk, ze zullen spelletjes spelen. Videospelletjes. Deze video bespreekt de implicaties en de filosofieën achter de beweging, van sciencefiction en fantasy tot de meest invloedrijke academici.

Pt 2

Cryptocurrency en blockchain-tech, vooral met het laatste nieuws over #Facebook dat hun Global Coin #Libra vrijgeeft in de hoop invloed te krijgen in de toekomst van financiën. Ja, Facebook wordt een bank.

Pt 3

TRON, CARDANO en Darksiders: Genesis door de lens van gamification en Bijbelprofetie.


Tags: , ,
Copyright 2015. All rights reserved. See more at http://saianarchy.com

Posted 01/08/2019 by admin in category "Mind Kontrol

Leave a Reply

Your email address will not be published.