August 1

Förverkligandet av Gamification

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

När allt är ett spel, konsekvenserna verkar aldrig verkliga. Konkurrensen är alltid skadlig eftersom den skapar en klyfta i mänskligheten. Poppel eller impopulär, Vinnare eller lösare, vilken ”sida” du hamnar på det handlar om att vara bättre än alla andra. Detta tankesätt att konkurrera skadar vår egen integritet och skadar även dem omkring oss. De som engagerar sig i konkurrens fokuserar på jaget, och detta förgör dem istället för att höja och förbättra dem.

Den ständigt ökande tekniken vi använder dagligen, och tänkesättet denna spelifiering av aktiviteter bidrar till att intensifiera denna programmering och ökar de egenskaper som erhålls i konkurrens. Detta tankesätt tar längre avstånd från verkligheten, etiska övertygelser och alla former av sociala interaktioner. Vi ser de förödande resultaten av detta i dag. Försök bara ha en riktig diskussion med någon. De delar av sinnet gamification inte använder, gå i viloläge: logik, förnuft, ansvar, lojalitet, ödmjukhet, empati, sunt förnuft, sanningsenlighet och mycket mer, alla dämpade och/eller avstängda helt. När allt är ett spel, det finns inga verkliga konsekvenser och därför spelar åtgärder ingen roll. Inget är verkligt.

Detta leder till det oundvikliga, vilket är den verklighet vi ser i dagens generation: Verkligheten existerar inte.

Namnet på elitens spel är desensibilisering. Den ultimata förstöra och erövra metoden. Eliten kan göra vad de vill, eftersom mänskligheten redan är alldeles för desensibiliserad, men de kommer att pressa den till gränsen tills varje gnista av den är kontrollerad och förvrängd. Eftersom etik och moral redan är uttömda under utvecklingen, (tack vare generationer som växer upp med sociala medier, spel, TV och filmer) rekryterar många statliga organisationer tonåringar och andra unga, okunniga internetanvändare för att fungera som spioner och tjallar i olika samhällen.

Ondskan frodas bara när goda män inte gör någonting. Eftersom våra tankar styr våra handlingar är det våra tankar, våra sinnen, eliten alltid så djupt fokuserade på.

Allt de behöver göra är att fortsätta att dämpa ungdomarnas sinnen genom denna frivilliga programplanering; arbetet görs för dem av er själva, och ni betalar till och med pengar för det. Barn är oskyddade, och vi är alla uppslukade av mänsklighetens förnedring.

Kom ihåg att det är eliten som tror på överlevnad av de starkaste.

Det är eliten som kallas ”fittest”. När allt kommer omkring är vi alla lika.

Bli inte lurad.

Vi hoppas att du njuter av Face Like the Suns serie om Gamification of vårt Samhälle.

Pt 1

När maskiner tar över våra jobb, vad ska folk göra? Det är troligt, de kommer att spela spel. Videospel. I denna video diskuteras konsekvenserna och filosofierna bakom rörelsen både från science fiction och fantasi till de mest inflytelserika akademikerna.

Pt 2

Cryptocurrency och blockchain tech, särskilt med de senaste nyheterna om #Facebook släppa sin Global Coin #Libra i hopp om att få inflytande i framtiden av finansen. Ja, Facebook kommer att bli en bank.

Pt 3

TRON, CARDANO och Darksiders: Genesis genom linsen av gamification och Bibelprofetia.


Tags: , ,
Copyright 2015. All rights reserved. See more at http://saianarchy.com

Posted 01/08/2019 by admin in category "Mind Kontrol

Leave a Reply

Your email address will not be published.