October 26

- Welkom

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Het blootstellen van de Elite Bloodlines die deze wereld beheersen, en de agenda's waarmee ze het doen.

Gebruik voor deze blog de Site Directory om artikelen gemakkelijk te vinden!

Ga voor meer informatie naar ons YouTube-kanaal en abonneren!

Download of bewaar alles wat je kunt! Alle artikelen kunnen worden gedownload in PDF's en Audio bestanden, voor toekomstig gebruik. De informatie die we uitbrengen, onthult soms een hart van de elite, die ze er alles aan doen om jou ervan te weerhouden. We hopen dat het hoogtepunt van onze werken zal helpen om het voor eens en voor altijd bloot te leggen.

Wake en Zien

*********************************************************************

EL: De bloedlijnen

De elite beweert hun families te traceren naar Kaïn. We hebben die bewering aangenomen en bewezen dat het waar is, en daarmee... veel, veel meer. Er zijn maar weinig boeken geschreven met een tijdlijn en geschiedenis van de families en hun genealogie, en het meest gedetailleerde boek over de families volgt slechts de bloedlijn terug tot 1500.

Gelieve te genieten van EL: The Bloodlines in video en pdf vorm (zie hieronder). Een d0x van de Elite families terug naar 4400 v.Chr.

Het document hieronder is uitgebracht op 25 december 2015 om 12:00am. De inhoud van dit document is bewezen feit, ook al bestaan er typefouten... Maar geloof ons niet op ons woord, bewijs het aan jezelf. Onderzoek! Leren! Leef! Laat de waarheid je bevrijden.

Genieten en delen!

Eerste helft video versie van EL: The Bloodlines

Tweede helft video versie van EL: The Bloodlines

Downloaden [1,54 MB]