December 31

pizzaG8

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Da der er så mange, der undersøger pizzagatspørgsmålet, vil vi ikke bruge meget tid på at diskutere det, men snarere give dig info, så du kan se det selv og forske yderligere. Den amerikanske regering vil ikke retsforfølge eller undersøge ting af denne art, da de involverer dem i regeringen, medierne, kristendom og meget mere. Da de mennesker, der kommer ind i disse lederstillinger, er frimurere eller jesuitter og lever ved ed, vil de aldrig forråde hinanden. Som vi så i Hillary Clinton høringerne og hvordan FBI Comey dækkede for hende - det var fordi han er en frimurer, og han er under hendes niveau. Han har svoret at gøre, hvad der skal til for at få noget af det ud. Uanset om det har at gøre med ham eller andre frimurere.

Så... Den pedoring, der er blevet opdaget gennem alle e-mail hacks kaldes pizzagat og med det, mange praksis og kodeord (pizza, ost, ping pong, hotdogs... ord, som vi bruger hver dag og aldrig vil rejse mistanke dermed CODE WORD) disse mennesker bruger dagligt og har brugt i årevis i vores film, sange og nyheder, er nu kendt for, hvad de er. Dette er sådan et lille glimt af, hvordan eliten lever, men det holdes så hemmeligt for masserne, at det er svært for folk at forstå. Du skal vide, at dette er, hvad de gør hver dag. At være eliten og en del af klubben og indvielser og alt det er ingen joke! Det er ikke en lille ting. Det er det, vi mener, når vi siger, at de lever efter OATH! Nu. Kender dem, der styrer dig for hvad de alle er.

Urban Dictionary bruger definerer “ping pong” som barn voldtægt hele vejen tilbage i 2004.

5. Ping Pong

v. Cuttafile Code for voldtægt forsvarsløse børn.

Jeg vil spille bordtennis med nogle mennesker på legepladsen efter skolerne ude.

Kilde: [] / [] atty G, 27. jan 2004

Andrew Breitbart's twitter @AndrewBreitbart, han råbte John Podesta i 2011

“Hvordan prog-guru John Podesta ikke er husstandsnavn som verdensklasse mindreårige sexslave op cover-upperer forsvare ubeskrivelige dregs undslipper mig.”

Andrew Breitbart døde af “hjertesvigt “. 1. marts 2012.

Viceinspektør for Breitbarts sag er Juan M. Carrillo.

Interessant godbid: han blev også tildelt den meget kontroversielle Corey Haim obduktion.

Relevant fordi Haim talte om pædofile ringe han stod over for i Hollywood.

Begge disse mænd døde i forsøget på at afsløre pædofile ringe. Begge disse mænd havde mistænkelige og voldelige dødsfald. Begge disse mænd blev undersøgt af Carrillo.

http://www.breitbart.com/big-government/2009/09/27/podesta-spends-soros-money-stupidly/

http://www.breitbart.com/big-government/2013/12/10/obama-hires-andrew-breitbart-nemesis-john-podesta-to-save-second-term/

“Sikke et tilfælde! Breitbarts retsmediciner død af arsenforgiftning?”

“Er Clinton Insiders involveret i bortførelse af børn? En faktuel analyse

Comet Ping Pong og Pizzagat resumé

REDDIT NU CENSORED ALLE PIZAGATE stillinger og SUBEDDIT forbudt. GÅ HER

Pizzagat upedent undersøgelse FERET af personale

NU HER

Hele brugerdatabasen af 1589 brugere aktive på Lolita City, en darknet handel site for pedos

Britisk konspirationsteoretiker, der blev fundet død på en sofa i Polen, efterforskede en påstået pædofili ring lige før hans død.

babas bjerg = pædofile bjerg

“” Babas bjerg,” sandsynligvis henvise tilbage til pædofile Sai Baba. Babas bjerg (dvs. pædofilens bjerg) beskrives som en begivenhed, hvor ungdommen lokkes til at “komme og se for dig selv.” Det er ledsaget af et foto, der viser mindreårige samlet i skoven, med to voksne figurer stående over dem klædt i ceremonielle tøj.”

“Plakater over på 4Chan og Reddit har gennemført en ekstremt bizar undersøgelse efter John Podesta e-mail-lækagen (Hillary Clintons kampagneformand), og resultaterne er surrealistiske: De har tilsyneladende afsløret et elite-børnesmuglernetværk, der fejrer sine tendenser ved hjælp af kodeord og forstyrrende kunstværker.”

“Comet Ping Pong menuen indeholder et logo, der er slående magen til” børneelsker "-logoet, der bruges i disse kredse. Også, Spil Spis Drink = PED.

Ejeren af Comet Ping Pong er James Alefantis, som af en eller anden grund er rangeret #49 i top 50 'mest magtfulde mennesker i Washington' i GQ magazine.”

Den “Suiciding” af pædofile Efterforskere

“En nedkølende video med seksuel tortur, spædbørn, pizza med et barns hoved på toppen, at “Amanda Kleinman” (Comet Ping Pong) bekvemt ikke fortælle os om!”

CPS andragende

BEMÆRK: Masser af interessante kommentarer...

De Okkultering af John Podesta

PIZZAGATDOKUMENTARFILM:

Det indebærer institutionaliseret pædofili, tortur og endda kannibalisme på

højeste niveauer af den amerikanske regering. Sådan praksis har været kendt

før i historien - bruges til at bestikke og derefter afpresse dem besætter

høje offentlige stillinger, for at kontrollere dem. Nu er det ved at blive

dokumenteret, at dette stadig er blevet brugt i dag.

Brian Podesta

Senioranalytiker - National Center for Savnede og Udnyttede Børn

Tidsstempel: 2015-12-24

TS/SCI -klarering

Gainesville, VA

Nøjagtighed FBI, FBI database, AT og T TS/SCI, AT og T hemmelige, verizon TS, Verizon TS/SCI, AT og T TS, AT og T polygraph, verizon polygraph

Startdato: 2008-07-01Slutdato: 2009-07-01

som den primære RTO (juli 2008-juli 2009) * Ikke re-deployerbar (afdragsfri periode) før tiltrædelsen slutter o Overvågede radioer, Blue Force Tracker (BFT) og Command Post of the Future (CPOF) o Fyldte køretøjer og TOC med krypto ugentligt o Vedligeholdte SATCOM og FM-radioer til PRT o Uddannet PRT, National Guard, og og Polske hær i radio- og computeroperationer

Doc 1

Doc 2

Doc 3

Doc 4

Doc 5

Disse dokumentarfilm (og de oplysninger, de indeholder) er i høj risiko for censur, så det anbefales, at de downloades og distribueres via torrent, snarere end blot at se.

Mere dokumentation

Pizza Pac Arkiv

Pedo Network Arkiv

Twitter pizzaParty

Historisk baggrund

CIA og satanisme

Pædofil Ring forbundet til Parlamentet udsat

Soldater af Satan I regeringen

Sex misbrug gejstlige

Guds hånd Sex Misbrug

Barack Obamas amerikanske Side Uncut

44 DOWNLOADS AF PIZZAGAT

23. november 2016 Pizzagat Washington DC Børnesexhandel

30. november 2016 Opperman rapport 11-12-16 - Podesta Pizzagate

CPP regeringen pædofil Ring udsat del 1

CPP regering Pædofil Ring Udsat del 2: Den Rygning GunBreitBart tweetede i februar 2011, at John Podesta dækkede pædofile ringe. Død et år senere.. Og afsløre en mulig forbindelse mellem John og Tony Podesta i kidnapningen af Madeline McCann.

Hillary Clinton voldtægtsoffer taler ud - BOMBSHELL Cathy O 'Brien vidnesbyrd

Udgivet den 17. oktober 2016 Kaninhullet går meget dybere end de fleste realisere! Spred denne video langt og bredt. Cathy O 'Brien's er kun et chokerende vidnesbyrd, der afslører forbrydelserne begået af den korrupte ledelse i Vesten.


Tags: , ,
Copyright 2015. All rights reserved. See more at http://saianarchy.com

Posted 31/12/2016 by admin in category "Pedos", "Politics

Leave a Reply

Your email address will not be published.