December 31

pizzag8

en flag
da flag
nl flag
zh flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
ko flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag
sv flag
tr flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Aangezien er zo veel onderzoek naar de pizzagate kwestie zullen we niet veel tijd besteden aan het bespreken, maar eerder, geven u de informatie zodat u kunt zien voor jezelf en verder onderzoek. De Amerikaanse regering zal dit soort dingen niet vervolgen of onderzoeken, aangezien het gaat om die in de regering, de media, hulsthout, en nog veel meer. Omdat de mensen die in deze leidinggevende posities komen vrijmetselarij of jezuïeten zijn en onder eed leven, zullen ze elkaar nooit verraden. Zoals we zagen in de Hillary Clinton hoorzittingen en hoe FBI Comey voor haar zorgde, was het omdat hij vrijmetselaar is en hij onder haar niveau is. Hij heeft gezworen alles te doen wat nodig is om het eruit te houden. Of het nu met hem of een andere vrijmetselaar te maken heeft.

Dus. De pedoring die is ontdekt door alle van de e-mail hacks heet pizzagate en daarmee, veel praktijken en code woorden (pizza, kaas, ping pong, hotdogs... woorden die we elke dag gebruiken en zal nooit verdenking wekken vandaar CODE WORD) deze mensen dagelijks gebruiken en hebben gebruikt voor jaren in onze films, liedjes en nieuws, staan nu bekend om wat ze zijn. Dit is zo'n kleine blik op hoe de elite leeft, maar het wordt zo geheim gehouden voor de massa's dat het moeilijk is voor mensen om te begrijpen. Jullie moeten WETEN dat DIS is wat zij elke dag doen. De elite zijn en deel uitmaken van de club en initiaties en dat alles IS GEEN JOKE! Het is geen kleinigheid. Dat bedoelen we als we zeggen dat ze leven volgens OATH! Nu. Nu. WEET degenen die jullie regeren voor wat ze ALLE zijn.

Urban Dictionary gebruiker definieert “ping pong” als kind verkrachting helemaal terug in 2004.

5. Ping Pong

V. Cuttafile Code voor het verkrachten van weerloze kinderen.

Ik ga pingpong spelen met... umm... wat mensen... op de speelplaats... na scholen uit...

Bron: [] / [] atty G, 27 jan 2004

Andrew Breitbart's twitter @AndrewBreitbart, riep hij John Podesta in 2011

“Hoe prog-goeroe John Podesta geen begrip is als wereldklasse minderjarige seksslaaf op cover-upperer die onuitsprekelijke uitwerpselen verdedigt, ontsnapt me.”

Andrew Breitbart stierf aan 'hartfalen'. 1 maart 2012.

Plaatsvervangend medisch onderzoeker voor Breitbart's zaak is ene Juan M. Carrillo.

Interessant: hij kreeg ook de zeer controversiële Corey Haim autopsie toegewezen.

Relevante omdat Haim sprak over pedofiele ringen die hij tegenkwam in Hollywood.

Beide mannen stierven toen ze pedofiele ringen wilden ontmaskeren. Beide mannen hadden verdacht/gewelddadige doden. Beide mannen werden onderzocht door Carrillo.

http://www.breitbart.com/big-government/2009/09/27/podesta-spends-soros-money-stupidly/

http://www.breitbart.com/big-government/2013/12/10/obama-hires-andrew-breitbart-nemesis-john-podesta-to-save-second-term/

“Wat een toeval! Breitbart's lijkschouwer dood door arseen vergiftiging?”

“Zijn Clinton Insiders betrokken bij kinderontvoering? Een feitelijke analyse

Comet Ping Pong en Pizzagate Samenvatting

REDDIT NU gecensureerd alle Pizzagate berichten en SUBEDIT BANNED. GA HIER

Pizzagate onafhankelijk onderzoek VERWIJDERd door personeel

NU HIER

Volledige gebruikersdatabase van de 1589 gebruikers die actief zijn op Lolita City, een darknet trading site voor pedos

De Britse samenzweringstheoreticus die dood werd gevonden op een bank in Polen was 'onderzoek naar een vermeende pedofilie-ring van het Amerikaanse leger' vlak voor zijn dood

babas berg = pedofiele berg

“” Baba's berg,” waarschijnlijk verwijst terug naar de pedofiel Sai Baba. Baba's berg (d.w.z. de berg van de pedofielen) wordt beschreven als een gebeurtenis waarbij de jeugd wordt verleid om “zelf te komen kijken”. Het gaat vergezeld van een foto van minderjarigen die in het bos zijn verzameld, met twee volwassen figuren die in ceremoniële kledij over hen staan.”

“Posters bij 4Chan en Reddit hebben een uiterst bizar onderzoek uitgevoerd na het e-maillek van John Podesta (de campagnevoorzitter van Hillary Clinton) en de resultaten zijn surrealistisch: ze hebben blijkbaar een elite netwerk van kinderhandel ontdekt dat zijn tendensen viert met behulp van codewoorden en verontrustende kunstwerken.”

“Het Comet Ping Pong menu bevat een logo dat opvallend lijkt op het logo dat in deze kringen wordt gebruikt. Ook spelen Eat Drink = PED.

De eigenaar van Comet Ping Pong is James Alefantis die om de een of andere reden #49 staat in de top 50 "Moest Krachtige Mensen in Washington “van GQ magazine.”

De “zelfmoord” van pedofiele onderzoekers

“Een chillende video met seksuele marteling, baby's, pizza met het hoofd van een kind erop, waar “Amanda Kleinman” (Comet Ping Pong) ons gemakkelijk niets over vertelde!”

CPS-petitie

OPMERKING: Veel interessante opmerkingen...

De De-Occulting van John Podesta

PIZZAGAAT DOCUMENTAIRES:

Het gaat om geïnstitutionaliseerde pedofilie, marteling en zelfs kannibalisme bij de

hoogste niveaus van de Amerikaanse overheid. Dergelijke praktijken zijn bekend

eerder in de geschiedenis - gebruikt om te kopen en vervolgens chanteren die bezetten

hoge overheidsposities, om ze te controleren. Nu is het

gedocumenteerd, dat dit nog steeds is gebruikt in de huidige tijd.

Brian Podesta

Senior analist - Nationaal Centrum voor vermiste en uitgebuite kinderen

Tijdstempel: 2015-12-24

TS/SCI -klaring

Gainesville, VA

Accurint FBI, FBI-database, AT en T TS/SCI, AT en T geheim, verizon TS, verizon TS/SCI, AT en T TS, AT en T polygraaf, verizon polygraaf, verizon geheim

Begindatum: 2008-07-01Einddatum: 2009-07-01

als de primaire RTO (juli 2008-juli 2009) * Niet opnieuw te implementeren (respijtperiode) voordat de inschrijving eindigt o Bewakte radio's, Blue Force Tracker (BFT) en Command Post of the Future (CPOF) o Gevulde voertuigen en inhoudsopgave met crypto wekelijkse o onderhouden SATCOM en FM-radio's voor de PRT o Traind de de PRT, National Guard, en Poolse leger in radio- en computeroperaties

Doc 1

Doc 2

Doc 3

Doc 4

Doc 5

Deze documentaires (en de informatie die ze bevatten) lopen een hoog risico op censuur, dus het wordt aanbevolen om ze te downloaden en te verspreiden via torrent, in plaats van alleen te bekijken.

Meer documentatie

Pizza Pac Archief

Pedo Netwerk Archief

Twitter PizzaParty

Historische achtergrond

De CIA en Satanisme

Pedofiele Ring gekoppeld aan het parlement blootgesteld

Soldaten van Satan in regering

Sex Misbruik geestelijkheid

Hand van God Sex Misbruik

Barack Obamas Amerikaanse kant ongesneden

44 PIZZAGATE DOWNLOADS

23 nov 2016 Pizzagate Washington DC Kindersekshandel

30 nov 2016 Verslag-11-12-16 Opperman - Podesta Pizzagate

CPP overheid pedofiele ring blootgesteld onderdeel 1

CPP Overheid Pedofiele Ring Exposed deel 2: The Smoking GunbreitBart tweette in februari 2011 dat John Podesta pedofiele ringen bedekt. Een jaar later dood. Ook de mogelijke connectie tussen John en Tony Podesta bij de ontvoering van Madeline McCann.

Hillary Clinton kind verkrachting slachtoffer spreekt uit - BOMBSHELL Cathy O 'Brien getuigenis

Gepubliceerd op 17 okt 2016 Het konijnengat gaat veel dieper dan de meeste realiseren! Verspreid deze video ver en breed. Cathy O 'Brien's is slechts een schokkende getuigenis dat de misdaden van de corrupte leiderschap in het Westen blootlegt.


Tags: , ,
Copyright 2015. All rights reserved. See more at http://saianarchy.com

Posted 31/12/2016 by admin in category "Pedos", "Politics

Leave a Reply

Your email address will not be published.