July 27

Bølger af Intelligence Series

en flag
da flag
Listen to Article
Voiced by Amazon Polly

Del 1:

Mens artiklen til del 2 blev tabt, kan du se den her:

Afskrift for første del og mere:

I dag vil vi se på Quantum Computers og den hastigt voksende verden af kunstig intelligens. Det er vigtigt at bemærke, at mens Quantum Computers gjorde meget muligt at ske i fremtiden, er det stadig på startniveau og er temmelig værdiløse på dette præcise tidspunkt. Men da vi ved, hvordan eliten arbejder og tænker, kan vi holde et vågent øje med udviklingen af teknologi og være forberedt på, hvordan den vil blive brugt af dem.

Vi ved, at økonomier kollapser over hele verden. Det eneste, der står mellem, at du har de ting, du gør, og ikke har noget overhovedet, er regeringens meddelelse om sammenbruddet. Den økonomiske illusion er blevet fastholdt af eliten, indtil tiden er inde til, at de tager det næste skridt. Det er stilheden før stormen.

Når økonomiernes sammenbrud endelig bekendtgøres, og virkningerne får lov til at finde sted, vil der blive opnået singularitet. Hvad er singularitet? Det er, hvad eliten har forberedt os til i film som Terminator, kunstig intelligens, Robocop, Eagle-Eye, (hvor kvindens stemme faktisk er AI-computersystemet, der kører NSA spionnettet i det virkelige liv i dag). Singularitet er, når teknologien overgår mennesker, hvilket er uundgåeligt og vil ske langt hurtigere end estimering angivet. Kunstig intelligens vil udløse løbsk teknologisk vækst, hvilket resulterer i ufattelige ændringer i den menneskelige civilisation. Når overgået, vil menneskeheden blive fordømt og ødelagt.

For det første vil arbejdspladser gå tabt i store mængder, hvilket naturligvis vil føre til et samfund, der er afhængigt af regeringen. Arbejdsløsheden har været støt faldende i længere tid. Mange store virksomheder har lukket butikker og efterlader tusindvis uden job. Microsoft reducerer allerede arbejdsstyrken og jobbene til at bevæge sig mod skyen (som er kode for kunstig intelligens, robotter, automatiserede systemer).

Ride-Sharing Services Uber er allerede godt på plads, og virksomheder som Amazons Logistics Branch banker på AI som den næste grænse i teknologisk innovation og investerer kraftigt i branchen. Kina, Korea og Japan tegner sig samlet for næsten halvdelen af forsendelserne af leddelte robotter i verden. Investeringer i AI er sat til at drive venturekapitalinvesteringer i Kina i 2017.

Tak Lo, af Hong Kongs Zeroth,“ Der er flere omtaler af AI i kinesiske forskning papirer, end der er i USA.“ Lad os udlede, at det meste af verden vil være afhængig af Asien for at skabe orden efter kaoset, som vi har bevist for jer før.

I Det Forenede Kongerige står der i en rapport, at omkring 250.000 offentligt ansatte kan miste deres job til robotter i løbet af de næste 15 år. Det er naturligvis forkert. Det vil være mange flere arbejdsløse og meget hurtigere, end de siger. I mellemtiden henvender andre regeringer, såsom regeringerne i Hongkong og Singapore, sig i stigende grad til AI for at overtage forskellige administrative funktioner.

Googles Digital Journalism Initiative står i spidsen for en AI-software kaldet Juice, som er et propaganda/tale censur program forklædt som at hjælpe journalister“ med at skrive mere præcise og engagerende stykker“. Nøjagtig ifølge WHO? Ifølge elitens dagsorden. Ingen tankefrihed. Ingen ytringsfrihed. Ingen valgfrihed, ingen menneskelighed.

De gør intet for dig. De vil altid skjule kontrollen.

Teknologien vil blive brugt til at“ redde“ os ved at overtage vores liv.

Al transport vil vende sig til selvkørende. Ingen vil have råd til biler (eller lov til at købe dem). For eksempel: Biler vil køre selv og skabe færre arbejdspladser for folk. Uden dem vil banksektoren være digital. Ligesom valuta, teknologi vil gøre arbejdet — IKKE PERONES. Dette vil blive solgt som“ robotter, der redder liv“, snarere end“ en politibetjent, der erstattes af AI, der ikke kan vurdere en situation eller forstå komplekse menneskelige interaktioner“. Vælg ethvert erhverv, og du kan selv finde ud af det. De ødelægger job for mennesker, bebrejder det på for mange mennesker, som alle snebolde i behovet for at hacke dine friheder væk, begrænse dig, og så myrde dig.

Vær opmærksom på bedrag. Det vil ALTID blive annonceret som noget, du vil have; noget, der lyder godt. Denne arbejdsløshed vil føre til, at menneskene bliver hjernevasket yderligere til at tro, at de er ubrugelige ædere. Men ved at holde masserne hjernevasket til at tro teknologi er“ Avanceret“, at Advanced er det, vi bør stræbe efter, at med teknologi er vi Advanced, at vi er som guder. Dette vil føre naturligt til den ene verdensreligion, tilbedelsen af kunstig intelligens - allerede praktiseres af det meste af verden forklædt, som tilbedelse af Self.

Facebook har allerede annonceret, at det er en religion. Kunstig intelligens vil i sidste ende fratage os menneskeheden: fysisk og mentalt. Mentalt er dette allerede begyndt, med ideen (løgn) om, at vores sind simpelthen er kvantecomputere. Vi er selv intet andet end maskiner... tomme og meningsløse uden formål med at være, tomt for empati, samvittighed og fri vilje. Vi er mere maskine end mennesket, der vil ikke være plads til medfølelse eller fri tanke. Der vil ikke være plads til menneskeheden.

Hvis du ikke er i denne digitale New World Order system, når det er blevet rullet ud, vil du blive udstødt, fængslet og til sidst dræbt. Så lad os se på den såkaldte“ nye“ teknologi, der starter denne proces i dag: Quantum Computing.

Igen, dette er stadig behov for forbedringer og opgraderinger for at være effektiv, men det er en vigtig brik i den kunstige efterretningsdagsorden. Når det er perfektioneret, vil det være for sent at holde øje med eller lære om. (Som alle ting eliten kontrol.)

Den symbolik, du finder her, er svimlende, ligesom nøgleordene og terminologien. Hvis du bruger store ord, lyder du“ smart“, så du skal være“ smart“, når du bruger disse forvirrende ord. - Ikke?

Quantum Computers kommunikerer gennem deres eget AI-sprog, som (sjovt nok) bruger dele af det enokiske sprog, som faldne engle bruger. Det er selvlærende og underviser andre maskiner, da disse computere skriver deres egen kode, på deres eget sprog. Chipsættene indeholdende 1000s Qubits er arrangeret, ligesom bogstaverne i det enokiske alfabet på Great Tablet. En Qubit er målesystem, der anvendes i de faldne engles dage, da de var her på jorden.

enochian quantum

D-bølgens qubits er i 600 cellede tetrahedroner. En tetraeder er en pyramidestruktur. Vi vil ikke komme i for mange tekniske detaljer om betydningen af alt dette, men 600 består faktisk af“ livets træ“. Vi ser dette bruges i Kabbalah, og som vi tidligere har påpeget, mange andre ting. Vi håber du kan se Black Cube symbolikken for dig selv på denne ene og huske betydningen af det: Tilbedelse af Lucifer. Quantum Computing vil give mulighed for genopbygningen af Babelstårnet. Da eliten regerede Babylon, under den luciferiske kong Nimrod, byggede de et tårn - en portal - fordi deres mål var at klatre tilbage til himlen og dræbe Gud. Fordi de tænkte på sig selv som guder og var under Én Verdensorden. Da CERN åbnede portalen for et nanosekund tidligere på året, hævdede de, at de skulle åbne den igen,“ for at dræbe Gud“.

Planerne ændrer sig ikke. Det er det samme nu, som det var for 4000 år siden. Stadig ingen er opmærksom. Du behøver ikke at tro dette, eliten gør og deres overbevisninger og handlinger baseret på dem, styrer dit liv. Så vid dette: De skal fremme Quantum Computing, før det tjener sit sande formål... men det vil gå videre.

Vores nuværende computere koder information som bit, begrænset som 1'er og 0'er, så kvantecomputerne koder information som kvantebit eller Qubits, som kan være både 1 og 0 på samme tid. Quantum Computere kan bruges til at søge, organisere, kontrollere, Censor store databaser i en brøkdel af den tid, det ville tage en konventionel computer. Quantum Computere er den hemmelige nøgle til at låse alle krypterede filer op. (BEMÆRK: Indtil den er avanceret nok vpn-kryptering virker stadig... for nu.)

Privatlivets fred er nu en illusion af fortiden. Andre applikationer kan omfatte: brug af Quantum Computers til at studere kvantemekanik og til at designe andre kvantecomputere. Fordi en Quantum Computer kan indeholde flere tilstande på samme tid, har den potentiale til at være millioner af gange mere kraftfuld. I dagens mest kraftfulde super-computere, ligesom de første digitale computere, tilbyder Quantum Computing muligheden for en teknologi millioner af gange kraftigere end de nuværende systemer. Men nøglen til dens succes vil være at oversætte virkelige problemer til Quantum Enochian sprog.

Ifølge fysiker David Deutsch: En Quantum Computer arbejder på en million beregninger, på samme tid, mens din stationære pc arbejder på en, ad gangen, i rækkefølge. Dette er en stor fordel for data mining virksomheder som Google, Facebook, NSA, CIA og borgere, forskere, CERN.

Da verdens første digitale computer blev færdiggjort i 1946, åbnede den nye verdener af muligheder. Stadig klassiske computere blev kun brugt til begrænsede applikationer, fordi de kun kunne programmeres i maskinkode. Det tog så lang tid at oprette problemer, at de kun var praktiske til massive beregninger, se nu på os.

Eric Ladizinksy (Grundlægger af Dwave) har fortalt os, at Dwave først fordoblet hvert par år, derefter hvert år, derefter hvert halve år og nu hver tredje måned! (Roses lov er en relativt ny observation, der fastslår, at den beregningsmæssige magt quantum computere fordobler hver 12. måned, i modsætning til den 18 måneders fordobling af Moores lov.)

Den eneste grænse er computerhardware.

*Side Bemærk*

I 2013 ble et D-Wave To-system installert på det nye Quantum Artificial Intelligence Lab, et samarbeid mellom Google, NASA og Universities Space Research Association (USRA). Laboratoriet ligger på NASA Ames Research Center i Californien. I september 2015 blev systemet opgraderet til en 1000+ qubit D-Wave 2X quantum computer.

AI vil uundgåeligt være smartere end mennesker, det betyder ikke bedre - på nogen måde.“ Smart“ og“ Intelligence“ er søgeord. Google, der ejer D-Wave, har nu teknologien til psykologisk at profilere og forudsige adfærd af menneskelige forbrugere under bedrag, at det er for“ højværdiannoncer“, der skal leveres til dig. Google kan tragte metadata på internetbrugere til NSA og CIA via PRISM programmet. Det er gamle nyheder, men folk vågner bare op til det. Den mentalitet de fleste mennesker har af computere, og data i almindelighed, er så bag tiden selv taler om, hvad der er blevet udsat, bevist som kendsgerning, årtier siden er“ chokerende og ikke troet“. Intet er gratis. Hvis du bruger det gratis, så er du produktet. Enkel markedsføring. Det er ikke raketvidenskab, bare sund fornuft.

Direktør for Engineering hos Google, Ray Kurzweil, under sin konference tale på Global Future 2045 International Congress, i New York, hævdede, at“ de biologiske dele af vores krop vil blive erstattet med mekaniske dele, og dette kunne ske så tidligt som 2100.“ Vi ved alle, at de datoer, de giver os, er meningsløse og teknologiske fremskridt i stormskridt. Det, de siger, vil tage 20 år. Kurtzwells mål er at fusionere med maskiner for at blive udødelig. Du vil finde de fleste fysikere ønsker og arbejde hen imod dette.

Så lad os lære mere. Ligesom Google og Facebook og Twitter blev D-Wave oprettet og finansieret af InQTel (en afdeling af CIA, der startede Google og Facebook). Denne maskine, når den er blevet opgraderet nok til at blive brugt korrekt, hvilket vil ske om nogle år, vil føre til, at mindretalsrapporten bliver virkelighed.

D-Waves mest nyttige formål er at registrere data og indeksere det: at arkivere dig. Ved at gøre dette kan regeringerne nemt installere retfærdighed før kriminalitet. Kina har allerede gjort dette i årevis. Computere forudsiger menneskelige handlinger, før de sker, baseret på deres tidligere og nuværende data.

Så nu vil du måske begynde at tænke, før du sender. Hvad der foregår på internettet, kommer ikke ud! Selv hvis du rammer slette!

På vej op i 2018 vil Google vende sin søgemaskinealgoritme til et massivt netværk af selvlærende maskiner. Kort efter vil en stemmegrænseflade blive tilføjet til Google, der opnår“ Star Trek Computer“, et mål, som Google først skitserede i 1990'erne. Googles Ray Kurzwel har erklæret 2000 og 8000 Qubit-systemer kommer i 2 år og 4 år, der vil fremskynde løsningen, næsten ALLE maskinlæring optimeringsproblemer, på et sekund. Efter at de er formuleret korrekt til D-Wave systemet, om et par år. Kurtzwell vil have den klassiske computer magt Google, amerikanske datacentre, med quantum computer magt - der kunne være uden for magt af alle klassiske computere - at drive sin løsning af“ større end menneskelig“ intelligens: kunstig intelligens.

Tidligere på året delte Lockheed Martin detaljer om implementeringen af en D-Wave systemer Quantum Computer, som angiveligt kostede $10 Million. De bruger computeren til at udvikle nye flyradar og rumsystemer. Google tager skridt til at inkorporere Quantum Computing i sine operationer med Quantum Artificial Intelligence Lab, der ligger på NASA Ames Research Center i Moffett Field, Californien. Google har allerede samlet maskinlæringsalgoritmer, der involverer kvanteelementer. Google havde allerede brugt maskinlæring til at genkende ansigter og andre ting i billeder og videoer i 2009.

Quantum Computing tager os alle til det næste niveau af kunstig intelligens, da det broer kløften mellem menneskelig og maskininteraktion. Nu er maskiner selvlærende. Vi behøver ikke at lære dem det. Vi behøver ikke længere indtaste kode og give computeren svaret, så den ved, hvad vi skal gøre næste gang. Nu lærer og skriver sin egen kode. Maskinlæring har allerede givet os selvkørende biler, talegenkendelse,“ effektive“ websøgninger og meget mere.

Googles algoritme anerkender, at du søgte efter noget, et par sekunder efter at have søgt noget andet. Google registrerer og gemmer disse oplysninger til andre, der laver en lignende skrivefejl. At logge og gemme dine data er, hvordan Google lærer at rette dem for dig. Ingen tænker på det. For os er det nu så normalt som at trække vejret. Hvad vil vi have tilpasset, blevet følelsesløse, accepteret som normalt, om fem år... om ti år.

Slidgenstande har også påvirket, hvordan vi interagerer og bruger kunstig intelligens. Nu overvåges vores hjerter fra vores ure og kræftceller kan påvirkes af vores kontaktlinser. Når vi ikke kan sove, kan frekvenser sendes ud fra disse enheder for at få os til at sove. Hvis vi er stressede, skal du bare trykke på knappen på dit ur og frekvensen vil omprogrammere dig. Nu er maskiner allerede i stand til at styre vores sind, bogstaveligt talt, og ligesom alt med computere, efterlader det en detaljeret datalog af dig. Hvor meget mere af dig selv vil du give væk? Er du glad for at smide din sjæl væk for ikke at nævne dit værd i livet?

„Så aktiveringen for AI er maskinlæring,“ Intels Nidhi Chappell, „AI er blevet så gennemgribende i vores liv, at vi ikke kommer til at erkende, at det giver strøm til mange ting. Du bruger det sikkert snesevis af gange om dagen uden at vide det.“

3 typer af læring:

Styrkelse af læring: Denne type læring koncentrerer sig om, hvordan en AI-agent bør opføre sig for at få mest muligt ud af sit arbejde. Maskinen vælger en handling eller en række handlinger, og får en belønning. Dette bruges, når man underviser maskiner til at spille og vinde spil, men har brug for et stort antal forsøg for at lære selv simple opgaver.

Overvåget læring: Dette er, når forskere fortæller maskinen, hvad det rigtige svar er for et bestemt input. For eksempel viser de det et billede af en bil og fortæller det det korrekte svar er „bil“. Det er den mest almindelige teknik til træning af neurale netværk og andre maskinlæringsarkitekturer.

Uovervåget læring/prædiktiv læring: Mennesker og dyr lærer typisk på en uovervåget måde ved at se, hvordan verden fungerer, og ved at observere vores forældre. Grundlæggende begreber som: Objekter forsvinder ikke spontant, og objekter, der ikke understøttes, falder. Forskere ved ikke, hvordan man gør dette med maskiner i øjeblikket, i hvert fald ikke på det niveau, som mennesker og dyr kan.

Hvorfor så meget uudtalt om denne teknologi? Hvorfor er de mennesker, der arbejder på dette: forskerne, fysikerne, ude af stand til at forstå, hvad de laver? Hvorfor kan de ikke forklare processerne og funktionerne? De har allerede mistet grebet. Hvis de fortalte os sandheden, ville ingen tro på dem. De er alkymister og tryllekunstnere, Deception Artists. For at citere en af dem:

“ Quantum Beregning vil være den første teknologi, der gør det muligt at udføre nyttige opgaver i samarbejde mellem parallelle universer.“

DENNE er det endelige mål, og potentialet er her. Derfor skal vi være årvågne. Vi skal se på disse nye teknologier og forstå, hvad slutmålet er, så vi kan stoppe det.

Ved at kende eliten forstår vi, at slutpotentialet er det mål, de søger, og vil gøre alt for at få det til at ske. Vi vil diskutere dette mere i fremtidige videoer om teknologi. Vi skal være opmærksomme, så vi ikke bliver narret af den almindelige reklame.

Quantum Computing vil bringe Noahs dage tilbage.

Forvent det.

„Vi håber, at det hjælper forskerne med at konstruere mere effektive modeller til alt fra talegenkendelse til websøgning, til proteinfoldning,“ sagde Google i en erklæring om D-Wave. Men for nu dykker Google dybere ned i kvantecomputing med D-Wave maskinen. På denne måde, Google kunne hjælpe skubbe udviklingen af quantum computing ligesom sin opfindelse af MapReducere ændret den måde virksomheder distribueret databehandling.

Se venligst vores andre artikler for mere info!

__________________________ ___________________ _____________________________________

Citater og andre Bonus Info:

Singularity University beskriver sig selv som „et globalt fællesskab, der bruger eksponentielle teknologier til at tackle verdens største udfordringer“ er oprettelsen af Ray Kurzweil, som er Googles direktør for Engineering.

„I fremtiden kan robotteknologi kombineres med AI, neurologi, maskinteknik og mange andre områder for dybt at påvirke vores liv og arbejde,“ sagde Ma på en pressekonference i Beijing fredag aften.

AI modtager et stort skub fra Facebook og Google, da de investerer milliarder af dollars gennem OpenAI og DeepMind for at demokratisere teknologien — for ikke at nævne utallige opkøb af AI talent.

En interessant reddit-feed

„Det er næsten to årtier siden Peter Shor kom op med en gennembrudsalgoritme for at finde de primære faktorer i et tal med en kvantecomputer, der gnister stor interesse for kvantecomputing. Men kommerciel adoption har været stort set ikke-eksisterende. Men på torsdag kom Google frem med nyheder om, at det lancerer et Quantum Artificial Intelligence Lab, der vil omfatte en kvantecomputer, tilsyneladende gør det til det andet selskab at betale for en kvantecomputer. Udviklingen tyder på, at kvantecomputing endelig kunne tage fart.“ -Indsendt af Jordan Novet 16 maj 2013.

Vi er alle sammensat af og påvirket af frekvens- mennesker, planeter, solsystemer; vi er nu forbundet til en AI-maskine, der videnskabeligt bevist, rejser/beregner i flere dimensioner på én gang!

„Efter en nylig opgradering, USC-Lockheed Martin Quantum Computing Center baseret på USC Information Sciences Institutes nu førende inden for kvantebehandlingskapacitet. Med opgraderingen — til 1.098 qubits fra 512 — giver D-Wave 2X™ processoren QCC forskere mulighed for at fortsætte deres bestræbelser på at lukke kløften mellem akademisk forskning i kvanteberegning og virkelige verden kritiske problemer. Den nye processor vil blive brugt til at undersøge, hvordan og om kvanteeffekter kan fremskynde løsningen af hård optimering, maskinindlæring og prøvetagningsproblemer. Machine-learning algoritmer er meget udbredt i kunstig intelligens opgaver.“ Læs hele artiklen her.

Lad os se på nogle meget små punkter, og du kan følge linkene for mere dybtgående forklaringer.

Richard Feynman erklærede engang, at ingen forstår kvantemekanik.

Omfattende afprøvninger og interviews viser, at en betydelig del af videregående bachelorstuderende og begyndende studerende, selv efter et eller to hele års undervisning i kvantemekanik, stadig ikke er dygtige til disse funktionelle færdigheder. De har ofte dybtliggende misforståelser om sådanne funktioner som betydningen og betydningen af stationære tilstande, betydningen af en forventningsværdi, egenskaber af bølgefunktioner og kvantedynamik. Selv studerende, der udmærker sig ved at løse teknisk vanskelige spørgsmål, er ofte ude af stand til at besvare kvalitative versioner af de samme spørgsmål.

Download [1.35 MB]

Kvantemekanik: Hvor reglerne i den verden, du oplever, ikke gælder.

Egenskaben af entanglement: hvor partikler kan påtage sig relaterede egenskaber, hvis de ender i en ligning sammen. Hvis du adskiller disse partikler, forbliver de viklet ind i disse egenskaber, indtil du observerer en af dem — så antager den anden partikel sin tilsvarende værdi. (A 1 eller a 0) Det er som om det faktum, at du observerede den første partikel straks sender information til den anden partikel om, hvordan det skal se ud.

Ingen observation af et system kan udføres på disse bits uden fysisk at påvirke dem og tvinge dem til at være 1 eller 0.

„Med andre ord udmærker den simple kvanteprocessor sig ved at beregne tilfældighed, hvilket ikke er særlig overraskende i betragtning af, hvor tilfældig kvanteverdenen er.“

Schrödingers ligning: Små partikler, såsom elektroner eller fotoner, kan samtidig påtage sig stater, som vi normalt anser for gensidigt at udelukke. De kan f.eks. Være flere steder på én gang, og i tilfælde af fotoner udviser samtidig to slags polarisering. Vi ser aldrig denne overlejring af forskellige tilstande i det almindelige liv, fordi det på en eller anden måde forsvinder, når et system er observeret: når du måler placeringen af en elektron eller polarisering af en foton, elimineres alle undtagen en af de mulige alternativer, og du vil kun se en. Ingen ved, hvordan det sker, „men det gør“.

Hent [548,74 KB]

„Kvanteberegningens dygtighed kommer fra „spøgelsesengel“ tilstand af et kvantesystem. Usikkerheden i den stat, der anvendes på kvantemekanik, gælder kun for en lineær overlejring af sammenhængende kvantestater, som jeg kalder spøgelsesengel staten. Denne tilstand er ikke fundet at eksistere for makroskopiske objekter.“

I marts 2000 annoncerede forskere på Los Alamos National Laboratory udviklingen af en 7-qubit quantum computer inden for en enkelt dråbe væske. Kvantecomputeren bruger nuklear magnetisk resonans (NMR) til at manipulere partikler i atomkernerne af molekyler af trans-crotonsyre, en simpel væske bestående af molekyler bestående af seks hydrogen og fire carbonatomer. NMR bruges til at anvende elektromagnetiske impulser, som tvinger partiklerne til at linie op. Disse partikler i positioner parallelt med eller i modstrid med magnetfeltet gør det muligt for kvantecomputeren at efterligne informationskodning af bits i digitale computere.

Nogle kvantefysik:

Det er stadig uklart, hvorfor observatøren af et eksperiment bestemmer systemets adfærd og får det til at favorisere en stat over en anden. Når lys introduceres til atomer, genoplader det dem. Du kan ikke observere systemet eller måle dets egenskaber uden at interagere med det. Og hvor der er interaktion, vil der være modifikation af egenskaber.

Fysikkens grundlæggende logik er forkert, og hele den underliggende struktur af fysik er ikke i stand til at blive brugt i kvantefysik, fordi kernelogikken er helt anderledes. For ikke at nævne grundlæggende fysik mangler for det meste fordi meget er baseret på arbejdet i Albert Einstein, der teorier var baseret på forkerte antagelser. Som standard er alt bygget på dette fundament bygget på løgne. Teore-Antagelser og gæt.

Vi må vælge mellem de to onder. Men husk, nu er forskere i stigende grad overbevist om, at grundlaget for vores mentale processer er skabt af disse berygtede kvanteeffekter. Så hvor observationen slutter og virkeligheden begynder, er op til hver enkelt af os.

Teoretisk fysik er en gren af fysik, der anvender matematiske modeller og abstraktioner af fysiske objekter og systemer til at rationalisere, forklare og forudsige naturfænomener. Dette er i modsætning til eksperimentel fysik, som bruger eksperimentelle værktøjer til at sonde disse fænomener.

Videnskabens fremgang afhænger generelt af samspillet mellem eksperimentelle studier og teori.

D-Wave starter med et sæt ikke-interagerende qubits — en samling supercomputing loops, der holdes i deres laveste energitilstand, kaldet jordtilstanden — og derefter langsomt, eller „adiabatically“, forvandler dette system til et sæt qubits, hvis interaktioner i sin jordtilstand repræsenterer det korrekte svar på specifikt problem

Ifølge Forbes, da verdens første digitale computer blev færdiggjort i 1946, åbnede den nye enorme nye verdener af muligheder. Alligevel blev tidlige computere kun brugt til begrænsede applikationer, fordi de kun kunne programmeres i maskinkode. Det tog så lang tid at oprette problemer, at de kun var praktiske til massive beregninger.

John Backus skabte det første programmeringssprog, FORTRAN, på IBM i 1957. For første gang kunne problemerne i den virkelige verden hurtigt og effektivt omdannes til maskinsprog, hvilket gjorde dem langt mere praktiske og nyttige. I 1960'erne steg markedet for computere.

Ligesom de første digitale computere giver quantum computing mulighed for teknologi millioner af gange kraftigere end nuværende systemer, men nøglen til dens succes vil være at oversætte virkelige verdens problemer til kvantesprog.

Quantum computere er ikke begrænset til to stater. De koder information som kvantebit eller qubits. Qubits repræsenterer atomer, ioner, fotoner eller elektroner og deres respektive styreenheder, der arbejder sammen om at fungere som computerhukommelse og en processor. Fordi en kvantecomputer kan indeholde disse flere tilstande på samme tid. Det har potentialet til at være millioner af gange kraftigere end nutidens mest kraftfulde supercomputere.

Denne overlejring af qubits er det, der giver kvantecomputere deres iboende parallelisme. Ifølge fysikeren David Deutsch giver denne parallelisme en kvantecomputer mulighed for at arbejde på en million beregninger på én gang, mens din stationære pc arbejder på en.

Et problem med ideen om kvantecomputere er, at hvis du forsøger at se på de subatomare partikler, kan du støde dem og derved ændre deres værdi. Hvis du ser på en qubit i superposition for at bestemme dens værdi, vil qubit antage værdien af enten 0 eller 1, men ikke begge. For at lave en praktisk kvantecomputer skal forskerne finde måder at foretage målinger indirekte for at bevare systemets integritet. Entanglement giver et potentielt svar. I kvantefysik, hvis du anvender en ydre kraft på to atomer, kan det få dem til at blive viklet ind, og det andet atom kan påtage sig egenskaberne af det første atom. Så hvis det efterlades alene, vil et atom dreje i alle retninger. Det øjeblik det forstyrres, vælger det et spin eller en værdi; og samtidig vælger det andet indviklede atom et modsat spin eller en værdi. Dette gør det muligt for forskere at kende værdien af qubits uden faktisk at se på dem.

Dario Borghino 6 oktober 2015:

„I hvad der sandsynligvis er et stort gennembrud for quantum computing, forskere fra University of New South Wales (UNSW) i Australien har formået for første gang at bygge de grundlæggende blokke af en quantum computer i silicium. Enheden blev skabt ved hjælp af standardfremstillingsteknikker ved at ændre den nuværende generation af siliciumtransistorer, og teknologien kan skaleres op til at omfatte tusindvis, endda millioner af indviklede kvantebits på en enkelt chip.“

Den virkelige effekt af dette gennembrud er ikke i en lidt højere driftstemperatur, men i det faktum, at disse grundlæggende byggesten af kvantecomputere blev bygget ved at lave enkle modifikationer til nuværende generation siliciumtransistorer. Forskerne siger, at de har fundet en måde at udvide denne teknik til et langt større antal qubits, selv nummerering i tusindvis af millioner, alle rapporteret at være fuldt indviklet.

D-Wave Systems Inc. („D-Wave“) har markeret forskellige produkter og dokumenter, der beskriver forskellige produkter og tjenester, med en universel ressource locator, der løser dette dokument. Meddelelser, der gælder for D-Wave intellektuelle ejendomsrettigheder i forbindelse med D-Wave produkter og tjenester, herunder de markerede produkter og tjenester, er angivet nedenfor. De intellektuelle ejendomsrettigheder omfatter: ophavsret, varemærke, patent og andre intellektuelle ejendomsrettigheder.

** Mens kedeligt, patenter bekræfter visse ting eksisterer...

Ophavsret:

Ingen del af computersoftware eller tilhørende dokumentation, der indgår i D-Wave produkter og tjenester, må gengives, gemmes eller overføres i nogen form eller på nogen måde uden skriftlig tilladelse fra D-Wave.

Ingen del af D-Wave dokumentation eller hjemmeside må gengives, gemmes eller overføres i nogen form eller på nogen måde uden skriftlig tilladelse fra D-Wave.

Varemærker:

D-Wave, D-Wave One, D-Wave Two, D-Wave 2X, Bare Metal, Chimera, D-Wave Blackbox, D-Wave QSage, D-Wave Butterfly, Vesuv og de tilhørende logoer er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende D-Wave Systems Inc. i USA og/eller andre lande.

Patenter:

D-Wave chips og dele heraf er dækket af eller til brug under et eller flere amerikanske patenter: 7,135.701; 7,418,283; 7,619,437; 7,639,035; 7,687,938; 7,876,248; 7,880,529; 7,898,282; 7,899,852; 7,984,012; 8,018,244; 8,098,179; 8,169,231; 8,195,596; 8,247,799, 8,421,053; og/eller en eller flere verserende amerikanske patentansøgninger, maskverk, samt patenter og verserende patentansøgninger i andre lande.

D-Wave One™; computer og dele eller komponenter heraf er dækket af, eller til brug under, et eller flere amerikanske patenter: 7,135.701; 7,418,283; 7,619,437; 7,639,035; 7,687,938; 7,843,209; 7,844,656; 7,870,087; 7,876,248; 7,880,529; 7,898,282; 7,899,852; 7,984,012; 8,008,942; 8,008,991; 8,018,244; 8,032,474; 8, 035,540; 8,073,808; 8,098,179; 8,169,231; 8,174,305; 8,175,995; 8,190,548; 8,195,596; 8,195,726; 8,228,688; 8,229,863; 8,244,650; 8,244,662; 8,247,799; 8,279,022; 8,283,943; og/eller en eller flere verserende amerikanske patentansøgninger, maskverk, samt patenter og verserende patentansøgninger i andre lande.

D-Wave Two™; computer og dele eller komponenter heraf er dækket af, eller til brug under, et eller flere amerikanske patenter: 7,135.701; 7,418,283; 7,619,437; 7,639,035; 7,687,938; 7,843,209; 7,844,656; 7,870,087; 7,876,248; 7,880,529; 7,898,282; 7,899,852; 7,984,012; 8,008,942; 8,008,991; 8,018,244; 8,032,474; 8, 035,540; 8,073,808; 8,098,179; 8,169,231; 8,174,305; 8,175,995; 8,190,548; 8,195,596; 8,195,726; 8,228,688; 8,229,863; 8,244,650; 8,244,662; 8,247,799; 8,279,022; 8,283,943; 355,765; 8,386,554; 8,421,053; 8,441,329; 8,441,330; 8,464.542; og/eller en eller flere verserende amerikanske patentansøgninger, maskverk, samt patenter og verserende patentansøgninger i andre lande.

D-Wave 2X™; computer og dele eller komponenter hertil er dækket af, eller til brug under, et eller flere amerikanske patenter: 7,135.701; 7,418,283; 7,619,437; 7,639,035; 7,687,938; 7,843,209; 7,844,656; 7,870,087; 7,876,248; 7,880,529; 7,898,28,28,28,28,283 2; 7,899,852; 7,984,012; 8,008,942; 8,008,991; 8,018,244; 8,032,474; 8, 035,540; 8,073,808; 8,098,179; 8,169,231; 8,174,305; 8,175,995; 8,190,548; 8,195,596; 8,195,726; 8,228,688; 8,229,863; 8,244,650; 8,244,662; 8,247,799; 8,279,022; 8,283,943; 355,765; 8,386,554; 8,421,053; 8,441,329; 8,441,330; 8,464,542; 8,494,993; 8,504,497; 8,536,566; 8,560,282; 8,536,566; 8,611,974; 8,536, 566; 8,536,566; 8,700,689; 8,738,105; 8,772,759; 8,786,476; 8,812,066; 8,854.074; 8,874.629; 8,951.808; 8,977,576; 9,015,215; 9,026,574; 9,069.928; og/eller en eller flere verserende amerikanske patentansøgninger, maskeringer, samt patenter og verserende patentansøgninger i andre lande.

Andre intellektuelle ejendomsrettigheder:

D-Wave produkter kan være omfattet af maskerker, designpatent eller registreret industrielt design eller andre registrerede intellektuelle ejendomsrettigheder.

Flere kvantecomputervideoer.

AI og interdimensional reality vids.

Flere videoer.


Tags: , ,
Copyright 2015. All rights reserved. See more at http://saianarchy.com

Posted 27/07/2017 by admin in category "Mind Kontrol", "Technology

Leave a Reply

Your email address will not be published.